prečo môj ex/priateľ po rozchode prejavuje voči mne nenávisť?

Príspevok v téme: prečo môj ex/priateľ po rozchode prejavuje voči mne nenávisť?
lauraLM

dobrý deň,nikde na internete som sa nedočítala odpovede na moju otázku a tak to skúsim tu.môj ex/priateľ sa pred 3 mesiacmi po 3 rokoch somnou rozišiel tým najúbohejším spôsobom,cez sms potom mi ešte napísal veľa hnusných a nenavistných sms a potom ma všade zablokoval aby som mu už nemohla písať.(nie rozchod nebol podnetom že by som ho podviedla,rozchod z jeho strany prišiel nečakane poriadnym úderom do srdca.plánovali sme spolu bývať a založiť si rodinu) ani po 3 mesiacoch na neho neprestávam myslieť a verím že v mojom srdci navždy ostane len on.ale to nieje ten problém na ktorý hľadám odpoveď.aj napriek tomu ako veľmi mi ublížil a aj napriek tomu že mi vzal úpne všetko čomu som verila čo som milovala a na čom mi záležalo tak voči nemu neprejavujem nenávisť.problém je v tom že tú nenávisť voči mne prejavuje on.na nový rok som mu poslala sms,že mu prajem všetko dobré v novom roku.asi si ma na chvíľu odblokoval lebo mi odpisal sms plnú nenávisti.a moja otázka teda znie,prečo voči mne po rozchode ktorý spôsobil on prejavuje nenávisť,keď som mu ja žiadnym spôsobom neublížila? prečo sa on správa ako keby bolo ublížené jemu? môže to byť tým že to všetko ľutuje? môže to byť tým že skončil vzťah somnou a hneď začal vzťah s inou a tiež to ľutuje? nechápem to.nechápem nič z toho čo mi urobil a nechápem nič z toho čo robí aj teraz.ďakujem za vaše odpovede.

chorecrevo

LauraLM, podla mna jedine mozne vysvetlenie, preco sa tak k tebe sprava, by mohlo byt, ze niekto, kto je poriadne hnusny a zakerny intrigan, na teba pred nim nieco nakydal, narozpraval intrigy, nepravdive veci o tebe a tvoj byvaly tomu uveril. Lebo keby tak nebolo, nemal by dovod sa spravat nenavistne a zlostne. Presne ako pises, ze ako keby bolo ublizene jemu. A ublizene mu nebolo. Ale kazdopadne kto veri intriganovi a odhodi kvoli jeho klamstvam lasku svojho zivota, je poriadny hlupak a ked raz vyjde pravda najavo, potom to pochopi. Porozmyslaj len, ci nebol vo vasom okoli niekto, kto sa vas snazil rozdelit. Zena, ktora isla po nom. Muz, ktory isiel po tebe. Pripadne rodicia niektoreho z vas, pokial by teda boli tvrdohlavo proti vasmu vztahu. Alebo niekto iny, nejaky zavistlivec zloprajny, ktory nezniesol pohlad na vase spoocne stastie, tak sa uchylil k takej podlosti a spinavosti najhrubsieho zrna, akou su intrigy a ty si sa stala jeho obetou.

Lollka

Sa niektori tvarite ako keby muzi neukoncovali pekne a spokojne vztahy kvoli inym zenam. Ukoncuju a dost casto. Dovodov moze byt par. Napr. on v tom vztahu az tak stastny nebol, nieco mu vadilo ale nepovedal to. Tak mala zena pocit ze vsetko je super, zaliate slnkom az kym sa nezdekoval a ona nechape preco. Potom muzi si casto zacinaju aj so zenami, ktore sa im fyzicky az tak nepacia ale povedia si lepsie ako nic. Vsak ked sa mi podari zbalit krajsiu vymenim ju. Toto napr. urobil aj moj kamos ktory zbalil babu pri sebe, pritom furt na nu nadaval ze je tlsta. Pri nej sa ale tvaril ze vsetko je super a hladal si chudu. Nakoniec taku nasiel a tuto kopol do zadku. No a dalsia moznost je, ze zena sa mu aj paci, aj to s nou sprvoti mozno myslel vazne ale casom je predsa len okukana a stretol nejaku krajsiu ktora sa nechala zbalit a kedze muzom v drvivej vacsine zalezi len na fyzickej krase tak jasne ze sa povodnej partnerky potrebuju zbavit. Po ukonceni pekneho a fungujuceho vztahu maju niektori vycitky svedomia a kazdy sa s tym vysporiada inac. Zvlast obmedzenci sa snazia vinu hodit na byvalu aby oni z toho vysli ako dobri chlapi a ich ex ako hystericka psychopatka s ktorou sa nedalo vydrzat. To moze byt aj tento pripad. Ale inak tiez by ma zaujimalo co ti pise, z toho sa da potom viac dedukovat. Hlavne mu uz nepis, zmier sa s tym ze nemozes byt s kazdym kamaratka.

mixta

Adrla ty aj ostatni neviete citat!?
Jasne pise ze rozchod bol z jeho strany a ona za nic nemoze, proste kok*t si nasiel inu a jej dal kopacky tak comu nechapete?

a_dr1a

Laura. Ak chces serioznejsie rady, tak nema vyznam zatlkat, zadrziavat infa. Lebo potom je vsetko len o dedukciach a domyslani. Uz ta viaceri vyzvali, keby si nacrtla viac (dat sem sms, ktorou to ukoncil. Alebo objasnit ten dlhy pribeh, o ktorom tocis no nic blizsie neuvadzas a zrejme to az tak nepodstatne nebude ako sa nam snazis nahovorit, kedze sama o tom pises. Proste viac detailov napisat, lebo takto ludia len hadaju a tipuju).

a_dr1a

EasyGlow, ja som sa k tomu jej "problemu" radsej nevyjadrovala, aj ked mam na to svoj nazor. Len pri tych mnozstvach reakcii, kde ju davali za hlavneho vinnika preco ju odkopol (ved ju vykreslovali akoby ju osobne a doverne poznali), som iba poukazala na malickost, ktora tiez o niecom vypoveda (dam niekomu doobeda bye-bye a uz na obed toho isteho dna som s inym vo vztahu). Mas pravdu, EasyGlow. Nikdy nie je vo vztahu jeden svaty a ten druhy iba netvor. Pravda vzdy byva niekde uprostred. A tiez si myslim, ze vela plati aj z toho, co pise kafe

EasyGlow

A_dr1a, to stale nevylucuje to, ze i ona mohla vztah pokaslat :) Pretoze nepise ziadne detaily, tvari sa, ze nevie o nicom, co mohlo viest k rozchodu. A zvycajne, ak to clovek "nevie", ide len o to, ze si to nechce priznat. Jasne, moze ist o chrapuna, co je prosto nevyzrety a nedokazal inak ukoncit krasny a plne fungujuci vztah :) Ale osobne si skor myslim, ze to bude inak. Nuz, ale ktovie, hadam nam zakladatelka temy napise viac o ich vztahu a urobime si jasno

kafe

tiež mi to príde, že mu niekto niečo nakecal. Alebo si začal niečo s inou už počas vzťahu. ALEBO a toto mi tak nejak najviac sadlo na teba, je tajomstvo rozchodu v tom dlhom príbehu, z ktorého sa síce TY nepotrebuješ vyrozprávať, ale priateľ mal toho už asi PLNÉ ZUBY dosť dlho.

bielavrana

je to úbožiak ktorý nestojí zato aby si ho nepustila z hlavy, len ho pekne pustí a navždy! Ten čurák nestojí zato!
Nevnucuj sa takému debilovi a zabudni čo najskôr. Sú na svete stokrát lepší od neho. Takže dievča zlaté, serkaj pekne naňho a nerob si ťažkú hlavu z toho. Debil len debilom zostane.
On si tvoju pozornosť nezaslúži, tomu ver!!!

DlVERGENCIA

a ty sa mu na čo vnucuješ...?
zvlášť ked vieš že má inú..?!
a ty ako sprostá handra mu ešte aj sms posielaš s prianiami...

on ťa má u riti, tak ho maj u riti aj ty...

a_dr1a

Vacsina z vas jej tu nadava a hlada chyby priciny ukoncenia vztahu kvoli nej a jej chybam. No niekedy su veci jednoduchsie nez sa neraz zdaju. Asi ste prehliadli fakt, ktory uviedla : "skončil vzťah somnou a hneď začal vzťah s inou"