Začínam chudnúť

Príspevok v téme: Začínam chudnúť
Nanonym

Ahojte, píšem sem prvý krát...Chcem sa opýtať keďže je ten nový rok, tak som si predsavzatie a to do leta schudnúť. Mám približne 168-170 CM a vážim 63,9 kg a chcela by som sa dopracovať aspoň na 56kg. Moja medzera medzi stehnami zatiaľ neexistuje, teda ešte ju ťa nevidím. :D nechcem byť anorekticka ale chcem vyzerať fit. Začína taktiež niekto z diétou na tento rok? Budem rada za odpovede. Ahoj :)

Nanonym

Keď som sem túto tému napísala nemôžem uveriť že som toľko veľa važila, viem, môže sa vám to zdať čudné ale za 13 dni som schudla 3 kila teraz vážim 61,5 som z toho Happy :) samozrejme budem stále pokračovať v chudnutí!!

Kyblicek

milucka, ja ranajkujem "za kybel" :D (cize ovela viac ako sa povazuje za 1 porciu) ovsenych vlociek a nakrajane ovocie do toho, banan najviac. Hladna nie som aj 4 hodiny. Dolezite je dat si tych vlociek a ovocia tak, ze sa poriadne najes. Ak ta z toho nafukuje, skus namiesto mlieka uvarit tu kasu s vodou, daj si len tolko, aby ta kasa bola husta, a to ovocie ti beztak urobi z toho dobru chut.

Kyblicek

Ja som len prestala jest sladkosti a inak nemam ziadny pohyb a jem aj nezdrave jedla a v mnozstve ci case sa vobec neobmedzujem a schudla som 5 kil za 6 tyzdnov a ani ich nenaberam naspat. Uz predtym som bola stihla. Tak obmedz sladke a vysledky uvidis, nic viac nemusis pre zaciatok.

Quentik

Mna by zaujimalo v akych mnozstvach jedavate? Napr na ranajky kolko vajicok/sunky/peciva/ovsenych vlociek?
Desiatujete a olovrantujete? Co mavate na obed veceru? Co robite ked vas prepadne hlad/chut na nieco sladke? Ake mate rozostupy medzi jedlami?
Aj ja chcem schudnut. Mam 163cm a 63kg. 20rokov.

milucka

Ahojte :-) Tiez som sa rozhodla po sviatkoch chudnut. A vsade co citam, pisu, ze zakladom je obmedzit - vylucit, pecivo. Hlavne to biele. Ale poradte mi prosim - ako mam zacat den? Som zvyknuta ranajkovat, napriklad: pecivo + sunku + syry a zeleninu k tomu. Alebo si este robievam: hemendex, omeletu, leco, parky.. Ale ku vsetkemu z tohto jedavam aj pecivo. Tak cim to mam potom nahradit, ked vsetcia radia vylucit pecivo?
Obed a vecera nie je problem (to jedavam hlavne bud maso, ryby a ako prilohu k tomu: zeleninu, zeleninove salaty). Ale cim mam nahradit pecivo na ranajky? Skusala som jedavat aj ovsenne kase. Alebo jogurt s vlockami. Ale mne tieto jedla nedavaju ziadnu energiu. Nechuti mi to. Nenajem sa z toho. Skor ma to nafukuje. Potom som iba nervozna..
Poradite mi prosim, ze ak mam uz vylucit pecivo - cim inym ho mam nahradit? Dakujem vam za rady :-)

brainstorm.

Ahoj, ja som mala este kocnom leta 72kg a vysku mam 173cm, zacala som dietovat tak, ze som obmedzila sladke a jedla prevazne len zeleninu a ovocie ked tak ryby a trochu cestovin, vydrzala som tak 2 tyzdne ale asi mi to nastartovalo metabolizmus proste zacalo spalovat tuky, taktiez som zacala chodit na jumping (skakanie na trampolinke) 2 az 3x do tyzdna, potom co ma omrzela len zelenina a ovocie, som zacala jest aj pecivo a vsetko ako pred tym len mensie porcie a nie sladke samozrejme i ked sem tam nieco male neuskodi :D a nadalej som cvicila formou jumpingu.... teraz mam 62kg :) planujem este par kilo zhodit ale uz som celkom spokojna

chudnutie21

ahoj autorka temy 80% uspechu je fakt strava. aj ked cvicis len 2x do tyzdna zalezi od toho co jes. Darmo bude clovek behat maratony a cvicit odusu ked si to dokazi stravou. Spravne ti tu radili obmedzit pecivo a sladkosti je uplny zaklad uspechu :-) Ja som neverila zo zaciatku ze to pecivo je take nebezpecne na priberanie ale ked som ho vysadila tak som pochopila.

Simona Za

Ahoj aj ja ja mam väčšiu nadváhu ale chcem schudnúť takisto začala som prechádzkami teraz v zime a keď bude jar tak beh ten ti riadne postavu vymaka