Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny sex

Samozrejme

Samozrejme ze ano, s mojim priatelom. Ten ma niekedy tak vyklati poriadne, ze strach. A niekedy zas ja jeho "znasilnim" :D napr. raz za cas spravim to, ze ked uz vecer zaspava a ja mam chut tak ho zacnem drazdit a zobudi ho to :P alebo zas ked ma on niekedy chut tak ma zacne vyzliekat a da si ma odzadu a uz ide do mna, je to strasne sexi :PPP a dakedy je potom aj na druhy den svalovica. A byvaju aj rychlovky, to zalezi aj od nalady. Ale inak mame uzasny sex :PPPPPPP ach...

miladka779

lula123 tak to máš šťastie, ten môj nevydrží ani 20 minút...tiež by som to raz chcela zažiť, obzvlášť keď mám na to poriadnú chuť, no prestáva ma to už baviť...ale tak sex nie je všetko (ako pre koho samozrejme)..

lula123

jasne pokazde ked spolu spime s priatelom dost som sa smiala ked som citala ze priemerny sex trva 7-10minut.. u nas to je minimalne 45minut.. a vzdy je intenzivny asi tak ze ked je na mne a idem nanho zatoci sa mi hlava :) semtam mam aj na druhy den svalovicu a to aj pocas leta kedy som aktivne sportovala

TutanchámonxD

To aké sem pridávate témy ??? Vám to už musí pekne jeb.. v tých hlavách podaktorým. Ešte je dosť možné, že to vypisuje nejaký starý úchyl slizký a nechutný ....

MaruskaMM

Ked mam poriadnu chut, tak som aj poriadne pretiahnuta, ale ak cakas, ze ta chlap bude manglovat hodiny, kym sa poriadne nespravis, sa mylis. Musis k tomu prispiet aj ty a potom sa to poriadne rozbehne, ze obaja nechapete :)

Larrah

Tak toto uz je sila ty co robis prieskum verejnej mienky alebo si budes na odpovediach drnkat? Ja uz nechapem kam tento svet speje :D