Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

splnilo sa vam niekedy co ste si velmi zelali?

8kdj

Bisexualkaa- ono jasné ma to háčik uveriť tomu treba uprimne a od srdca..bez pohybností..aj tych najmenších..a netreba tlačiť na pilu...ale v praxi sa to tažko využiva

Bisexuaaalka

8kdj - Tak do chalana som bola zamilovaná tiež a veľmi. 6 rokov som to znášala. Presťahoval sa, prešli dva roky a zabudla som na ňho.
Nedávno som ho stretla, ale srdce mi ešte stále silno bilo.

8kdj

Bisexualkaa-tak to maš ťažke to ti verim..pokiaľ nieje lesbička vesmír ani žiadna sila to nezmeni..lenže ja mam na mysli zdravý vzťah,,či sa to niekomu splnilo..

Bisexuaaalka

8kdj - Bohužiaľ, zatiaľ nie. Som do tej osoby zamilovaná už rok, vkuse na ňu myslím, želám si, aby sa do mňa zamilovala, no nič sa nestalo. A pochybujem, že sa to splní.

Byť bisexuálkou/lesbičkou je ťažké. Veľa nešťastných lások.

8kdj

Ja teraz možno trošku odbočim od temy ale trochu to aj spolu súvisí.Splnilo sa Vám niekedy že ste si predstavovali konkrétnu osobu ktorú ste ľubili a splnil sa vám sen že sa aj ona do Vás zaľubila a nakoniec ste spolu chodili ??myslite že existuje taky prípad?

NaRovinu

DIVERGENCIA - A ty sa kroť. Nikoho tu nebudeš nazývať chudákom. To, že si mala/máš na hovno život, nikoho nezaujíma. Sama si chudera, keď takto nadávaš ľuďom. Možno by si mala začať pracovať aj na svojom správaní, lebo je fakt otrasné.

DlVERGENCIA

nemamchutzit (reakcia na tvoj koment pre adden)
..nedá mi to...

..... to že ty sa lutuješ v tvojej téme, že si neschopná...! to neznamená že su neschopní aj iní ludia...
pokial je niekto cielavedomý, ide si za svojim a nefňuká...!
ja si tiez teraz plním detský sen..! vysnívanu robotu, postupne sa mi plní všetko čo som si JA zaumienila... nikto mi v živote nič nedal! všetko som si musela a musím odmakať... ale výsledok potom stojí za to... takmer rok som drela sa sebe, neuzila som si leto , ani raz som sa nebola kupat, neviem ako mi presiel rok, BOLA SOM SAMA !!!!! NEmám oporu! všetko som si musela vybavovať sama,.. skladala som 3 skúšky , vyhodila som 3000€ za kvalifikácie aby som mohla vykonavať moju vysnivanu prácu poslednu skusku som mala tento mesiac,...

nesplni sa ti to ked ti to druhy budu priat a ty budes sedieť na riti a čakať že to príde za tebou...!
ľutuj sa dalej,.. chudera!