Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žiť celý život sám?

Príspevok v téme: Žiť celý život sám?
ddd45

Nikdy som nemal vzťah ani sex...

A tak sa venujem sa vzdelávaniu, práci, nejakým tým veciam vo voľnom čase... no aj tak sa mi nedarí na 100% na to nemyslieť. Obzvlášť keď neustále vidím páriky a všade v médiách je prezentovaný sex a vzťahy...

Teraz som mladý, mám 25 rokov tak to nie je až taký problém, som zdravý, môžem si robiť čo chcem takže nemám moc času na to myslieť. Už som si zvykol na samotu, ale keď neustále všade mi do očí bije ten sex a vzťahy a všade sa to ukazuje ako je to dôležité a ako jediný zmysel života by malo byť mať deti, partnerku a sexovať 5 krát týždenne...Tak mi to nedá a občas si nemôžem pomôcť nerozmýšľať nad tým...

Teraz to zvládam ako-tak, ale neviem čo budem robiť keď budem starý, či sa z toho raz nezbláznim. Lebo poznám také prípady, kde sa človek ktorý mal vek 40-50 rokov obesil lebo bol sám a už to nevydržal. Nechcem takto dopadnúť.

Snažím sa nejak zmieriť s tým, že vzťahy proste nie sú pre mňa. Pretože som príliš rozumný a nedokážem len tak podľahnúť citom a zamilovať sa. Ale desí ma myšlienka, že náhodou v starobe na mňa príde choroba alebo nejaký vážny úraz a nebude ma mať kto podporiť a postarať sa o mňa.

Ja vlastne ani nemám inú možnosť než zostať sám, pretože som pre ženy neatraktívny (a nebudem tu rozpisovať že prečo lebo každý by mi tu písal tie dementé kecy, že od toho to nezávisí aj keď opak je pravdou)

dalsi

ddd45, si nastvany na zeny, lebo pomaly trpknes, stavas sa zatrpknuty (ako asi kazdy kto fakt dlhodobo nikoho nema). A si si stvoreny aj pre tieto veci, inak by ta to vobec netrapilo. Este vela rokov nemas, nevesj vsetky zeny na klinec, a snad sa nechces stat zatrpknutym, zivotom porazenym muzom. Bojuj, zivot je boj, a laska kvitne v kazdom veku(sa vravi, ale vlastne neviem co sa tym presne mysli :D). Este si nebol nikdy zamilovany? Asi si zabudol nato ake to je, skus si to pripomenut, a za jednu taku zenu, ktoru by si ... a ona teba, stoji zato pretrpiet tu blbu samotu, a stoji zato bojovat.

co o 20 rokov? no prichadza nasa kriza stredneho veku, a vtedy nie len osamely koncia, poznam uspesnych... je to proste nasa kriticka hranica.

TutanchámonxD

Ja mám odpor voči ženám ??? To si z kadiaľ vyčítala ?? Ja nechcem len vzťah inak som na ženy nezanevrel. Ak to bol pokus o vtip, tak som sa strašne zasmial a idem si po vreckovku :)

Preteba ďakujem za ochotu a že ma chceš vypočuť ale nie ďakujem pekne.

Maruschka7

Ddd45 a Tutanchamon co keby ste sa vy dvaja dali dokopy. Nenavidite zeny, mate k nim odpor a az vas strasie ked si predstavite zeby ste mali s nejakou byt. Tak potom je to jasne. Ste stvoreni jeden pre druheho.

Preteba

Tutsnchamon, nemáš kamarátku, s ktorou sa môžeš porozprávať? Ak chceš, vypočujem Ťa. Prípadne pomôžem.

Preteba

ddd45, áno všetci sú stvorení pre lásku, aj vrahovia, lenže oni tú lásku nechceli, nechali sa oklamať. Prečo si naštvaný na ženy? To je možno práve tá bariéra, ktorú vysielaš zo seba. To, čo dávaš, to pritahuješ. Začni sa radovať zo života a tú radosť niekto uvidí v Tebe, to je to, čo Ti zostane, nie pekná tvár.

Axd

ddd45, riešim podobný problém. Mám 30 a som žena. Človek, ktorý nemá nikoho si zaplní čas. Nemám problém ísť sama do divadla, kina. Starám sa o seba, nemám na mysli len starostlivosť o vlasy a pleť. Chodím do fitka, športujem. No mám "šťastie" na mužov, ktorí vidia zmysel života v sexe a peniazoch. Ja však nie. Preto sa tiež zamýšľam nad myšlienkou čo bude o niekoľko rokov.

ddd45

Tutanchámon... ja vlastne ani neviem že či nejakú chcem alebo po nejakej túžim.. som na celé ženské pokolenie tak naštvaný že keby aj nejaká prejavila záujem tak by som ju poslal kade ľahšie nech si ide...

TutanchámonxD

Ja som tiež sám a nikdy som nemal vážny vzťah ako ostatní moji kamaráti. Veľmi mi to vadilo a chcel som dievča aby som konečne bol šťastný aj ja a vedel čo je to ozajstná láska medzi dvoma ľuďmi ale bohužiaľ. Mám 23 rokov a som úplne neskúsený, takže som tiež ešte nemal nikdy sex tak ako tvrdíš aj ty. Nemám ani len jednu kamarátku a taktiež som neustále sám a nemám sa s kým ani porozprávať.

Poviem ti len toľko, že ja som si už ale zvykol a ak ti mám pravdu povedať už to neriešim vôbec len som ti chcel napísať, že ak máš pevnú vôľu, tak si zvykneš aj ty. Jednoducho keď si predstavím, že by som mal ísť teraz do vzťahu, tak mám k tomu dnes už dosť veľký odbor a to aj hlavne preto, že pochybujem, že prvý poriadny vzťah by vydržal. Niečo by sa začalo potom skončilo a bol by som tam, kde som začal.

Preto mám odbor už pomyslieť, že by som s nejakým dievčaťom bol vo vzťahu. Život samotára ma jednoducho zmenil a som rád, že to takto dopadlo, pretože trápenie je k ničomu a nič tým nevyriešiš :) Možno si tiež zvykneš ale ak toľko túžiš po dievčati, tak ti ho doprajem a držím ti palce, aby si nejaké našiel už čoskoro :)

ddd45

Ale prosím ťa.... keď už na sebe makám tak kvôli sebe a nie kvôli uznaniu žien.. takto nízko by som nikdy neklesol, za čo ma máte?

A niektoré veci proste nezmením na vzhľade. Nedá sa na tom pracovať úplne... Kozmeticky sa o seba starám primerane, holím sa, upravené vlasy, čisté oblečenie.... ale akože starať sa o seba ako žena a dávať si na seba kozmetiku a trhať si obočie? akože starať sa o seba je do určitej miery dobré, ale určite nie preháňat to...

A prečo by mal byť KAŽDÝ človek stvorený pre lásku?? Sú pre lásku stvorení sérioví vrahovia? Nie každý má totiž to šťastie že ho niekto miluje.

Ja sa snažím žiť s tým, čo mi život dal. Nedal mi ženy, nedal mi vzťahy tak to asi tak má byť... ale neviem aký názor na to budem mať za 20 rokov. A určite je lepšie byť sám než v zlom vzťahu alebo sa nechať ponížiť tým, že ma niekto z ľútosti zoberie "na milosť"...

lupacka

Je to smutne, ze ti, ktori si to zasluzia, nemozu mat a ti, ktori maju dobru zenu si ju nevazia, vacsne sa obzeraju po niecom este lepsom, alebo planuju spolocnu buducnost s mamickou a nie so svojou partnerkou. Taki si zasluzia sa obesit, ked zostane sam, lebo si nevazil, co mal.