Maly Penis

Maly? staci?

zdravim ludia mam dlzku pennisu 14,5-15 hrubka niakych 4 cm a obvod niakych 11-12 cm ? myslite ze to staci na kvalitny sexualny zivot ? Kamaratka ma stale prosi nech sa z nou vyspim aa ja neviem ci jej to bude stacit cital som ze by malo ale pre pkoj duse sa radsej pytam :)

pripad nudze

Mam 15 rokov a moj pennis meria 8 cm pri erekcii :( . Som si isty , ze to bude tym , ze sa mi neda stiahnut predkozka ...Existuju na to nejake lieky alebo chirurgicky zakrok ? dakujem

Ian3

No penis ze vraj rastie do 18-19-nasteho roku zivota,takze by ti mohol narat o nejake tie cm ...Ale ako sa tu pise ide o techniku nie velkost,a ked uz ide o rozmery tak skor hrubka je viac dolezitejsia nez dlzka :)

rrrrrrrrrrrr

cawte teraz som si domeral a mam 14 ROKOU A velkost 11cm a hrubku 3.5 to je cool nije a dufam ze mi este narastie nie ???? za odpoved vopred dakujem

lukoil

nwm co si z toho robite hlavu sak nemusite mat 25 cm kkt...to je debilina...hlavne ze ste spokojny....to chce len skusenosti a potom to tej babe pekne odplatite..:}hlavy hore...ja mam 17 rokow a mam 17 cm a staci mi to.....nelamte si nad tym hlavu hlavne treba sebavedomie...

tk_uk

haha a načo vám dlhé keď nemáte dosť hrubé...ženu treba vydráždiť niečím čo je hrubé a nie dlhé...čo má z dlhej húsenice :D:D presne povedané - veľký kkt :D prečo tu aj ženy samé píšu,že je lepšie keď je hrubší...každá povie,že viac záleží na šírke...asi ony to vedia lepšie...takže HAHA majte si svoje dlhé hadice