Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žiť celý život sám?

Príspevok v téme: Žiť celý život sám?
ddd45

Nikdy som nemal vzťah ani sex...

A tak sa venujem sa vzdelávaniu, práci, nejakým tým veciam vo voľnom čase... no aj tak sa mi nedarí na 100% na to nemyslieť. Obzvlášť keď neustále vidím páriky a všade v médiách je prezentovaný sex a vzťahy...

Teraz som mladý, mám 25 rokov tak to nie je až taký problém, som zdravý, môžem si robiť čo chcem takže nemám moc času na to myslieť. Už som si zvykol na samotu, ale keď neustále všade mi do očí bije ten sex a vzťahy a všade sa to ukazuje ako je to dôležité a ako jediný zmysel života by malo byť mať deti, partnerku a sexovať 5 krát týždenne...Tak mi to nedá a občas si nemôžem pomôcť nerozmýšľať nad tým...

Teraz to zvládam ako-tak, ale neviem čo budem robiť keď budem starý, či sa z toho raz nezbláznim. Lebo poznám také prípady, kde sa človek ktorý mal vek 40-50 rokov obesil lebo bol sám a už to nevydržal. Nechcem takto dopadnúť.

Snažím sa nejak zmieriť s tým, že vzťahy proste nie sú pre mňa. Pretože som príliš rozumný a nedokážem len tak podľahnúť citom a zamilovať sa. Ale desí ma myšlienka, že náhodou v starobe na mňa príde choroba alebo nejaký vážny úraz a nebude ma mať kto podporiť a postarať sa o mňa.

Ja vlastne ani nemám inú možnosť než zostať sám, pretože som pre ženy neatraktívny (a nebudem tu rozpisovať že prečo lebo každý by mi tu písal tie dementé kecy, že od toho to nezávisí aj keď opak je pravdou)

rumunka

a zabudla som dodať že je 21 storočie a aj chlapi chodia ku kozmetičke... napr. upraviť obočie ak máš ako Brežnev,
poriešiť akné, kruhy pod očami, ... je tam toho...

proste s výzorom sa pracovať dá...

rumunka

tvoj problem nie je že si vraj škaredý,,... tvoj problem je to že sa lutuješ, a ak chodíš po ulici ako chudáčik so sklonenou hlavou tak ženy nezaujmeš...

sú chlapi ktorí sú možno špatní, ale chodia po ulici sebavedomo , s vypnutou hrudou ako pávy - a takí zaujmu zeny...

chod do fitka , cvič, pracuj a sebe, možnos ti to pomoze zvyšiť sebavedomie... s výzorom sa pracovať dá...

ale vela chlapov sa o seba nestará, chodia zarastení, neupravení, vlasy neupravene, neostrihane,.. v jednom tričku a jednych rifliach, pri čom zena rozmysla že ci si to oblecenie aj vobec perú, ...
atd..

IvetIva

ddd45, každý človek je stvorený pre lásku. Nenechaj sa pomýliť, zamilovanosť nerovná sa láska. Láska, znamená, žiť pre toho druhého. Láska dáva, nie berie, to je sebectvo, ktoré drieme v každom človeku. Keď chceš byť skutočne šťastný, pýtaj si partnerku, manželku od Boha, ten Ti pošle tú pravú, ktorá je len pre Teba.