dobrý deň,nikde na internete som sa nedočítala odpovede na moju otázku a tak to skúsim tu.môj ex/priateľ sa pred 3 mesiacmi po 3 rokoch somnou rozišiel tým najúbohejším spôsobom,cez sms potom mi ešte napísal veľa hnusných a nenavistných sms a potom ma všade zablokoval aby som mu už nemohla písať.(nie rozchod nebol podnetom že by som ho podviedla,rozchod z jeho strany prišiel nečakane poriadnym úderom do srdca.plánovali sme spolu bývať a založiť si rodinu) ani po 3 mesiacoch na neho neprestávam myslieť a verím že v mojom srdci navždy ostane len on.ale to nieje ten problém na ktorý hľadám odpoveď.aj napriek tomu ako veľmi mi ublížil a aj napriek tomu že mi vzal úpne všetko čomu som verila čo som milovala a na čom mi záležalo tak voči nemu neprejavujem nenávisť.problém je v tom že tú nenávisť voči mne prejavuje on.na nový rok som mu poslala sms,že mu prajem všetko dobré v novom roku.asi si ma na chvíľu odblokoval lebo mi odpisal sms plnú nenávisti.a moja otázka teda znie,prečo voči mne po rozchode ktorý spôsobil on prejavuje nenávisť,keď som mu ja žiadnym spôsobom neublížila? prečo sa on správa ako keby bolo ublížené jemu? môže to byť tým že to všetko ľutuje? môže to byť tým že skončil vzťah somnou a hneď začal vzťah s inou a tiež to ľutuje? nechápem to.nechápem nič z toho čo mi urobil a nechápem nič z toho čo robí aj teraz.ďakujem za vaše odpovede.
prečo môj ex/priateľ po rozchode prejavuje voči mne nenávisť?
Zrejme nebude mechom udrety a sprava sa takto kvoli niecomu. Nieco si urobila, nejak si sa spravala pocas vztahu, preto vztah ukoncil a sprava sa k tebe takto. Na nete odpovede nenajdes, hladaj ich v sebe. Netvrd, ze si mu nic neurobila. Nieco sa medzi vami udialo a ty kym si to nepriznas, nebude sa k tebe spravat inak. Po tom, co si napisala, mi prides ako jemne "svihnuta" zena, ktora si nevie pripustit svoje chyby a logicky si uvedomit preco ju partner opustil. Reci ako navzdy ostane v tvojom srdci? To myslis ako vazne? Nemozno vlastnit cloveka, neostane v tvojom srdci na veky vekov. Cim skor to pochopis, tym lepsie
Kto ta miloval nemoze nenavidiet ....... to je velky omyl. Medzi laskou a nenavistou je malicka hranica, prekrocis ju ani si to nevsimnes.
dôvod rozchodu neviem.
a to že na neho stále myslím viem že je môj problém a hlavne moja vec.a napísala som mu len jednu správu.tak potom nemal vôbec reagovať ako reagovať tak ako reagoval.a ten kto raz miloval nemôže ptedsa nenávidieť a už vôbec nie ak mu nebolo ublížené.
a ono je to v podstate dosť dlhý príbeh ale na to som sem nepísala.len proste nechápem prečo tak reaguje? však radšej ignorujem než nenávidim.
A dovod rozchodu, ze preco vlastne to tak nahle ukoncil?