Má to nejaký zmysel???

Príspevok v téme: Má to nejaký zmysel???
Dani3kh

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či má nejaký zmysel to čo všetko robím..napríklad učím sa stále aj cvičím. Chcem byť najlepšia v jednom športe. Byť vzdelaná..Každý deň to robím lebo chcem niečo dosiahnúť, ale čo keď sa mi to nepodarí..predstavte roky sa snažíte a nevýjde to a potom len umriem. To by bolo dosť blbé. Mám sny teraz..len neviem či sa uberám tým správnym smerom akoby. Ľudia v mojom veku sa zabávajú ja ani von nechodím sa zabávať. Neviem aké to je. Ja sa snažím a nemám čas sa zabávať. Doma všetko robím upratujem, periem, umývam atď. Lebo nik iný to nespraví...to je proste môj život.

Cliattsi

no a šte tam bola otázka, že či sa vieš zabaviť s ľuďmi. Písala si, že sa nechodíš zabávať, ale otázka je teda, či sa vieš zabaviť, uvoľniť sa s ľuďmi. :)

Cliattsi

no len som chcel porovna teba a seba v tom, ze.nevidim moc vyznam v tom, čo robím. Ja mam pocit-a tiez mi niekto raz nieco povedal take, ze to ma s niecim spojitost - ze by som potreboval "ukotvit". No proste som to pochopil tak nejak, že nemam nejake stabilne zazemie, alebo cloveka, s ktorym sa da poradit, opriet sa o neho (napr. rodiča - mamu, otca). Ale ja som si povedal, že by to mozno znamenalo aj to, že proste nemám nič, čo by ma naplnalo, pripadne nemam nejaky ciel, preco by som chcel nieco robit. Nemam pre co zit.

Kedze ty kreslis srdiecka, neviem co to znamena. Ja by som povedal, že je.v tebe vela energie - ze proste stale nieco robis, ucis sa, sportujes, upratujes. A si aj zena, tak je to normalne. A myslim si, ze by si sa mohla.venovat aj niecomu umeleckejsiemu.

Ale zaujimava otazka bude, ci kreslis tieto srdiecka od detstva -asi ano.

Je.dost blbe.ked nevidis, pripadne si si neista, ci vynalozena.namaha bude uzitocna. Ja.by som ti pomohol jednoy radou, ktora.mne v tomto naozaj pomaha - Nie je dolezite ani tak to,.ci sa.v.zivote.dopracujeme k svojmu cielu, ale skor to, kym sa.v priebehu tejto cesty staneme.

Ja napr. mam soc. fobiu - chcel som byt odvazny a pod. , zmenit sa.k lepsiemu..... presiel som mnohymi prekazkami, zatial som nedosiahol svoj ciel (a mozno nedosiahnem), ale vidim na.sebe, ze som sa vo vela veciach zlepsil a presiel mnohymi situaciami a hlavne zmenil mnohe zastarane nazory.

Ty ked chces sportovat, je to ine. Mohla by si si obcas pre seba aj zatancovat. Aj to pozdvihne naladu.

Flatt

Čo by s tým mohol mať krížik? Len niektorí sa niekedy nudia, tak píšu aj nezmysly. A ako už povedali ostatní, určite športuj a uč sa, je super to, čo robíš.

Cliattsi

nemáš čas sa zabávať a možno sa ani nevieš zabaviť. Je tak?
Neviem, či sem ešte prídeš, ale nepristihla si sa niekedy pri tom, že si si niečo krslila na papier a bol to krížik?

Omen

Dani, zmysel to určite má. Aj šport, aj učenie. Určite väčšie, ako zábava tvojich rovesníkov. Čo bude, tým sa netráp. Ty určite dosiahneš svoj cieľ. Ak by si nebola "naj" v športe, potom budeš vzdelaná. Mám však taký pocit, že budeš vzdelaná športovkyňa a dotiahneš to ďaleko. Už teraz si šikovné dievča. Tak nech sa splnia tvoje sny a sú pre teba aj zábavou. : )