samovražda

pre_samovrazda

Spravala som sa tak, ze som sa snazila nikomu neublizit, pomahat, som strasle precitlivena, myslim ze nie som zly clovek. Ja sa praveze bojim zivota a vsetky problemy ktore ma suvisia so situaciami v zivote - alebo s mojim telom, ktore je dovodom mojich uzkosti, strachov, takze ked ho stratim teoreticky sa nebudem moct coho bat. Pisem teotreticky lebo neviem co je po smrti. Viem vsak, ze za kazdym dnom si vydychnem ze uz to mam za sebou, ze raz sa to vsetko aj tak skonci. A tam vidim aj cestu von.

Rozum

tam hore bude ti tak ako si sa správala tu. Čiže ak sa zabiješ, nečakaj že ti tam hore bude fajnovo. To myslím vážne, tak si to rozmysli.

pre_samovrazda

Ahoj. Citim to rovnako, ibaze zabit sa nedokazem. Problem je ten, ze mna zivot akotak bavi, nebyt problemov ktore mam, som stastna. Ale nejde to. ide to so mnou uz od detstva, od toho ako si pamatam ze som na tomto svete vzdy bolo nieco preco som trpela, coho som sa bala, vzdy sa naslo nieco vdaka comu som si zivito nemohla vychutnat, VZDY! Ano, boli aj stastne okamihy. Ale je to kusok svetla vo velkej ciernote. Pochopila som ze nech robim co robim, nebudem stastna...skratka na to nemam. Vzdy bude nieco, co mi nedat zit. Preto by som chcela zomriet ale tiez neviem ako.

Tomas12345

No však napís, vyrozpravaj sa. Ja som si tiez toho velmi vela zazil a tiez by ta ani nenapadlo kolko tazkych veci som musel zazit a prave zazivam. Povedz co ta trapi a potom ty vyrozpravam aj ja akymi problemami sa musim denne pasovat.

horalka lesna

to, keby som tu napísala, tak by si neveril, že sa dá prežiť a zvládnuť. a už aj stačilo. už nezvládam

Tomas12345

Zivot je Boží dar a preto nema clovek pravo sa ho zriekat. Tiez som mal samovrazedne myslienky davnejsie ale dostal som sa z toho, mozem ti poradit a pomoct, lebo kazdy problem ma riesenie, no najprv musis napisat ze aky problem mas co ta trapi .

Mno390

Horalka? Čo budeš papať na obed? :-) ja viem že sa ma nedá chápať..Na mňa si treba zvyknúť...inak normálne mám chuť na horalku. :-)

Najčítanejšie články