Ahojte chcem sa spytat rozisli ste sa niekedy s partnerom pre domaceho milacika ? Moj priatel neznasa mojho psa a mne az nohy podlamuje ,ked vidim ako sa k nemu chova a stale po nom huka.Debatu sme uz mali on jednoducho nema v oblube zvieratko v byte.Neviem co mam robit ,bojim sa ich nechat o samote :(
Rozchod pre zviera
Mozno je to tym, ze psy su vernejsi ako muzi, preto ich zeny maju radsej.
Panebože zase dalšia čo ma radšej svojho psa ako priateĺa - vobec sa mu nečudujem že sa mu protivia ... ja psov nemam rada ale zase zbožnujem mačky .. no napriek tomu som nikdy nedavala na nejaky piedestal zviera .. lutujem tych mužov sa stali objektom rozhodovania " človek versus psisko "
Tiež ma hneď napadla analógia s dieťaťom... človek, ktorý má potrebu dirigovať a neznáša, ak ho niekto nerešpektuje, je problematický aj do vzťahu bez zvieratka. Netvrdím, že Tvoj priateľ je taký, len si fakt neviem predstaviť dôvod hulákať na psa. A tiež sa mi nezdá fér vzdávať sa psíka, kým pre Tvojho priateľa by akceptácia psíka znamenala len vzdať sa trochy pohodlia (alebo tvrdohlavosti).
Trosku nerozumiem tomu, preco niekto riesi zviera v byte. Je kazdeho vec, kde chova zvieratko, pokial mu zabezpeci vsetko potrebne a zviera netrpi...A celkovo k teme - ak sa takto otrasne sprava tvoj priatel ku psovi, s velkou pravdepodobnostou bude velmi prisny aj na vase deti. Nespravne prisny...Keby som to nevidela/nezazila, tak sa niekomu vysmejem za tento nazor. Aj keby tvojho psa neviem ako nenavidel, nema pravo sa takto spravat k zvieratu. V zivote by som s niekym takym nemohla byt. S niekym, kto sa k slabsiemu sprava takto...Ak s nim ostanes, nenechavaj ich nikdy osamote.
mne je zase zvieratiek v rukach cloveka neskutocne luto...ja by som bola najradsej keby vsetky zili zivot aky chcu v prirode.. ako by sa pacilo vam idiotom keby vas niekto vykastroval, chodil by s vami von len ked chce on a boli by ste cely den zavrety v byte degeši?
Psičkárka, vyrastala som so zvieratami v rodinnom dome, ale tie boli vonku. Občas vliezla do kuchyne mačka, dostala piť, ale potom musela von.
Mám zvieratka rada, ale v byte by som ich nezniesla, až na výnimky - už spomínané rybičky, slimáky,...
Toto je zásadný a vážny problém vo vzťahu, preto ti odporúčam, aby si našla sebe podobného partnera a máš problém vyriešený.
Ak ti záleží aj na partnerovi, skúste sa dohodnúť na kompromise. Psík by mohol pobehovať v jednej miestnosti,... Aj keď si myslím, že v tvojom dome má voľný prístup všade.
Môj skromný názor je, že sa nejedná o "rozchod pre zviera", ale o rozchod pre zviera ŽIJÚCE V DOME. Asi si opomenula mu túto skutočnosť spomenúť?! : )
citujem larrah: ,,Haha dalsi zakomplexovany poviem ti len jedno kto nema rad zvierata nema rad ani ludi taki psychopati zacinali na zvieratach tyranim az potom presli k vrazdam ludi fuj"
tu je krasna ukazka toho, ake su psickarky divne. ja som pisal, ze nemam rad zvierata v domacnosti. nemaju tam co hladat a aj som napisal padne dovody. ty tu okamzite dedukujes ako nenavidim zvierata, ze psychopati zacinaju tyranim zvierat a potom prechadzaju k vrazdam. sorry, ale VELMI divna logika. strasne pomylene uvazovanie.
apropo, nikdy som nepocul o chlapovi, ktory by mal doma psa a kvoli tomu sa s babou rozisiel, vzdy to bolo iba opacne. preco asi. dievcata tie svoje zvery miluju viac ako svojho priatela. a preto sa takym vyhybam a nevidim na svojom rozhodnuti ziadny problem.
poslala by som ho doprdele.. moj priatel tiez neznasa psov mam 2rocnu fenku cavaliera krical nanu fuj len ked nanho skakala ale naucila sa ze on onu nema zaujem druha vec je ze ked raz isty clovek nechal otorenu branu a bez nasho vedomia usla na ulicu bezal zanou a privolal ju domov :) moje zlaticko ma aj zlateho stafilokoga na plucach a semtam sa dusi niekedy aj s hlienmi vtedy ma priatel privola.. takze keby ta priatel miloval tak by sa naucil zit s tym ze ty svojho maznacika milujes a on by to respektoval ako ten moj ale podla toho co pises to musi byt fakt zle :)