Je astrálne cestovanie proti Biblii ?

CoJaViem123

Sak ked sa tak blbo pytas. A my to mame odkial vediet, my sme s nim nesedeli pri stole a nepopijali vino.

Nechapem jak sa niekto v 21. storoci moze pytat take hovadiny.

Pag

Áno, ono to je proti Biblii, ale podstatné je aj to, že z toho môže mať niekto neskôr halucinácie, to je isto pravda.

BielyTesak

Protiví , keď sa to stane nechtiac dá sa to brať ako skúška či sa k tomu vrátiš , mnohých to isteže zaujme a chcú v tom pokračovať.

Praktiky z ezoteriky by sa nemali vykonávať kedže čím viac to robíš tým viac sa odvraciaš od Boha , odporúčal by som prečítať knihu Psychická válka (David Morehouse) kvôli astrálnemu cestovaniu skoro prišiel o rozum a jeho skúsenosti s démonmi neboli moc príjemné.

Tu je aj príbeh Slováka ohľadom ezoteriky ... mojpribeh.sk

Ak budeš astrálne cestovanie praktizovať aj tak ... Jediná moja rada ... Dávaj si pozor , pretože budeš skúšaný/a a pokúšaný/á , to čo sa bude zdať ako pravda môže byť najväčšie klamstvo.

Ehmo

Tak ked tak presne viete, co sa bohu protivi, ako to,ze neviete ci sa mu paci astralne lietanie .....
Vzdy ma zaraza, ked veriaci maju patent na bozi rozum.

Bnb

Protivý sa to nielen Bohu ale zdravej mysli. Podľa kresťanstva čo viem, tak duša nemôže opustiť telo, pokiaľ človek nezomrie nie? To už skôr meditácia na ukľudnenie.