Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prilis pekna priatelka

Príspevok v téme: Prilis pekna priatelka
Nesnadko

Mam taky problem - moja priatelka je na mna prilis krasna. Je taka pekna, ze sa kazdy za nou obzrie. Ona si aj potrpi na to, aby bola velmi pekne oblecena a upravena. Ked ideme niekam spolu napr. do restiky, tak s nou casnici az prilis moc kecaju alebo ked minule isla na urad, tak ju uradnik pozval na kavu. Neziarlim, hovorim to iba ako fakt - ona mi velmi prejavuje lasku, ale ja si skratka neverim. Ona ma uplne nadherne oci aj celu tvar a postavicku ako lusk, pricom ja som typicky ITeckar. Taky nevysportovany chudy typ. Ked sa jej pytam, co sa jej na mne paci, tak vravi, ze inteligencia, to ze som na nu velmi dobry a pozorny, ze mam zmysel pre humor, moj usmev, oci a ruky.
Ked ideme vonku popri vyklade a ked ju vidim vedla seba, tak mi to vzdy pride take divne. Ona by mohla mat kazdeho na koho si len ukaze. Ja tomu fakt nerozumiem, preco si vybrala prave mna. Ked som ju balil, tak som to urobil skor z takej recesie, lebo som neveril, ze sa mi to podari. Potom som myslel, ze ma zmysel pre humor a robi si srandu a potom som neveril, ze sa to stalo. Baby povedzte mi vas nazor, ako vy rozmyslate v tychto veciach, lebo chlapi idu predovsetkym po vizuale. Dakujem

TutanchámonxD

Mať pri sebe peknú babu po všetkých smeroch je veľmi pekným pocitom. Tvojím správaním ju ale stratíš vieš o tom ? Ak sa začneš podceňovať a bude to vidieť aj ona, tak o teba prestane mať záujem, pretože ženy potrebujú mať pri sebe chlapa, ktorí vie čo chce a správa sa ako chlap a stojí si sa svojimi názormi a je o sebe presvedčený, že má nato mať takú peknú babu a nebude sa pred ňou zbytočne podceňovať a zhadzovať, že si ju vôbec nezaslúžiš. Chovaj sa viac ako chlap a ukazuj jej svoju silu (nemyslím to tak, že máš každý deň urobiť päsťou dieru do steny :D) nech aj ona cíti, že z teba ide sila, rozhodnosť a dôvera, aby sa pri tebe cítila v bezpečí s pocitom, že sa vieš o ňu postarať a že sa o teba môže oprieť. Musíš byť silný, pretože ak ju jedného dňa stratíš budeš horko plakať a to nehovorím len preto, že je veľmi pekná ale aj preto lebo ak to je naozaj baba čo má všetko v hlave poriadku a má ťa rada takého aký si a nepotrebuje sa ťahať s každým druhým chlapom, tak to sa naozaj veľmi cenní. Ľudia robia veľa chýb ale ty ich robiť nemusíš aspoň v tom vzťahu. Držím palce, aby si sa dal dokopy.

SickCrow

zbytocne riesis vyzor, ten je dost nepodstatny... je to o vnutornej pritazlivosti a ako tu uz bolo spomenute, ak partnerka vyciti ze tvoje sebavedomie klesa a uz niesi ten co ju na zaciatku zbalil, rychlo si najde ineho alebo z tohto vztahu zuteka. Tak sa uz tolko nepodcenuj a bud rad ze mas taku peknu zenu pri sebe. Rob nieco so svojim sebavedomim a uvedom si ze aj ty mas svoje kvality! Kvalitny vztah je o tom, aby sa dvaja partneri podporovali navzajom a nie ziarlili na seba alebo sa tahali navzajom dole...

Angelika3

Netráp sa. Ja to vidím tak, že ženy naozaj nie sú až tak vizuálne založené. Keď ti povedala, že oceňuje tvoju inteligenciu, zmysel pre humor a páčia sa jej tvoje ruky a oči, hovorila pravdu. Máš peknú priateľku, ktorá navyše oceňuje ľudské hodnoty. Môžeš byť rád.
Ale bacha, aby to ako sa podhodnocuješ, ti neuberalo na určitej sile osobnosti. Chlap by totiž mal byť silný a to v tak povediac duševnej rovine, keď aj v telesnej nie je na škodu. Nevyrovnaní muži veľmi nezaujmú, aj keby boli neviem aký krásavci.

Lollka

Keby ta tvoja vedela ako o nej zmyslas tak by bola asi dost sklamana a pochybujem zeby s tebou chcela dalej byt. Ako pardon, prirovnavat ju k veci, to myslis vazne? Beries ju ako peknu vec ktoru momentalne vlastnis a bojis sa ze ti ju niekto ukradne. Ona je ludska bytost to si si nevsimol? Nepatri ti a nikdy patrit nebude. Ma nejake vlastnosti, tuzby, vies o nich? Co o nej vlastne vies okrem toho ze je pekna? Vies po com tuzi, co ma rada, co zas nema, ake ma plany do buducna? Zaujima ta to vobec? A keby aj s tebou ostala, rozmyslal si co bude za 10-20 rokov? To uz nebude taka pekna ako je teraz, jedina vec co na nej milujes bude prec a co s nou urobis? Vyhodis ju do smetiaka ako opotrebovanu nepeknu vec? Ako niekto tak povrchny ako ty si nezasluzi tuto babu ale ani ziadnu inu, dufam ze mlada ta coskoro prekukne a najde si niekoho kto jej bude hoden.

dalsi

nesnadko, najlepsie bude, ked to nebudes riesit,, ocividne sa ti velmi velmi paci,, mnohy by ju vsak povazovali len za peknu, a dovi. Ked sa ti paci, tak sa z toho tes, z toho ze je s tebou, ze ta ma rada, tes sa a ukazuj jej to, prenes to svoje stastie aj na nu,, nenic ho v sebe takymito pochybnostami, lebo okracujes tym o stastie aj ju, co bude pre nu odradzajuce.
Zacni trochu cvicit, hlavne pravidelne, staci aj len par minut denne.. nemusis sa zmenit,, bud sam sebou, len dbaj trochu na seba, ved aj ona ta bude usmernovat..., usmernuj aj ty ju, podporuj ju..., maj ju navzdy rad(prave preto bude asi s tebou),, a to je asi vsetko,, drzim prsty, nech vam to vyjde.

Ernesto

MeganCe: neplati to samozrejme plosne, ale kym my chlapi fakt riesime vyzor ako primarnu zalezitost a dobry vyzor mame takmer vsetci jednodne definovany, tak u zien to tak do extremu nie je. prikladom je nas zakladatel temy a moj prispevok smeroval jemu, chcel som mu poradit v konkretnej jeho situacii. asi sotva bude jeho frajerka si predstavovat v posteli nejakeho buchaca, ked sa s nim dala dokopy a su spolu iba 7 mesiacov, tzn jeho postava nestihla nijak degradovat.

ale urcite dik za tvoj nazor, minimalne mi trochu otvoril oci, ze treba mysliet na to, aby som sa o seba staral non-stop aj ked je clovek vo vztahu dlhe roky, stastny a miluje svoju partnerku, lebo si stale moze predstavovat niekoho ineho.

Fullhd

Presne ako tu napisal chlap nizsie.Zrejme ked si ju balil tak si bol kludny,pojojny = sebavedomy.A to bolo pre nu neskutocne pritazlive.Ale mozes svoju pritazlivost este zvysit.Zacni cvicit a priber.A neziarli.Nepodozrievaj ju.Pretoze ju stratis na 101 %.Bud dominamtny.Jednoducho muz taky aky si bol ked si ju balil.

kafe

mám taký problém - chodím do reštiky, kde to vyzerá skvelo, varia úžasne a obsluha je na jednotku s hviezdičkou. Ale ja si skrátka neverím. Neverím, že je možné sa stravovať TAKTO, príde mi to divné vychutnávať a užívať si všetko. Nerozumiem, prečo chodím do prvotriednej reštiky a nie do nejakého smradľavého, hnusného pajzla, kde varia grcky. Nerozumiem, prečo som si vybral dobre, ked sa dá vybrať si aj niečo horšie.

Si vadný? Si. Ak potrebuješ ku šťastiu dať si ruku do zveráka a uťahovať, prosím. Ale ak si raz človek vybere dobre, tak namiesto fňukania, sa má z toho tešiť, užívať si to a UZNAŤ aj nejaké vlastné kvality, šikovnosť a fakt dobrý výber. Sory, ale si debil.

Alliss

Do kelu, to tu mam vsetko pisat po castiach ci ako??
Bojovala som s tym chvilku a potom som si povedala, ze ja nie som povinna niekomu vysvetlovat, preco lubim daneho cloveka a nebodaj sa ospravedlnovat za nieco. Moj drahy napriklad sam od seba prisiel na to, ze existuje posilka, ze si moze trosku budovat postavu, dat si modernejsi strih vlasov. V zivote som ho o nic neprosila, zacal to robit sam. Dnes sa nejedna zena za nim otoci :) A mne to robi "dobre" haha. Neries a ak sa chces trosku zmenit vyzorovo, su moznosti. Avsak viac ako na vyzor, by som dbala v prvom rade na to, aky som clovek. Zvysovala si sebavedomie a potom, ak by ma este stale trosku skrela postava, tak by som na nej zamakala. A je to :)