Ahojte. Co si myslite o pracovnych akciach? Nasa firma robi skoro kazdy druhy mesiac akcie spojene s poradami. Porady ma povinne cast zamestnancov, ktorych sa realne tykaju. Problem je, ze vacsinou je to cez vikend s prespavanim. Mna sa porada netyka, no kedze robime podklady pre sefa, vola aj nase oddelenie. Chcem mat po praci volny vikend. Nie chodit na taketo vikendy, kde sa iba nudim a ostatni sa opijaju. Je hlupe odmietat ucast? :( Je to tam pre mna peklo, chcem radsej travit cas s rodinou :(
Pracovne akcie cez víkendy
zalezi ako mas postavenu pracovnu zmluvu. nemozu ta nutit chodit na tie porady cez vikend. otazkou ale je, ci je to len porada, alebo aj teambuilding. mate to raz za dva mesiace, co nie je nic strasne.
ak to beru vo firme ako teambuilding a vsetci ostatni tam radi idu "vypnut", tak je to sucastou firemnej kultury a zvazil by som zmenu na tvojom mieste ... lebo ked tam si, tak si nesvoja, ked tam nie si, tak vypadavas z kolektivu, cize obe moznosti su zle a teda by som to riesil zmenou firmy.
Odmietni, nemusíš tam byť, ak to nemáš v zmluve. Ja som tiež na začiatku chodíl na nadčas cez víkend ale nemá to význam. Teraz som už dávno nebol , už sa ani nepýtaju lebo vedia že nepôjdem.