Nikdy by som nepovedala, že mať niekoho, o koho sa môžete v ťažkých časoch oprieť, kto vás podrží, má vás rád a môžete mu povedať čokoľvek.., že je to životne dôležité. Mala som kamarátku, asi 2 roky, hovorili sme si všetko. Takisto sme ani jedna nevedeli nadväzovať priateľstvá s okolím, boli sme hanblivé, v škole sme nezapadali... No nedávno ona začala "zapadať". Začala piť, nadávať a zrazu bola obľúbená a mňa už nepotrebovala. Teraz sme len "internetové kamarátky", ktoré si raz za čas napíšu. Z času na čas si napíšem pár správ aj s inými ľuďmi, ale... nemôžem nikoho zavolať von, len tak na výlet, do hôr, na plaváreň, alebo len tak ísť nakupovať. Keď sa s niekým stretnem prvýkrát alebo náhodne je všetko fajn, komunikujeme, smejeme sa, rozprávame. Vážim si ľudí, neohováram, som proste normálna 18 ročná baba, no nikto ma von nezvolá a moje pozvanie všetci odmietnu (pravdu povediac, už sa aj bojím niekoho niekam zavolať, bojím sa odmietnutia). Neviem kde je chyba, čo robím zle. Študujem na škole, kde spolužiačky od 12-tich rokov rozťahujú nohy, chľastajú, fajčia, neprehovoria o ničom inom ako o sexe, ohovárajú, vymýšľajú si, žalujú, nadávajú a hlavne... majú vplyvných rodičov. Na škole sa držia len protekčne. Nič si neprajem viac, len aby som odtiaľ už bola preč. Aj teraz, druhý týždeň prázdnin beží a ja som nikde nebola. Nič ma nebaví, na nič nemám náladu keď viem, že na svete nemám nikoho, komu by som sa mohla ozvať, nemám nikoho, kto by ma mal rád. Čo robím zle? Tak veľmi by som chcela byť ako ostatní moji vrstovníci. Zabávať sa, chodiť večer von, mať partiu kamošov... alebo aspoň jednu jedinú pravú kamarátku.
Nemám priateľov
Ahoj. A nechces skusit taku aplikaciu ze meetup.com ? Skus si tam pozriet nejake veci co ta zaujimaju v tvojom okoli, napriklad sport, turistika, posedenie na pive atd... no a mozno niekto organizuje taketo meetuoy v tvojom okoli. Ja chodim na vela roznych, ale skor technologickych, ale mozem ti povedat, ze som tam objavil skutocne zaujimavych ludi a s niektorymi som sa aj spriatelil. Alebo random vybehni do martinusu, alebo niekde kde sa aj da posediet. Ja som teda 35 rocny extrovert :D takze to mam lahke, ale asi hlavne nesed doma a nestracaj nadej. Ludia su fantasticke spolocenske tvory. Drzim ti palce :D Svet je plny moznosti, chod von ! :O.
tazko ti povedat co robit, no osobne by som sa nejak zasadne nemenil, prisposobovat sa az tak okoliu???? naco
Nemenila by som sa, možno len čakáš na tých pravých priateľov
Vidíš, aspoň si sa čosi priučila a už si budeš dávať väčší pozor!
Jeeej akurat dnes po pol roku kuknem na tuto stranku a tu na vrchu moje forko :) myslim, ze clovek sa casom zmeni aj keby nechcel, ja som sa tiez poucila, aj odtialto co som spoznala chalana, uz radsej nikdy viac nebudem nadvazovat kontakt s niekym, koho nepoznam. Clovek tuzi po spriaznenej dusi a nasledne ma dost co robit s uchylom, ale aj o tom je asi zivot :D
len ostan taka aka si a nemen sa kvoli nejakym ludom...najdes si tu spriaznenu dusu po case, uvidis..len musis byt trpezliva..
Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.
❱❱ NEMÁM PRIATEĽOV ❱❱ S KÝM SA MOŽEM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a vnútorný nepokoj, ktorý pocitujú.
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom
Je vela takych ako ty, len sedia doma, tym padom nemaju sancu niekoho spoznat. Lebo to spoznavanie, to sa realizuje v krcmach a na disko, tam ta to nelaka a keby si aj isla, tak spoznas len tych, co su odlisni od teba tym, ze piju, fajcia a droguju a sexuju a ty nie si na toto. Je ale väcsia sanca, ze na vysokej skole to uz bude ine a ze tam budu aj slusnejsi a inteligentnejsi. Ked uz nie vsetci, tak aspon niektori ti tam uz sadnu. To len na strednych skolach je to take cele o chlastacke a zuroch a sexe a kto zrovna toto nemusi, ten je trosku mimo kolektivu. Zatial len pretrpiet tu strednu, pripadne si skus najst kamosku z inej triedy. Dalsia moznost by bola obnovit kontakt s kamoskami so zakladnej, zavolat niektoru pokecat na kavu do cukrarne, ked uz teda tu krcmu nemusis. Je kopa ludi, ktori to tak citia, ze na zakladnej bolo vsetko super okolo kolektivu a na strednej otras. Ale na vysokej sa to zase zlepsi. To na tej strednej je len taky prechodny stav, citia to vsetci co su ako ty. Nie si sam ani zdaleka. Ale zase ked sa nemas s kym stretavat, tak aspon ti zostane viac casu na ucenie, tym padom aj vyssia sanca, ze sa dostanes na vysoku. Teda vyssia sanca v porovnani s tymi, ktori si na diskotekach a v krcme prepili rozum a zabili mozgove bunky. Aspon to nech ta tesi nateraz.