Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prilis pekna priatelka

Príspevok v téme: Prilis pekna priatelka
Nesnadko

Mam taky problem - moja priatelka je na mna prilis krasna. Je taka pekna, ze sa kazdy za nou obzrie. Ona si aj potrpi na to, aby bola velmi pekne oblecena a upravena. Ked ideme niekam spolu napr. do restiky, tak s nou casnici az prilis moc kecaju alebo ked minule isla na urad, tak ju uradnik pozval na kavu. Neziarlim, hovorim to iba ako fakt - ona mi velmi prejavuje lasku, ale ja si skratka neverim. Ona ma uplne nadherne oci aj celu tvar a postavicku ako lusk, pricom ja som typicky ITeckar. Taky nevysportovany chudy typ. Ked sa jej pytam, co sa jej na mne paci, tak vravi, ze inteligencia, to ze som na nu velmi dobry a pozorny, ze mam zmysel pre humor, moj usmev, oci a ruky.
Ked ideme vonku popri vyklade a ked ju vidim vedla seba, tak mi to vzdy pride take divne. Ona by mohla mat kazdeho na koho si len ukaze. Ja tomu fakt nerozumiem, preco si vybrala prave mna. Ked som ju balil, tak som to urobil skor z takej recesie, lebo som neveril, ze sa mi to podari. Potom som myslel, ze ma zmysel pre humor a robi si srandu a potom som neveril, ze sa to stalo. Baby povedzte mi vas nazor, ako vy rozmyslate v tychto veciach, lebo chlapi idu predovsetkym po vizuale. Dakujem

Alliss

Neodoslal sa mi cely príspevok - Reci typu - ty mas na viac a on sa k tebe nehodi....Haloooo ludia, mne sa paci a je to uzasny clovek!! Nestaci???

Alliss

Nuz, sebavedomie si musis vybudovat :) A prestat sa zamyslat nad nepodstatnymi vecami.
Aj pri mne kazdy vravel, ze preco som s takym chalanom - vraj ja taka pekna, on nicim zaujimavy, chudy, nie moc vysoky, nie moc pekny hlas...Pozerala som na tych ludi ako na zjavenie, ci to myslia ozaj vazne

MeganCe

Ernesto: prosim ta nepis tu zas stereotypne nezmysly. Zeny taktiez idu po krase a nie je to subjektivne. Vacsina z mojich kamosiek si predstavuje sex s nabuchanym fesakom. Rovnako aj ja...nevsimam si detaily, zaujme ma krasny chlap tak ako vas muzov krasne zeny. Len chlapi su lenivi ani cvicit sa im nechce. Mam priatela, ktoreho lubim, ale ani zadkom nepohne. Som o dost krajsia nez on. A jasne, ze sex ma s nim uz nebavi. A predstavujem si uplne inych muzov...co je smutne...staci sa viac o seba starat.

Ernesto

Nesnadko: diky za odpovede, este si vynechal

2. kto je dominantnejsi?

kedze uz vieme, ze mala dvoch pred tebou, tak vies aj aki boli? ked to boli nabuchani narcisovia, ktorych ego bolo vyssie ako eiffelovka a podviedli ju, tak moze schvalne vyhladavat niekoho menej dominantneho a atraktivneho.

atraktivita je inak pre zeny dolezita, ale vnimaju ju o dost subjektivnejsie ako my chlapi u zien. ked je zena sexica, tak po nej skoci kazdy chlap a vela chlapov sa vie zhodnut na standarde krasy u zeny. u zien to funguje inak, pacia sa im nejake konkretne detaily. uvedomil si si, ze sa jej pacia tvoje ruky? pocul si niekedy chlapa povedat o zene, ze sa mu pacia jej ruky? snad vies kam mierim.

takze mozes mat nieco vynimocne, co ini nemaju a ju to strasne pritahuje. ja mam vysoke celo, moja bola z neho stale paf. u teba to mozu byt ruky a dalsie, co vymenovala. tu dole nejaka diskutujuca spominala, ze sa jej na priatelovi pacia odstavajuce usi. su zeny, ktorym sa paci orli nos. odstavajuce usi alebo orli nos su veci, pre ktore by jeden mohol i komplexy dostat a napriek tomu sa najde vzorka zien, pre ktore je to magnet.

predpokladam teda, ze si ju zbalil ako svojimi crtami /ruky usmev, inteligencia, zmysel pre humor/, tak hlavne zbalil si ju svojim SEBAVEDOMIM. zdrave sebavedomie /nie arogancia, namyslenost, ego/ je to, co zeny NESKUTOCNE pritahuje. ty si ju zacal balit len tak z recesie. ta lahkost, ktorou si ju balil ju musela zaujat. velmi pekne dievcata maju casto problem, ze sa ich chlapi boja oslovit. ked sa k tomu odhodlaju, tak maju problem posobit nenutene, sebaisto /nepocitam egocentrickych tupcov, ti sice nemaju problem s oslovenim a sebaistotou, ale kazda rozumna rychlo odhadne s kym maju docinenia a koncia/. su oslovovane len za jedinym ucelom, nikto ich nechce na vztah.

a tu prichadzas na scenu ty. inteligentny, s /pre nu/ atraktivnymi crtami, humor, SEBAVEDOMIE, flirtiky, zmysluplna konverzacia, zodpovednost atd.

a kedze ste spolu velmi kratko, tak ti radim a tu radu si zapis niekam , najlepsie si ju nastav ako wallpaper vo svojom linuxe: NIKDY uz viac pred nou nespochybnuj sameho seba. NIKDY sa jej nepytaj, co na tebe vidi. NIKDY

ci jej to dochadza alebo nedochadza, ty vedome sa stavias do podradnej role, zhadzujes svoju hodnotu a davas najavo svoje klesajuce sebavedomie. toto mi slub, ze uz NIKDY nespravis. inak je dost mozne, ze sem dojdes na forum fnukat o tri roky, ze ta nechala :-D

2. kto je dominantnejsi?
5. aki boli ti dvaja?

Pag

Ja poznám x kočiek, ktoré by si ma hneď zobrali, ale krása niwe jw mať požhnaný žiot, je niečo iné. Mám vás rad, ja to dám, I am gonna make.
Nech mi napíše, už do B., nejaká kočka (iierálna). Však mne tu je.ne bne na kortbu. Ja som tiež len človek.

Modra vlocka

Len vtedy sme naozaj šťastní, keď poznáme lásku. Tak si užívaj to čo máš aj keby to malo trvať už iba deň. Milujte sa, usmievajte, hádajte, zbožňujte, podporujte... Do každého vzťahu vstupujeme s rizikom ale aj tak to riskujeme, pretože to za to stojí.

Matyo

Na to, že máš už 28 rokov by si mal mať trochu rozumu i sebavedomia, keď som čítal tvoj príspevok, tak som mal pocit, že to písal nejaký teenager. Otázka teda znie, či ju chceš ty, pretože ona teba asi áno, tak si to vyrieš vo svojej hlave, ale ber na vedomie, že druhá takáto žena sa ti už nemusí pripliesť do života a buď zostaneš starý mládenec alebo budeš žiť s menej peknou a menej inteligentnou ženou, je to tebe ako sa rozhodneš...

dudo570

prirovnat ju k veci je dost hlupe,je s tebou lebo chce byt s tebou.byvalych nerieš kym neobtažuju,aj potom opatrne.žena nikdy nepovie kolko ich bolo pred tebou.pochybnosti idu ruka v ruke s žiarlivostou. skor sa snaž ,tiež jej kup hoc kedy maličkost,pošli sms že ty chyba.atd.neobtažuj ju pochybnostami,skor jej povedz že si štasny že je s tebou,a aka je super.začni si trocha verit .nedokaz to.

server

tak si najdi.menej peknu a budes mat pokoj v dusi no co uz ked sa bojis..
Vies to je ako chciet drahe pekne auto a potom ked ho mas tak sa zacne strachovat ze ti ho niekto ukradne..

Buki

Nevim co chces pocut od nas. Dobre vies co ti tu ludia povedia. Povedia ti to co je najpravdepodobnejsie a to vies aj sam. Ale nik vas skutocne nepozna takze skutocne ako to je mozes len ty a tvoji priatelia. Takze tam sa pytaj. Alebo ju nahekuj. Je to sice dost blbe ale vzdy lepsie ako byt stale nastvany alebo keby si na to prisiel o niekolko rokov neskor.