Som strašne nízky

Mitt

Ja som merial v 15 170 cm, teraz v 18 174 cm, takže moc by som sa na tvojom mieste neutešoval nad príspevkami nižšie, že na strednej vyrastieš 10 či 20 cm. Aj u nás v triede sme chalani od prváku (takmer) rovnako vysokí...max 5 cm.

Bnb

To máš v pohode. Keď ja som bola na zakladke, viem, že jeden deviatak mal možno 145cm, ale to už bol zdravotný problém, nebol ešte ani v puberte, takých chlapček to bol. Veľa chlapcov vtedy v triede malo možno 170, čiže vysoký asi ako ja :D no na strednej veľa chlapcov vyrastie, takže sa s tým netráp. Až v 18 by som išla k doktorke keby sa to nemenilo riešiť a potom sa podáva rastový hormón.

Defcon

Hm, jednoducho s tym nic nenarobis a musis to pustit z hlavy. Kukni, de Niro je tiez krpec, aj vela inych. Co uz....

chorecrevo

Pokial sa pamätam, tak u nas v triede na strednej chlapci len tak zrazu z nicoho nic vyrastli velmi rychlo za kratky cas poriadne vysoko asi tak vo veku medzi 16 a 18. Niektori v tom veku vyrastli aj o 20 cm, casto aj o viac. Ale v pätnastich boli nizsi ako sme boli my dievcata :) Hlavu hore a maj trpezlivost, o rok a pol sa uz budes len smiat nad touto svojou zalozenou temou, ze je problem vyrieseny a spokojnost maximalna, uvidis.