To je vážne byť sám bez vzťahu tak hrozné? Niekto raz povedal, že samota je druhá najhoršia vec po strate zdravia...
To je to naozaj také strašné mučenie ako každý hovorí a preto sa dnes každý bezhlavo hrnie do vzťahov hlavne aby niekoho mal a nezostarol sám? To musí moje životné šťastie závisieť od iného človeka? To musím mať ženu a deti, inak neviem čo je to šťastie??
To ľudia nedokážu byť šťastní sami so sebou a musia stále riešiť blbosti typu "nikoho som ešte nemal", "mám depky lebo nemám babu" a podobne? Áno, viem, keby každý rozmýšľal ako ja tak, by ľudstvo vymrelo... ale takých ako ja je menšina a na svete vždy bude dostatok jedincov, ktorí sa chcú rozmnožiť takže žiadne vyhynutie ľudstva nehrozí (a keby sme aj vyhynuli tak by to aj tak bolo len dobre)...
Akože ja nechcem nikomu hovoriť aby žil sám celý život. Niekto sa tak rozhodne ako napríklad ja, ale zase blázniť keď je človek len pár mesiacov sám a depkárčiť kvôli tomu, to tiež nie je v poriadku. Prečo vlastne ľudia tak strašne chcú niekoho kto by im hovoril milujem ťa? To má fakt toľko ľudí tak veľmi nízke sebavedomie že ich šťastie je závislé na uznaní niekoho iného?