Som šikanovaná kvôli výške

Príspevok v téme: Som šikanovaná kvôli výške
Menejcenna

Ahojte.
Som druhy rok na gymnáziu a.... a už od začiatku ma moji spolužiaci šikanujú kvôli mojej výške. Som tam najnižšia z triedy. Mám len malých 152 cm. Ach..... ja už nevládzem. Prečo som práve takáto ja??? Moj otec je dosť vysoky,mame je o trošku nižšia. Ale ja?? Ja som až príliš krpatá. Po celej škole som ponižovaná. Majú narážky typu ako Aha,prišla malá pi*a a pod. Nadávajú mi,ponižujú proste všetko. Ako ďalej? Rodičom to povedať nechcem lebo jediné čo by mi povedali je že si z toho nemam robiť veľkú hlavu. Ale to sa nedá

Airedail

Zažívala som niečo podobné ale bolo to kvôli môjmu vzhladu. Skús to najprv ignorovať. Ak majú aspoň kúsok hrdosti nechajú ťa. Ak nie tak zmeň školu. Nenechaj sa ničiť. Oni ti za to nestoja

Sawi

Ja som zazivala to iste na strednej len s tym, ze mam 182 a pre kazdeho som zirafa. Nevsimaj si ich a casom prestanu. Ja ked som to riesila aj s triednou tak nakoniec sa smiala s tymi dotycnymi ludmi, lebo ich rodicia drzia skolu "nad vodou". Zmierila som sa s tym ze stredna skola je jedna velka mafia a pocitan dni kedy odtial odidem a tych ludi uz nikdy neuvidim. Tak hlavu hore!, vsetko raz skonci :)

Pe_ter

Male baby su zlate...a podla mna ti zavidia ze ony su hnusne zirafy a ty si mala a zlata...neviem ako ostatni chlapci ale moj typ su prave nizke baby..takze na nich ser

ides

Zaujimave, ze ta to tak trapi. Spominam si, mala som na strednej dve spoluziacky este nizsie od teba, z toho jedna mala tych 152 len s brutalne vysokymi topankami, druha bez vysokych topanok tiez menej. A boli to sebavedome a drze narcisticke p*ce, ktore vystekovali do ostatnych jak ratlik do vlciaka a pokusali sa rozkazovat, komandovat, koho sa dalo, ja som ich osobne nikdy nebrala vazne, lebo boli tupe, sproste a obmedzene. Ale zaujimave bolo, ze zo svojej vysky si nic nerobili a ani po nich nikto nevykrikoval a ani ich nikto neurazal, prave naopak, ony boli tie, co mnohych urazali, ale mna nie, lebo ked som raz nahodila ignorantsky ksicht, ze mam vas v p...ci, tak druhykrat uz taky ksicht nechceli odo mna vidiet. Co sa tyka chlapov, jedna z nich je toho casu stastne vydata a ma deti, druha viem, ze mala niekolko vztahov a neviem, co je teraz s nou. Chcem tym povedat, nemali problem najst si chlapa. K tvojmu problemu len tolko, problem si vyrabas ty sama vo svojej hlave tym, ze si prilis pripustas take take reci pubertiakov. Vobec si to nepripustaj, pripadne im tiez nieco odvrkni aj ty, ked citis tu potrebu odvrknut a ked ti pridu v spravnej chvili tie spravne slova na jazyk a hned sa budes citit lepsie. Hlavne nesmu ostatni vidiet na tvojej tvari, ze ta to trapi a ze ta to robi smutnou a nestastnou a uz vobec nie aby si sa pri nich rozplakala, lebo to ich este viac vyhecuje k este drzejsiemu a drsnejsiemu sikanovaniu a budu mat z toho radost. Normalne ked pri tebe tak pokrikuju, ze p...ca mala, tak nahod stastny usmev, ina moznost, nahod taky ignorantsky ksicht, ze mam vas v p...ci. Jeden z tych dvoch ksichtov nahodis a mas po probleme. Oni musia vidiet, ze si z toho nic nerobis, potom prestanu a vyberu si inu obet, co nebude sice tiez idealne riesenie, ze budu sikanovat niekoho ineho, ale dobre pre teba, ze uz to nebudes ty. Ta ich obet. Mozes sa zdoverit rodicom, ked je sanca, ze by si mala v nich oporu. To uz my nevieme, akych mas rodicov, to uz musis ty vediet a podla toho sa rozhodni, ci im o tom povies. Nieco by ti mohli pridat vysoke topanky a vysoke cizmy, ale tu uz tiez zalezi od toho, ako by si sa v nich citila a ci by si si vedela zvyknut na ne, tym padom asi aj pozmenit satnik napriklad zo sportoveho na elegantny, pripadne nieco medzi tym, ze nie celkom sportove a nie celkom elegantne, ale take tie pekne damske veci na bezne nosenie, ku ktorym by uz sadli topanky na opätkoch. Vsak nieco uz vymyslis. Hlavne sa netrap.

simaITA

...ale prosim ta, z takych chudakov si nic nerob. Ryju do teba, lebo vedia, ze im na to nikdy nic nepovies. Vo vseobecnosti, co za inteligentov sa dokaze vysmievat z vysky cloveka?! Neboj sa im obcas odvrknut, nech vedia kde su hranice. Kazdopadne 152cm nie je taka tragedia. Ver mi! a mnohym chlapom sa pacia prave nizsie dievcata. Ja tiez nie som nejak vysoka a moj muz je dokonca odo mna o dobrych 5 cm nizsi (myslim si, ze pre chlapa je ta vyska ovela vacsi problem, ako pre zenu) a nikdy mi to nevadilo ani som to nikdy neriesila. Takze, hlavu hore princezna, pada ti korunka.

akoja

Ja som dospela zena, a mam 153cm. Mam ich od 12r :D
Ked ti este raz nejaky chalan povie hento, tak mu povedz, ze "a ty si velky k*k*t". A ked nejaka baba, tak jej povedz "ked ja som teda malá p*ca, tak ty si ten opak - velka a zakomplexovana p*ca "
;)
Urcite veci ako vzrast ovplyvnit nevieme, ale charakter ano :)

DebilZbytocny

Mne sa raz jeden chalan smial ze mam malé prsia. Tak som mu povedala ze ma malého vtaka. Tak sa ofučal že ma nechal na pokoji a ani na mna nepozrel. Skús to aj ty :)

ZYX

Určite to povedz rodičom, učiteľom a nenechaj si znepríjemňovať život kvôli tvojim hlúpym spolužiakom. Nie je to nejaká hanba pre teba, ale pre nich, len si to ešte neuvedomujú.