samovražda

Tomas12345

horalka lesna tak asi dobre ci uz psychicky alebo fyzicky ti nieje ked chces spachat samovrazdu. Ja som ti len chcel pomoct a preto sa ta pytam ake mas problemy. Bud ich napises alebo nie. Ak nie tak potom sa ti fakt neda pomoct a zrejme ani nechces pomoct.

horalka lesna

je to individuálne, moja odpoveď je, nie. sebavedomie mi dvíhať netreba, postarať sa o seba viem.... skôr by mi tam museli vymazať pamäť

Preverko

Mozem sa opytat vsetkych, ktori chcu spachat samovrazdu? Odpovedzte mi prosim na tuto myslienku - ak by existovalo zariadenie, kde by ste prisli, kde by ste dostali ubytovanie, stravu a bolo by tam prijemne, dobre, mila atmosfera a dali by vam tam nejaku pracu, ktoru by ste vedeli robit - jednoducho by ste neriesili ziadne zivotne situacie a mali by ste istotu, ze tam mozete byt dokedy chcete - vyuzili by ste to?
Nebola by to psychiatria ani nic podobne, skor by tam bol taky dobrovolny kouching, ktory by vo vas zdvihol sebavedomie a snazil by sa vas viest k tomu, aby ste mali radost zo zivota.
Sli by ste tam?

horalka lesna

ja vyfňukávam, že mi je zle? kde? ukáž mi tú správu. ja už dávno nevyfňukávam. a ani nežiadam pomoc.to všetko ma už dávno prešlo. nesúď a nerieš ma. jedinú pomoc, ktorú hľadám som napísala v úvode. ak mi s tým nevieš poradiť, nechaj tak a neurážaj.

Tomas12345

ok horalka nechapem preco nechces popisat co ta trapi. Na jednej strane tu vyfnikavas ako ti je zle ale ked ti chce clovek pomoct tak ti pomoct nemoze lebo nenapises co ti je . Kebyze si to rozmyslis tak mi napis na tomas555555@centrum.cz

Helper0000

Ahoj ak sa chceš o tom porozprávať alebo aj hocikto iný kľudne tu budem pre teba alebo aj pre hocikoho z vás, vážne kľudne mi daj vedieť a dám ti/ Vám svoj FB, insta... hocičo len mi daj vedieť

PreHoralku

Ahoj..este si tu?podla mna sa az tak zabit nechces,nakolko by ti bolo uz jedno akym sposobom,len nech uz je po tom..ta tvoja kombinacia-lieky-alkohol..no neviem,ja som sa zabit nechcela no v opitosti som raz uzila vecernu davku liekov a nechci vediet ako mi bolo este dva dni z toho..iba co som viac trpela..tuez mam problemy,liecim sa,no po dlhodobej ceste utrpenim s maniodepresiou a hranic.por.isobnosti...dospela som k nazoru ze nechcem umriet,beriem lieky poctivo,vzdy som sa pytala preco tym stale trpim ked sa liecim..no funguje to tak,pomoz si sam aj Boh ti pomoze..lieky su mi len pomockou,sama musis prist na to,ze ten pocit na samovrazdu vytvara myslienka. Na zaklade pocitu sa nejak citime..telesne i dusevne. Tajze staci preprogramovat zle myslenie na dobre a hned sa nebudes chciet zabit;)

Pre teba

mne dnes zabehlo a poviem ti že riadne. Ale snažila som sa aby som to vykašlala a prežila som. Som vďačná že tu teraz som.

Najčítanejšie články