Baby, chcem sa vás opýtať. Boli ste už niekedy poriadne pretiahnuté? Ale doslova že poriadne. Alebo je to väčšinou len také hop - hop... Ak áno, bolo to vlastným partnerom alebo nejaká krátka známosť? Ďakujem.
Poriadny sex
Preboha, ale nie 20 minútový sex s prestávkami aj keby som bola mladá toto mi nemôžeš tlačiť do hlavy, že to je dlho...o prestávkach hovoríme ak sex trvá "celú noc"
Nikto sa tu nehada kto mal lepsi sex, len mlada ma pomylene kolko trva realna suloz bez predohry a s predohrou.
Aby sa tu niekto hadal o to, kto ma lepsi sex a ako ma ten sex vyzerat :D nech vam nesibe zeny. To je individualna zalezitost.
Pepe542 budem, neboj sa ;)
Mlada toho este nevie vela o sexe, ved sama pise, ze s prestavkami :D s prestavkami moja kazdy chlap vydrzi dlho.
MaruskaMM... drž sa sedliackeho rozumu a svojej potreby. Súlož nie je artistické vystúpenie, ale telesná a duševná potreba človeka, ktorý si na rozdiel od zvierat so sexu spravil potešenie. U muža neexistuje žiadny tréning. Len násilné zadržiavanie výstreku a tým znižovanie sexuálneho zážitku. Je to neprirodzené. A možno sa potom kvoli tomu bude súloži s partnerkou vyhýbať. Abcdefghi...keď si citlivý chlap, tak aj pri cudzej žene hneď zbadáš čo jej robí dobre. A s vlastnou, na to je reč aby si aj v intímnej chvíli vedeli povedať kto čo potrebuje. Ale to všetko by bolo na dlho. A k tomu pretiahnutiu len toľko, že by niektoré potrebovali ale doslova že poriadne, a nie len také hop - hop...pretiahnuť lieskovou palicou na holý zadok. Za všetky tie sprostosti. A je jedno či vlastným partnerom alebo nejakou krátkou známosťou.
To je fakt smutné keď chlap nevydrží 20 minút. Neviem si to predstaviť.
*tvrdy
No dokaze byt tolko tvrdy, co je na tom? :D niektori vydrzia aj celu noc ist s prestavkami...co sa hned hnevas? Skryty chlap za nickom? :D :D ja som na teba neutocila...pre mna za mna, ale nema to tak kazda zena a 20 minut byt tvrdi je fakt normalka ak nemas 16 a 150 kg.
Ja nemam dovod si vymyslat, nie som chlap.
Pekny den ;)
Ty stale pleties hrusky s jablkami. Vzajomnu blizkost si uzivam pri predohre. My tu hovorime o samotnom sexe. My chces povedat, ze 20 az 40 minut je chlap v tebe tvrdy?
To rozpravaj vies komu.
Ja rychlovky nemavam a o moj sexualny zivot sa ty neboj ;)
Zrejme sa dokazem lepsie a rychlejsie vzrusit a aj si to lepsie uzit nez ty za pol hodinu.
Byt dobre pretiahnuta neznamena cvicit pri tom hodinu, ci co najdlhsie. Je to o niecom inom.
Maruska: tak pre väčšinu žien je 20 minút pri sexe minimum. Tak to funguje...a nejde len o to sa rýchlo urobiť, ale si to aj užiť, vzájomnú prítomnosť atď. či ty ideš vždy len rýchlovky? :D