Mam taky problem - moja priatelka je na mna prilis krasna. Je taka pekna, ze sa kazdy za nou obzrie. Ona si aj potrpi na to, aby bola velmi pekne oblecena a upravena. Ked ideme niekam spolu napr. do restiky, tak s nou casnici az prilis moc kecaju alebo ked minule isla na urad, tak ju uradnik pozval na kavu. Neziarlim, hovorim to iba ako fakt - ona mi velmi prejavuje lasku, ale ja si skratka neverim. Ona ma uplne nadherne oci aj celu tvar a postavicku ako lusk, pricom ja som typicky ITeckar. Taky nevysportovany chudy typ. Ked sa jej pytam, co sa jej na mne paci, tak vravi, ze inteligencia, to ze som na nu velmi dobry a pozorny, ze mam zmysel pre humor, moj usmev, oci a ruky.
Ked ideme vonku popri vyklade a ked ju vidim vedla seba, tak mi to vzdy pride take divne. Ona by mohla mat kazdeho na koho si len ukaze. Ja tomu fakt nerozumiem, preco si vybrala prave mna. Ked som ju balil, tak som to urobil skor z takej recesie, lebo som neveril, ze sa mi to podari. Potom som myslel, ze ma zmysel pre humor a robi si srandu a potom som neveril, ze sa to stalo. Baby povedzte mi vas nazor, ako vy rozmyslate v tychto veciach, lebo chlapi idu predovsetkym po vizuale. Dakujem
Prilis pekna priatelka
Prispejem aj ja do tejto diskusie..Milý autor príspevku ... :)
Nepodcenuj sa..jednoducho si ta vybrala, lub ju, rob ju stastnou a uzivajte si spolocne chvile...
Ja mam momentalne priatela ktorý si kladie rovnaku otazku ako ty...
Z pohladu vacsiny mojich znamych nie je vyzorovo atraktivny a pytaju sa ma co na nom vidim.. jednoducho ho mulijem takeho aky je..fakt ho milujem... nas pribeh zacal ani nie tak davno, bolo to v lete...zoznamili sme sa v praci ked som nastupovala na jeho miesto pretoze on dostal vo firme inu pracu a a prave on ma zaucal..uz od zaciatku som vedela ze sa mu pacim nedalo sa to skryt... ja v tej dobe som lasku nehladala ani necakala a vtedy sa mi potvrdilo stare zname ze laska pride ked ju najmenej cakas,.. bola som po rozchode 7 rocneho vztahu, nikoho som nehladala, nechcela.. samozrejme moj terajsi priatel to vtedy na mna skusal, v praci sme spolu travili kopu casu, asi 2 tyzdne ma zaucal a bol pri mne kym nemusel uz nastupit na svoje miesto.. kedze bol stale pri mne vela sme kecali,smiali sa atd..medzi tym sme si zacali aj trochu pisat ale vobec som nemyslela na to ze to bude on s kym sa dam dokopy... pozval ma von, isla som..vtedy som mu aj povedalao svojich pocitoch, o svojom sklamani aby mu doslo ze z nas mozno nic nebude ale dohodli sme sa ze nie je problem aby sme sa stretavali , prechadzky s nim boli prijemne..a tak ako siel cas, boli sme spolu v praci a pocas volna sme isli von.mala som moznost ho spoznat tak uplne spontanne.. a prislo to..zamilovala som sa..bol rad ale kedze vraj tiez velmi dobre vyzeram co ja si to o sebe nemyslim tak sa ma stale pytal co na nom vidim ved ja mozem mat koho chcem a bla bla.. neslo mi o vyzor..moj ma zase ten problem ze ma velmi poskodene zuby, snazi sa usmievat tak aby ich nebolo vidiet a mysli si o sebe ze je totalne neatraktivny..ale mna zaujal tym aky je.. je hurmorny, mily, vemi dobre som sa s nim citila a zvysok ma netrapil..a poviem ti..pre mna atraktivny je :) nieco z neho vyzaruje..tak sme sa dali v auguste dokopy a nezaujima ma nazor druhych ze nie je pekny, ze ma skarede zuby a bla bla..prave tí ludia co mi to vravia pozeraju len na vonkajsiu krasu a nevedia si najst staleho partnera lebo nepozeraju na vlastnosti a osobnost cloveka ale na jeho obal..
Nepytaj sa stale priatelky co na tebe vidi.. alebo nevrav jej ze moze mat aj lepsieho krajsieho.. ja ju rozumiem.. sme na tom rovnako..ja toho svojho proste milujem a basta...ver jej ze ked je s tebou tak s tebou proste chce byt..urcite mas nieco v sebe co ju zaujalo, citi sa s tebou dobre.. tak o co ide nie? :) neboj sa a bud stastny ze ju mas..ja som uz davno pochopila co je dolezite... treba mysliet tak ze ked hladas cloveka na cely zivot tak budes zit s tym clovekom takym akym je a nie preto ze dobre vyzera..raz vsetci zostarneme..niekto v tom case bude mat pri sebe cloveka s ktorym ma krasne spomienky a niekto cloveka ktory bol kedysy krasny z vonku ale zivot s nim mozno nebol dobry
Asi tolko no...
Angelika3: Ja som nevedela, ze sa ta to dotkne :) Je vela peknych zien, ano...ale urcite ti nezavidim ked som ta ani nevidela. Krasa je subjektivna. A tie ody na dusu som myslela obrazne, proste mi napadlo taketo slovne spojenie. Pre mojho priatela je tiez urcite krasa dolezita, ale nie je primarna pre nho. Vie, ze krasa pominie a chce partnerku na ktorej bude zboznovat ine vlastnosti.
Tak prestaňte svoje dcéry vychovávať akoby bola krása to jediné na čom záleží a uvidíte rozdiel. Len už matky chcú zo svojich dcér princezné a potom starnúca žena má depresie, že stráca to jediné.
To, ci si pekna o tebe musia povedat ini a nie ty sama.
Bodaj by sme všetci boli šťastní a spokojní sami so sebou. Vtedy by sme to vedeli úprimne dopriať aj ostatným. Vyzerá to, že inak nie.
Ked sa prestanete same vychvalovat ake ste krasne a uzasne, prestanu vas ini ohovarat, zavidiet a sutazit s vami.
Akcia vzdy vyvola reakciu.
Nedá mi to, už dlhšiu dobu to sledujem. Vy ženy, to je tak očividné, to vaše do neba volajúce ego. To je sila, že stačí, keď niektorá o sebe povie, že je pekná a hneď sa ozvú závistlivé komenty, alebo komenty typu- aj ja som pekná a mám kopec pozvaní, zaobalené do toho, že vlastne ide o niečo iné a chcela som tým v podstate povedať niečo iné.
Dievča v téme je pekné a ešte aj to vás poniektoré naserie. Ja som napísala iba, že mám podla môjho pekné nohy a to by nemohla byť iná reakcia ako v zmysle že "ja som tiež pekná a môj mi to povie a ešte aj skladá ódy na moju dušu", pritom na to sa nikto nepýtal, ale samozrejme, že ma to neprekvapilo. Skladá ódy na dušu? Chacha. Keby som napísala, že som celá pekná, tak to by som len videla tie nenávistné komenty žien.
Ja tak málokedy stretávam alebo osobne poznám milé a žičlivé dievča, všetko sú väčšinou zazerajúce, porovnávajúce a ohovárajúce mrchy.
U chlapov som v živote toto nevidela. Takže je to jasné, na čej strane je výzor podstatný.
prosimta neries taketo veci na mna tiez chlapi piskaju cicikaju posielaju mi ziadosti na fb alebo sa mi prihovoria vo vlaku a podobne, ale. mam len jedneho ktory sa ma kazdy mesiac aspon raz pyta preco som s nim ze sak mam vela napadnikov a onho ziadna nezakopne.. jednoducho ked niekoho lubis tak ti je jedno ze maju ostatni zaujem uz ani ich chvaly na mna nejak neprezivam viac mi zalezi alebo viac si vazim ked mi on povie ze zlatik dnes mas pekne vlasky ruzova ti pasuje:) nepodcenuj sa, aj pre mna je rozum humor ovela dolezitejsi ako vyzor lebo u malokoho to najdes v tejto dobe kedy sa ludia fotia so psimi usami, jazykmi a inymi primitivnymi vecami..
Ja by som to už neriešila. Autorovi témy odporúčam prečítať si tento článok, ktorý je presne o ňom a jeho priateľke. A viac nech sa tým nezaoberá. Krása jedného dňa pominie a len človek zostáva :) Veľa šťastia. archiv.station.zoznam.sk