Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

To je to vážne tak hrozné nemať vzťah?

Príspevok v téme: To je to vážne tak hrozné nemať vzťah?
dddrrr

To je vážne byť sám bez vzťahu tak hrozné? Niekto raz povedal, že samota je druhá najhoršia vec po strate zdravia...

To je to naozaj také strašné mučenie ako každý hovorí a preto sa dnes každý bezhlavo hrnie do vzťahov hlavne aby niekoho mal a nezostarol sám? To musí moje životné šťastie závisieť od iného človeka? To musím mať ženu a deti, inak neviem čo je to šťastie??

To ľudia nedokážu byť šťastní sami so sebou a musia stále riešiť blbosti typu "nikoho som ešte nemal", "mám depky lebo nemám babu" a podobne? Áno, viem, keby každý rozmýšľal ako ja tak, by ľudstvo vymrelo... ale takých ako ja je menšina a na svete vždy bude dostatok jedincov, ktorí sa chcú rozmnožiť takže žiadne vyhynutie ľudstva nehrozí (a keby sme aj vyhynuli tak by to aj tak bolo len dobre)...

Akože ja nechcem nikomu hovoriť aby žil sám celý život. Niekto sa tak rozhodne ako napríklad ja, ale zase blázniť keď je človek len pár mesiacov sám a depkárčiť kvôli tomu, to tiež nie je v poriadku. Prečo vlastne ľudia tak strašne chcú niekoho kto by im hovoril milujem ťa? To má fakt toľko ľudí tak veľmi nízke sebavedomie že ich šťastie je závislé na uznaní niekoho iného?

vobecnetusim

pepe .. nie si trošku pozadu? prešli sme evoluciou, máme moznosť volby, rozhodujeme sami za seba...
takže hláška:
" zamilovanosť. Je to taká pasca na človeka, aby sa ľahšie množil."

je totálne odveci.. kedže máme antikoncepciu... od najlahšej formy po naročnejsiu- operatívnu... takže tak...

ked niekto deti nechce tak ich mať nebude,... aj ked je zalúbený,.. ked nestretne partnera s rovnakým názorom zas má možnosť volby ,..
Najlepsie je si také veci vyjasniť hned na zaciatku vztahu,..
v mojom prípade kedze som mala milenecky vztah nebol dovod nikdy riesiť deti... po 10 rokoch milenec zahlásil temu "deti" a ja som mu povedala ze ja deti nechcem... a tým náš "vztah" skoncil..
dnes má zenu, dieťa...

stále dokola to isté ....

jednoducho!
niekto si myslí , lebo má zmýšlanie zadubené, že žena sa ma prisposobiť OMYL....

alebo reci typu "ked sa zalubiš budeš chcieť deti"
a ja svoje sukromne veci preberat s hocikym nemienim, nebudem vysvetlovat kazdemu ze ja uz som zalubena bola ale deti mat nebudem nikdy, o zdravotnom stave nehovorím...
nelubila si ho dosť???
-alebo on nelubil dost mna, že nebral ohlad na to ze deti nemozem mat zo zdr. dovodov...?

takže tak...

MaruskaMM

Pochybujem, ze akakolvek zena dokaze tak rychlo vyhodnotit, ci ma muz peniaze a uz vobec nie, ci je potentny :)

Jana Lukacova

dddrrr:
Sú ľudia, ktorí hľadajú únik vo vzťahu pred samotou (pred sebou samým)...
Sú aj ľudia, ktorí hľadajú unik pred vzťahom v samote...
A sú aj takí, ktorí sú šťastní sami, bez partnera...

Defcon

V pripade ze ma chlap peniaze, tak sa zena zamiluje do 0,08 sekundy. Ak je chlap aj pritazlivy, tak sa zena zamiluje do 0,04 sekundy s toleranciou 0.002 sekundy.
Ak je chlap pritazlivy, bohaty a dokonca aj potentny, tak sa zena zamiluje v case 0.0000001 sekundy s moznou max odchylkou 2x10 na minus 25.

ped

Ja mám syna génia a mám čo robiť, aby som ho dokázal vôbec vnímať. Výšku IQ ani nezverejňujem, lebo by sa tu na fóre asi každý potentoval:-) Áno, je tomu tak, áno, je tomu tak, som blbší ako môj syn.
Aj to je možné. Neviem si predstaviť mať ich takých desať. Tu už by sranda končila, lieky to istia kámo, to je jasné:-) Karma je zdarma.
Despite of my rage, I am still a rat in a cage, áno je tomu tak.

pepe542

Nemaj strach. Kvoli Tebe ľudstvo nevyhynie. Na to má príroda silný mechanizmus nazývaný zamilovanosť. Je to taká pasca na človeka, aby sa ľahšie množil. Odchytí si jedinca, trpia tým hlavne ženy. Ĺahšie uveria, že ide o zázrak. Príroda sa postará, aby sa zamilovali za 0,15 sekundy. Spustí sa kolotoč hormónov a za 15 minút objekt lásky nemá chybu. Je dokonalý. Krásny, múdry a s obrovskou charizmou. Žena má srdce na dlani a nohy od seba. Nechá sa rozkrájať aj na rezance. Obetuje tomu aj životy svojich najbližších a z nešťastnej lásky aj svoj vlastný. Niektoré sa snažia kontaktovať psychológa aby ich odmiloval. Niektoré sú zamilované celé desaťročia, alebo do smrti, hoci doma majú dávno svojho partnera a vlastné deti. Taká dosledná je príroda. Takže kľudne buď sám a nemaj obavy.

Vimarc

Prečo myslíš? Máme to geneticky dané chcieť sa rozmnožovať, získavať citové väzby... príroda to tak zariadila. Áno môžem byť teraz šťastný sám, keď uniknem z reality v knihe, alebo vo filme. Ale keď sa obzriem dozadu na svoj život, alebo dopredu a uvedomím si, že som stále sám tak to nie je najkrajšia predstava...