tento svet nie je pre mňa. neviem, čo bude na druhom svete, ale viem, že na tomto už nechcem byť. nesúďte ma, tiež nesúdim. chcem len vedieť, ako to spraviť, v spánku, bezbolestne, pokojne a isto. lieky s alkoholom? aká kombinácia? koľko čoho?
samovražda
je to individuálne, moja odpoveď je, nie. sebavedomie mi dvíhať netreba, postarať sa o seba viem.... skôr by mi tam museli vymazať pamäť
Mozem sa opytat vsetkych, ktori chcu spachat samovrazdu? Odpovedzte mi prosim na tuto myslienku - ak by existovalo zariadenie, kde by ste prisli, kde by ste dostali ubytovanie, stravu a bolo by tam prijemne, dobre, mila atmosfera a dali by vam tam nejaku pracu, ktoru by ste vedeli robit - jednoducho by ste neriesili ziadne zivotne situacie a mali by ste istotu, ze tam mozete byt dokedy chcete - vyuzili by ste to?
Nebola by to psychiatria ani nic podobne, skor by tam bol taky dobrovolny kouching, ktory by vo vas zdvihol sebavedomie a snazil by sa vas viest k tomu, aby ste mali radost zo zivota.
Sli by ste tam?
ja vyfňukávam, že mi je zle? kde? ukáž mi tú správu. ja už dávno nevyfňukávam. a ani nežiadam pomoc.to všetko ma už dávno prešlo. nesúď a nerieš ma. jedinú pomoc, ktorú hľadám som napísala v úvode. ak mi s tým nevieš poradiť, nechaj tak a neurážaj.
Ahoj ak sa chceš o tom porozprávať alebo aj hocikto iný kľudne tu budem pre teba alebo aj pre hocikoho z vás, vážne kľudne mi daj vedieť a dám ti/ Vám svoj FB, insta... hocičo len mi daj vedieť
Ahoj..este si tu?podla mna sa az tak zabit nechces,nakolko by ti bolo uz jedno akym sposobom,len nech uz je po tom..ta tvoja kombinacia-lieky-alkohol..no neviem,ja som sa zabit nechcela no v opitosti som raz uzila vecernu davku liekov a nechci vediet ako mi bolo este dva dni z toho..iba co som viac trpela..tuez mam problemy,liecim sa,no po dlhodobej ceste utrpenim s maniodepresiou a hranic.por.isobnosti...dospela som k nazoru ze nechcem umriet,beriem lieky poctivo,vzdy som sa pytala preco tym stale trpim ked sa liecim..no funguje to tak,pomoz si sam aj Boh ti pomoze..lieky su mi len pomockou,sama musis prist na to,ze ten pocit na samovrazdu vytvara myslienka. Na zaklade pocitu sa nejak citime..telesne i dusevne. Tajze staci preprogramovat zle myslenie na dobre a hned sa nebudes chciet zabit;)
horalka, mam podobne pocity .
nech sa páči, nikto ti to neberie
mne dnes zabehlo a poviem ti že riadne. Ale snažila som sa aby som to vykašlala a prežila som. Som vďačná že tu teraz som.