Baby, chcem sa vás opýtať. Boli ste už niekedy poriadne pretiahnuté? Ale doslova že poriadne. Alebo je to väčšinou len také hop - hop... Ak áno, bolo to vlastným partnerom alebo nejaká krátka známosť? Ďakujem.
Poriadny sex
No ja som zena a urobim sa za 3 minuty, ked som riadne nastartovana.
Neviem, co nacvicujete 20 minut preboha :DD
Zdradza: preboha 20 minut je podla teba vela ty co si za individium? Ci mlady chalan nevyhoneny :D jasne, ze, vydrzia...ak maju kondicku a tak to na byt. Nikto nie je zvedavy na 3 minuty. To sa ani neoplati.
Pepe nemas pravdu. Ja dokazem sulozit aj 20-30 minut v kuse a urobit sa v podstate kedy chcem. Je to ale viac vecou hlavy ako penisu. Aj preto zatial kazda mala so mnou orgazmus - lebo ich pri tom vnimam a pozeram co im robi dobre a najradsej mam ked mi ta baba aj povie ze takto a takto - napr. chyt ma za zadok, chyt mi prsia a hraj sa s nimi, liz mi bradavky, rychlejsie, tvrdsie - ked sa opyta ci ma pekne prsia ci zadok, tak viem, ze chce pochvalit, tak to robim - u bab pocas milovania funguju velmi aj slova. Baby su emocionalne bytosti a kto si toto uvedomi a vie co s tym, tak to ma u nich vyhrane.Vtedy je ten sex super a baba dokaze mat pri nom aj niekolko orgazmov. A vtedy sa aj ten chlap citi ako chlap!
Už som napísal, že nie je chyba čo tu píšete ale že tomu veríte. Keby to tak nebolo, klesla by na Slovensku rozvodovosť aspoň o 20 percent. Keď už máte PC a internet, čo si nenájdete seriózne informácie. Necháte sa ovplyvniť hocijakou sliepkou. Zničí Vám rodinu.
Priemerná dĺžka súlože je 2-3 minúty. Samozrejme sú výnimky. Za normálnu dĺžku vtáka sa už považuje 9cm. Priemer 15cm. Tak sa spametajte. Existuje ešte objímanie, hladkanie čo tiež prispieva k sexuálnej činnosti. Samotná súlož je krátka.
Je jasne, ze opisuju akurat tak svoje fantazie a sex nevideli ani z rychlika, do sexu sa nerata predohra, ale samotny sexualny akt.
45min. 20min. To tak dlho vydrzia mat tvrdych vtakov? To ich maju s ocele? Ci pisete o svojich vybratoroch? Potom by to sedelo, ak pouzivate baterky od zajacika Duracell.hahaha
Chceš sex, daj keks - ha, ha.
Ja som toho nazoru, ze dvaja ludia si musia po tejto stranke sadnut jednoducho. A je to hlavne o komunikacii a otvorenosti o sexe pred partnerom rozpravat, jednoducho o tom otvorene komunikovat ako ked sa rozpravate o tom, co treba kupit v obchode. Ak si chce clovek fakt uzit sex, hanbenie sa pred partnerom tu nema co hladat. Ci uz sa hanbit za ten faldik na bruchu alebo sa hanbit vzdychat, proste cokolvek. My s tym s priatelom nemame ziadny problem. Zo zaciatku samozrejme, ze bol ostych a ja som nevedela, ze absolutne nic lebo som bola dokonca panna ale casom sa obidvaja zosynchronizuju. Je to o vzajomnosti, respektovani potrieb druheho o dohode, kompromisoch a odovzdavani sa tomu druhemu. A tiez tu neplati nieco take ako "JA" v sexe, ze jeden si to uzije a druhy nie a ten ktory si to neuzije zacne s vycitkami a je urazeny a tak. Samozrejme, ze moze byt ale zas je to len o komunikacii a nemusi to byt iba vina toho druheho. Lebo on mozno nemohol za to, ze si sa nespravila lebo ti nevyhovovala poloha ale napriek tomu si nic nepovedala alebo nespravila a cakala si, ze co bude. Je to o vzajomnosti. Ak si to chce clovek fakt uzit, tak musi byt absolutne uvolneny a nemysliet absolutne na nic. Iba ako si to uzije. Proste vyprazdnit mysel.
Samozrejme:
Daj tipy na taky uzasny sex :((
toto nejaky uchyl zalozil
Nereagujte sa niekde ukaja pri citani..