Ahojte chcem sa spytat rozisli ste sa niekedy s partnerom pre domaceho milacika ? Moj priatel neznasa mojho psa a mne az nohy podlamuje ,ked vidim ako sa k nemu chova a stale po nom huka.Debatu sme uz mali on jednoducho nema v oblube zvieratko v byte.Neviem co mam robit ,bojim sa ich nechat o samote :(
Rozchod pre zviera
a suhlasim s bielou kobrou, pes je zavazok na 24/7, ja som bola sama na psika, takze u mna 100% zodpovednost za neho. Nemala som ani rodinu, kde by som ho napr. na vikend doniesla. Takze tu sa ukazuje, aka si zodpovedna za zive stvorenie. Ak uz pre psa mate taketo problemy, casom to bude vazne horsie. Napr. spolocne financie,deti a pod.
Takze ak sa rozhodnes pre rozchod s tymto partnerom, neodvodnuj si ho, ze to je "kvoli" psikovi, ale naopak. Prave tento psik vam ukazal, ze ste povahovo a nazorovo kazdy inde :)
Ahoj. Mne sa to stalo dvakrat. V prvom pripade sme si spolu s 1ex zadovazili psika, ked sme zacali spolu byvat. Ale kedze on mal psychicke problemy (ten ex),a robil zle psikovi, aby tym psychicky vydieral mna, bolo to zle ako pre psika tak aj pre mna. Vztah sa aj tak rychlo skoncil.
A v druhom pripade - ten isty psik uz bol dospely, zil so mnou, nasla som si priatela -VEDEL, ze mam psika, a kedze psik bol trosku bojazlivy (po prihodach s 1ex) tak to sa mu nepacilo a hadali sme sa kvoli tomu, ze takeho poseroutka on nechce. Na to som mu povedala, ze ked zacal so mnou chodit, vedel, ze mam psa, ze ked pojdeme spolu byvat, pes ide so mnou, psa nikde nedarujem, neodlozim, nepredam, nevzdam sa ho. Staval ma tiez do pozicie, ze vlastne mi je pes prednesi ako on (toto co je za egoizmus??-to on bol strasny, preto dnes uz s nim nie som :)
Takze ten fakt, ze sa psa nevzdam vedel od zaciatku vztahu, aj ze ked pojdeme byvat bude psik s nami. On mal psov rad, preto som nerozumela, preco mu vadi nas doma. Po mojich argumentoch sa s tym/s nim nakoniec zmieril, a v podstate z neho vyslo to, ze jemu len vadi ta rasa (!)
Ahoj. Psíčkarom nenadržiavam, ale ak sa vy dvaja hrubo nezhodujete v názore ohľadom psíka, zrejme sa nebudete zhodovať ani v iných veciach, napr. výchove detí, vedení domácnosti atď. Láska k psíkovi je tvojou prirodzenosťou, taktiež si dosť zodpovedná a máš dosť sebavedomia na to, aby si nedávala preč zviera, ktoré ťa miluje takú, aká si, a nechápe, čo urobilo zle. Asi by si si mala nájsť človeka, s ktorým si budete lepšie rozumieť.
Este som sa s nim nerozisla ale vazne nad tym uvazujem :(
Ahoj, dobre si spravila, a som rada že si sa nezbavila miesto neho psíka. Ja som tiež psíčkarka a keby to môj priateľ netoleroval určite niesme spolu, rovnaký názor v tomto patrí medzi základ v predstave o spoločnej budúcnosti.