Ahojte chcem sa spytat rozisli ste sa niekedy s partnerom pre domaceho milacika ? Moj priatel neznasa mojho psa a mne az nohy podlamuje ,ked vidim ako sa k nemu chova a stale po nom huka.Debatu sme uz mali on jednoducho nema v oblube zvieratko v byte.Neviem co mam robit ,bojim sa ich nechat o samote :(
Rozchod pre zviera
Ano vedel .ze mam psa.Staram sa o neho to je jasne .ale niesom zas prepnuta.Ja mam svoj dom a priatel svoj dom.Na vikendy chodime k nemu a psa musim zobrat ..je to skor bytovy pes a vobec nieje otravny.Vsetko okolo psika si riesim sama priatela s tym nezatazujem ako krmenie vencenie starostlivost.Prehovara ma sa k nemu nastahovat len sa bojim co bude a bez psa tam nepojdem
Ja si myslim, ze zviera je zviera a do bytu proste nepatri. My mame cely zivot iba psov. Ale na dome. Je tam velka zahrada, on ma volieru vybeh, chodim s nim na prechadzky k rieke do lesa. Ale zviera v byte? Moja kamoska je psickarka. Ona ma psa aj macku v byte. Akoby ich mala miesto deti. A ked vidim ako ich bozkava, necha si usta tvar od nich lizat. Moje nervy) Ona ich sice stale kupe venci ai. Ale ja ten pach proste u nej citim vzdy. A tie chlpy vsade co ma. Ja to naozaj nemusim. Dalsia kamoska ma v dome macku. Neraz mi pise, ako sa jej vykadila na postel, ocikala sedacku kozusiny. Pri mne by to zviera uz letelo von)
Co poznam muzov, vacsinou maju v byte akurat tak akvarka. Takze ti nejdem ani radit, asi by som nedokazala byt objektivna, kedze na zvierata v byte mam svoj nazor a averziu. Ale asi by si si mala do buducnosti hladat muza z okruhu psickarov, ako si ty sama. Vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada
Haha dalsi zakomplexovany poviem ti len jedno kto nema rad zvierata nema rad ani ludi taki psychopati zacinali na zvieratach tyranim az potom presli k vrazdam ludi fuj
Lol dpc ty si co za zensku ze dovolis aby hukal nejaky kktko v tvojom byte po tvojom zvierati? Co za prijebani ludia? Sak nech kupi chalupu ked sa mu nelubi ze ho mas v byte alebo nech taha kade lahsie ked sa mu nelubi. Pro jedno kviti slunce nesviti. Nasrat!
Jana Lukacova: vacsiu blbost som este nepocul :-)
ja osobne neznasam zvierata v domacnosti. vynimkou su akvariove rybicky. vsetko ostatne co vydava nejake zvuky, pachy, nechava po sebe vsade srst, nema v domacnosti co hladat. ak by si mala rodinny dom a pes by bol na zahrade, tak priatel istotne problem mat nebude.
priatelka mala psa v byte, teda nie ona, ale jej spolubyvajuca. nikdy som tam nechodil. vsade same chlpy, oslintal vsetko co sa dalo, predtym nez ho vykastrovali osukal vsetko co sa dalo, proste stvornoha katastrofa.
osobne som nikdy s psickarkou nechodil. viem, ze ide o divne dievcata, ktore ku svojmu psovi prechovavaju vrucnejsi vztah ako k priatelovi. nejeden moj kamos sa kvoli psovi s holkou rozisiel a ja som uz v skorej puberte pochopil, ze s takymito dievcatami je vztah strata casu.
Nechcem prirovnavat psa k dietatu, lebo tu zas zacnu pindat, ze pes nie je dieta, kazdopadne oba su zavazky a sucastou teba.
Skus si predstavit situaciu, ze by si mala miesto psa dieta, po ktorom by hulakal a povedal ti, ze bud on, alebo dieta.
Taky partner nestoji za to. Zbavis sa psa, ver, ze s partnerom to dlho nevydrzi, ked sa uz teraz tak sprava a budes lutovat, ze si psa dala prec.
Tym sa to neskonci, nabuduce bude chciet od teba, aby si co dala prec, uplne na sebe zmenila, alebo s kym prerusila kontakt?
a partner nevedel že máš psa? predtym ako ste spolu zacali byvať?
mu povedz že si neželáš aby hulákal po tvojom psovi,..!
ked sa mu nepáči nech ide kade lahsie...
pokial je ten pes cistotný, vonavý, kupes ho, venčíš, ze nemáš v byte smrad, tak kde je problem...?! povedz mu ze ten pes je tu doma...! ked byt je tvoj... ked na neho bude najblizsie hulakať..
Ešte by som doložila: To je jedno, či máš psa, mačku, zajaca alebo je pre teba životne dôležité pomáhať v charite. Ak do vzťahu išiel s tým, že to o tebe vedel, a sú to pozitívne veci, tak vo chvíli, keď ťa postaví pred rozhodnutie "buď ten pes, alebo ja", treba zvážiť, či naozaj s takýmto človekom chceš tráviť svoju mladosť, príp. zvyšok života.
Pre lepšie porozumenie: na rozdiel od "buď alkohol, alebo ja", "buď leňošenie na gauči, alebo ja" a pod.
este teda ked niekto nieco neznasam : Ja milujem svojho psa :) Ale, nemam v laske macky :-/
A tie by som ja napriklad v byte nezniesla.
Takze otazne je, keby som mala partnera, ktory by mal macku (a ja uz by som psa nemala), ci by som "vydrzala" a prekonala sa ist zit s nim a jeho mackou. Tiez nemam nic proti mackam, ale u seba v byte, no neviem...Ono macky zasa spinia v byte, nechodia sa "vencit", mozno to mi vadi, ale pri macke zasa mozes odist na tyzden na dovolenku :D a macka sa "obsluzi" aj sama :DDDD
Takze sama musis zvazit aktualnu situaciu, my ti tu vieme dat iba "svoje" nazory, rozhodnut sa aj tak musis sama :)
Osobne ja by som tiez nezniesol psa v byte a som razne proti tomu. V tomto viem tvojho priatela pochopit. Inak psy su fajn, hocaka rasa, aj utulku v nasom meste som dal peniaze, aj vencenie ich psov je fajn. Ale do bytu ee, ziadny nesmie. Musis sa rozhodnut, co ti je prednejsie. Ja by som nikdy nedal prednost zvieratu pred mojou priatelkou...