Má to nejaký zmysel???

Príspevok v téme: Má to nejaký zmysel???
Dani3kh

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či má nejaký zmysel to čo všetko robím..napríklad učím sa stále aj cvičím. Chcem byť najlepšia v jednom športe. Byť vzdelaná..Každý deň to robím lebo chcem niečo dosiahnúť, ale čo keď sa mi to nepodarí..predstavte roky sa snažíte a nevýjde to a potom len umriem. To by bolo dosť blbé. Mám sny teraz..len neviem či sa uberám tým správnym smerom akoby. Ľudia v mojom veku sa zabávajú ja ani von nechodím sa zabávať. Neviem aké to je. Ja sa snažím a nemám čas sa zabávať. Doma všetko robím upratujem, periem, umývam atď. Lebo nik iný to nespraví...to je proste môj život.

Jana Lukacova

Dani3kh:..sama túšíte aj odpoveď, však?...snažíte sa robiť všetko "dokonale", čo považujete za potrebné pre úspech v živote, ale akosi Vám to šťastie neprináša...ani byť najlepšia v športe, ani vzdelanie, ani robiť všetko za ostatných, Vám istotu alebo úspech nezabezpečia...podstatné je prijať neistotu, byť otvorený čeliť všetkým prekážkam, ktoré život so sebou prinesie a občas nechať všetko tak a ísť si jednoducho užiť "tu a teraz" spôsobom, akým Vám to vyhovuje. Život nemôžete kontrolovať, tí ktorí sa o to snažia ním aj veľmi ťažko plávajú...

Tomas12345

Rob to co ta v zivote bavi a robi stastnou, Ak ta bavi sportovat a robi ti to radost tak s tym neprestavaj. Ja som tiez dakedy hraval tenis lebo ma to bavilo a pritom sa nikdy zo mna nestal majster sveta.

hurmikaki

ked ti to doma nevyhovuje, tak vydrž, kým skončíš skolu, najdi si robotu, osamostatni sa, bud hypoteka alebo práca kde ponukaju ubytovanie... a vybavené....

a ked más nejake plany tak si za nimi chod... a nerieš čo ked...
čo ked sa rano nezobudim...

je zbytočne riešiť somariny...

jednoducho si chod za svojim , ked si cielavedoma pojdes si za tym aj napriek nejakym bezvyznamnym obetiam ako su ožran párty napriklad... bez toho ta budeš..