Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
noo a myslis ze mi to v zivote bude stacit ? viem ze to neni niaky maga kkt ale ci sa za neho nemusim hanbit
zdravim ludia mam dlzku pennisu 14,5-15 hrubka niakych 4 cm a obvod niakych 11-12 cm ? myslite ze to staci na kvalitny sexualny zivot ? Kamaratka ma stale prosi nech sa z nou vyspim aa ja neviem ci jej to bude stacit cital som ze by malo ale pre pkoj duse sa radsej pytam :)
chyrurgicky zakrok, alebo s tym sam budes trenovat ..
Mam 15 rokov a moj pennis meria 8 cm pri erekcii :( . Som si isty , ze to bude tym , ze sa mi neda stiahnut predkozka ...Existuju na to nejake lieky alebo chirurgicky zakrok ? dakujem
No penis ze vraj rastie do 18-19-nasteho roku zivota,takze by ti mohol narat o nejake tie cm ...Ale ako sa tu pise ide o techniku nie velkost,a ked uz ide o rozmery tak skor hrubka je viac dolezitejsia nez dlzka :)
cawte teraz som si domeral a mam 14 ROKOU A velkost 11cm a hrubku 3.5 to je cool nije a dufam ze mi este narastie nie ???? za odpoved vopred dakujem
nwm co si z toho robite hlavu sak nemusite mat 25 cm kkt...to je debilina...hlavne ze ste spokojny....to chce len skusenosti a potom to tej babe pekne odplatite..:}hlavy hore...ja mam 17 rokow a mam 17 cm a staci mi to.....nelamte si nad tym hlavu hlavne treba sebavedomie...
haha a načo vám dlhé keď nemáte dosť hrubé...ženu treba vydráždiť niečím čo je hrubé a nie dlhé...čo má z dlhej húsenice :D:D presne povedané - veľký kkt :D prečo tu aj ženy samé píšu,že je lepšie keď je hrubší...každá povie,že viac záleží na šírke...asi ony to vedia lepšie...takže HAHA majte si svoje dlhé hadice
haha jasom zo zvojim spokojny maam 14 rokov a maaam ho 16 cm dlhy :D
ha