Väzenskýústav

Príspevok v téme: Väzenskýústav
Benedick50

Dobry den..

Mam taky problem ze sa citim hrozne...ako úchylák. Citim sa ako zly clovek.. A aj nim urcite som. Mam vyše 50 rokov a dovtedy som spravil strasne vela hriechov.Ale robím ich stále tie tazké uz nerobim ale... Problem je ze z nich nemam vycitky. Respektive mam, ale iba v urcitych chvilach. Potom mi je to akokeby jedno. A pritom chcem mat krasny, cisty vztah s bohom, ale pozrite sa ake zlo v sebe mam.. A najhorsie je na tom to ze ani vycitky s toho takmer nemam.. A nikdy som ani nechodil do kostola.A pritom vycitky, svedomie je hlas bozi..no nie?Znamena to, ze boha v sebe nemam?Keď napríklad niečo ukradnem niekoho ohovorím alebo
niekomu poviem že ho určite zabijem. Alebo som ho neobjavil naplno?V mysli ma napríklad napádajú myšlienky komu by som urobil zle medzi ktorými ľuďmi by som urobil konflikty.Alebo ešte jedna vec za ktorú sa hambím že si predstavujem že som väzenský dozorca v base že tam obchytkávam chlapov v sprche rad radom.Alebo ešte horšie veci že napríklad deti respektíve mladých chlapcov mučím a znásilňujem.Kazdy vecer sa vrucne modlim, aby mi boh pomohol...aby mi ukazal cestu, ako ho spravne milovat ale tie myšlienky sú mi príjemné
takže neviem či som úchylný alebo mám chorobu?

Dakujem.

Alkaa

Každý má fantázie, pokiaľ sú to len fantázie je to ok. Necíť kvôli tomu výčitky, každý druhý má rôzne zvrátenosti v hlave no a čo? Len dávaj pozor, aby sa to nestalo skutočnosťou, to znásilnenie detí. Nezameriavaj sa toľko na hriechy iba sa tým trápiš.

HeyYou789

Housewife, tak to ma mrzi, ak to takto vyznelo, necitim nic z toho co si o mne napisala. Mrzi ma tvoj hnev. Dakujem ti ale za nazor, vazim si ho a respektujem. Ano aj ja som velky hriesnik, to uznavam. Len tolko a uprimne, pokoj s tebou.

Housewife

Hey you789 vieš ako sa hovorí nech si každý pozerá do svojho hrnca a to platí aj pre teba a niekolko násobne.Začal si kydať na toho kto od teba nikdy nič nepotreboval ani nechce.Pochybujem že si svatý dobrák radšej sa pozri kolko skazenosti a špiny je v tebe!Špiníš na druhého aby si vzbudil svoju dôležitosť a sám si skazený.Ja teba ani takých ako si ty nepotrebujem!!!!Tak sa zobuď!!!Keby si poznal sväté písmo tak by si sa radšej venoval sebazdokononalovaniu pretože z tvojich príspevkov ide iba faloš zákernosť intrigánstvo špina pomstychtivosť a závisť.PS:Kostol ťa nespasí ale skutočný BOH.

HeyYou789

Benedick50 ak dokazes nerobit tie najhorsie hriechy, dokazes to aj s tymi ostatnymi. Tak zmen konecne ten svoj dobabrany zivot a odovzdaj sa celkom Bohu. On ti moze jediny pomoct a zbavit ta vsetkeho toho hnusneho zla, nie my tu.. Chod za knazom, za niekym v kom najdes doveru a nechaj sa viest, vyviest z tmy plnej uzkosti a spiny, hnusu do svetla kde je stastie, radost a pokoj. Aj v tebe je este aspon kusok dobra, maly kusok ktory prahne po Bohu, po laske. Mozno si dodnes lasku nespoznal, ked si si vystacil v zivote s hnusnym ohavnym zlom. Kto z nas je ale bez hriechu, aby ta odsudil. Ak niekedy necitis lutost, mozno si si na ohavnosti zvykol, a mozno je to akasi obrana podvedomia ako prezit tu obrovsku skazu duse, ktora ale tiez stale ma nadej kym ju Boh nechal tu. Skoncuj s tym uz raz a navzdy, neunavuj sa prosit Boha o pomoc a odpustenie, hladaj pomoc dalej, skus nazaciatok vojst do kostola na sv. omsu.....

BohJeLaska

Nepises tu prvykrat.. nie je ti to jedno, nemas sa rad a trpis. To je zaklad pre obratenie. Do kostola mozes ist aj dnes, velmi to posilnuje cloveka k obrateniu. Chodia tam sami hriesnici, najlepsie to vidiet cez Vianocnu hromadnu spoved. Kto sa tvari, ze je lepsi, je pokrytec. Boh ti dava na tvoje obratenie aj dnesny den, On ta tak velmi miluje! Nie, nepoznas Boha este, iba si Ho uvedomujes vo svedomi. To je velmi dobre. Keby si Boha poznal, vsetko by sa to stalo iba zlou minulostou, len pokusenim, nie zvratenostou a neovladanim.
Keby si Boha poznal, zilzil by si lasku a protivilo by sa ti zlo. Nenechavalo by ta chladnym...

Benedick50

No tá terapia by môžno mohla pomôcť ale ako pomohli tebe v Pezinku alebo aký šport ti pomohol?Sú tam dobrý lekári?

Gima

Podľa mna si duševný mrzák, no prajem ti pevnu voľu, aby si oddolával pokušeniam škodiť ludom, možno v sebe časom objavíš empatiu a zdravý rozum. Kedysi sa takéto prípady liečili športom a starostlivosťou o zvieratá (hipoterapia), no v tvojom prípade by som doporučila dlhodobe liečenie v Pezinku smer Psychiatria.