Bezcitnosť

Príspevok v téme: Bezcitnosť
SomSkazena

Dobrý večer. V poslednej dobe si všímam, že som bezcitná. Nedokážem sa z ničoho radovať, cítim, že môj život nemá zmysel. Takisto som odmeraná voči ľuďom. Necítim ľútosť, nemám potrebu pomáhať, som k ním drzá. Všade sa správam negatívne. Žiadny úsmev na tvári.

Dôvod, prečo som taká začala byť je, že ma zradil človek, ktorého som mala veľmi rada, až príliš (kamarátka). Jednoducho ma to tak zasiahlo, že som stratila city. Ešte stále sa s tý nedokážem zmieriť.
Predtým som bola ochotná pomôcť, viac som sa usmievala, keď som videla nejaké dieťatko, hneď som mala úsmev na tvári. Teraz, keď nejaké vidím, nič to so mnou nerobí.

Ako mám získať svoje city späť ?

Mrauka

To je dobre. To si zachovaj. Ludia si dobro nezasluzia. Budes dobra, budu ta vyuzivat. Budes verna, budu ta podvadzat. Budes pomahat, tebe nepomozu. Zastanes sa inych, opluju ta pri najblizsej prilezitosti. City si nechaj iba pre seba. Si jediny clovek, ktory si ich zasluzi.

pedag

The world is a vampire, set to drain... Pri takomto postoji sveta k človeku, ako k individualite, sa už môžeš smiať tak max. na krivo. Chce to čas, aby sme sa zmenili na čo? Na niečo lepšie, áno, treba dúfať.

TibusBenedicto

Ja som nikdy nemal ten pocit že mám priateľa nakoľko si musím priznať že so homosexuálne doslova fanatický.Milovať ľudí a chcieť im dobre to je GRO môjho poslania na zemi.Mne by nevadilo kebyže mám aj mám aj priateľa z basy.Len nech ukojí moje sexuálne chute a radovánky.Mne nevadí či by bol podnikateľ cigán arab terorista vrah alebo
tyran.Mňa vzrušuje predstava že ma homosexuálny partner bičuje po zadku a chrbte a práve takéto typy ma neskutočne vzrušujú.Skúšal som nejaké finty na chlapov po dedine ale nič.....nikdy som neuspel.Posielal som milostné listy do schránok chlapcom po dedine a zase nič....Skúšal som predávať huby cez facebok a nájsť si homosexuálneho partnera a zase nič.Facebok je to pravé miesto ,človek' nikdy nevie na aké krásne chlapčenské riťky naďabí....Potom som nadával chlapom po dedine do vrahov-nechceli ma vyplatiť.Ďalšieho som skúšal pobozkať za kulturákom v parku...dopadlo to zle prefackal ma.Potom som skúšal obchytkávať ďalšieho nevyšlo to....tak aj tomu som vynadal do sadistov satanov a vrahov že keď mi nepodrží že pôjde do pekla...ale zase nič....nechcel ma??nie som atraktívny???alebo vzdelaný???alebo zlý??BOH vie...potom som si povedal serem na homosexualitu.No tak som sa priplichtil ku skupinke dôchodcov že budem s nimi chodiť na čurbesy s palicou a ruksakom.Zatiaľ mi to ide dúfam že tam zapadnem sme vekovo približne rovnako starý tak mi držte palce

Tomas12345

Problém je v tom ze sama si zo zivota frustrovana , nie si stastna a ked clovek nie je sam so svojim zivotom stastny tak ostatnym zavidi a je voci ostatnym aj frustrovany podrazdeny.

Preto si musis najst daco v zivote co spravi tvoj zivot a teba stastnou a týmpadom budes aj voci ostatnym pozitivne naladena. Najprv ale musis zacat sama od seba.