Je astrálne cestovanie proti Biblii ?

Amen69

Neviem čo ti na to povedať. Ak si vnútorné presvedčená tak ok, ale skôr znies ako náboženská fanaticka. Ja som chodila do kostola, aj na náboženstvo, poznám starý a nový zákon a pod... Spovede, omše, kázne a vtedy sa nejak začali moje depresie a strach z toho že pôjdem do pekla ak nebudem robiť to a to... ako má aj strašili všetci okolo. Pocit viny, ak som nerobila všetko to čo podľa pána farára Boh vyžadoval. Vždy mi kresťanstvo prišlo akoby silou mocou dačo ľuďom nútili, tak som to vnutorne cítila a rozhodla som za prestať chodiť do kostola, spovede prijímanie a pod. Môj život sa rapídne zlepšil, jednak mala som na všetko viac času, a depresie a strach zo života vymizli. Verím sama sebe a poznám svoje kvality, nekvalitu a pracujem na nich a som konečne šťastná

Jana Lukacova

astraaaaal: Bohu sa nič neprotiví...to iba mi ľudia mu pripisujeme rôzne "názory" a naše "ľudské vlastnosti"..Boh, vesmír, vedomie jednoducho je a zažíva tento svet prostredníctvom nás...na druhej strane mnohé "ezoterické" rituály môžu byť pre človeka škodlivé, keďže pracujú s energiou, ktorú si človek neuvedomuje a nevie s ňou sám pracovať...

Ak človek POTREBUJE praktizovať rôzne rituály, astrálne cestovať, vyvolávať mŕtvych to znamená iba jedno, že si jednotu s Bohom (so všetkým) ešte neuvedomuje, nezažíva...

Medea7

Neviem ci existuje nejaky Boh, ale ked ma clovek tazky zivot tak hlada predsa odpovede zaco to ma. Ale jak som zistila v zivote ti nikto na nic neodpovie a tak musi sa len prezivat.. co ja uz som sa Boha napytala a ziadnu odpoved som nedostala, Akurat som v trapeni a nepoznam cestu kam ten zivot vlastne smeruje.

Sally357

Som o tom vnutorne presvedcena a ano z milosti Bozej to uz viem. Nikdy som nebola stastnejsia nez teraz, ked som sa obratila a zijem svoj zivot s Jezisom Kristom. Nikoho nemam potrebu urazat, len stojim za pravdou a chcem aj vam dobre.

Kimmy_CA

Neviem či sa to protiví Bohu, ale protiví sa to zrejme cirkvi. Cirkev a Boh nemusí byť jedna a tá istá vec (aspoň teda dúfam že v stredoveku Boh neodobroval napr. pálenie tkzv. čarodejníc a reformátorov na hraniciach).

Pag

V podstate si možno povedať, áno, aj tak, že nech si robí každý čo chce, ale mal by byť upozornený na to, že čo sa stane, ak sa to pokazí. Isto tým už niekto prešiel, tak vie poradiť. Nie je nikomu príjemné to, ak mu niekto zasahuje do vnútra a do súkromia. Každý niečo robí, niečo je dobré, niečo je zase zlé, tak podľa toho aj dopadne. To je tiež nejaká viera, v súlade so všetkým.

Antichristian

nechcem urazat... ale kazdy by si mal najst to svoje s cim sa stotoznuje aj vo svojom vnutri a aj trosku si nieco nastudovat precitat zhliadnut o urcitych veciach ale nie od nejakeho krestanskeho zdroja, lebo tam je to vsetko podane akoze krestanstvo je ta prava viera a pod. ziadna viera ci sekta nieje ta prava, clovek by mal vychadzat zo svojho Stredu, zo svojho vnutra, a robit veci tak ako citi. rob co ta robi stastnou a ak astralne cestujes tak cestuj dalej... nabozenstva ludi rozdeluju, ale duchovno ich spaja

Antichristian

a skade vies ze sa to ostatne bohu protivi? kto ta to naucil? si o tom vnutorne presvedcena, alebo to mas len z nejakej ucebnice, zo skoly, alebo knaza a si zmanipulovana ako vacsina stada?