Som strašne nízky

if

Treba pozriet na rodicov, aku maju vysku, lebo genetika to dost ovplyvnuje. Este mas ale dost velku sancu, ze o dost vyrasties. Chlapci najviac rastu pred 17. tak ziadne obavy

Apokryft

Chlapci rastú aj do 21-rokov kdešto dievčatám od 16 rokov už veľa cm nepribudne.Samozrejme sú aj výnimky.Za jeden rok môžeš podrásť 8-aj 10 centimetrov a do 22 rokov aj 15.Netvrdím ,že sa ti to stane ,ale nič ešte nije stratené.Tragedia by bola keby si mal pod 155 cm .Z dievčatami sa neporovnávaj oni majú rastový špurt(kedy najviac vyrastú)od 11-tich rokov chlapci od 15.Neboj teraz to začne....

Lowman

Ahoj, ja mám 16 rokov a mám iba 164cm a mám kamoša ktorý má 17 a má 158 no netrápi nás to, hlavne ber na vedomie že čo sa má stať stane sa
Čiže ak máš vyrásť, vyrastieš ak nie tak život ide ďalej a ak máš vysokých rodičov tak predpoklady na to že máš šancu vyrásť sú 80%
Veľa šťastia

Marcus 15

Mám ten istý problém Ja mám tiež 15 a mám iba 170cm. Väčšinou to závisí od genetiky. keď tak mi napíš copperdragon14@gmail.com

Bnb

Je to hormon ktory sa vytvara v hypofyze (žľaza pri mozgu) a vydava povel tvojmu mozgu aby si rástol. Neviem o tom, že by sa kvôli tomu teda operovalo, možno v prípade poranenia mozgu, podáva sa injekčne teda.