tento svet nie je pre mňa. neviem, čo bude na druhom svete, ale viem, že na tomto už nechcem byť. nesúďte ma, tiež nesúdim. chcem len vedieť, ako to spraviť, v spánku, bezbolestne, pokojne a isto. lieky s alkoholom? aká kombinácia? koľko čoho?
samovražda
No...Nechcem nikoho navadzať len vyjadrím svoj názor..Očom je taky život keď človek nema pre koho alebo prečo žiť?Má sa cely život trápiť?Samovražda je osobne rozhodnutie každeho človeka a nikto nema právo ho odcudzovať..Ľudia sa vždy rodia aj umierajú tak nechapem prečo stoho robí každy taku drámu.
Som na tom rovnako nebaví ma tento život... Ak sa to dá vlastne nazvať životom.. Každý deň nemyslím na nič iné ako na smrť...
Nie preto, aby trpel, ale preto, aby druhým ukázal ako žiť:) Život nie je len o nás, ako si 90 percent ľudí myslí , ale o tých druhých. Sebectvo je najhoršia vec, v živote človeka. Keď prestaneme žiť len pre seba, otvoria sa nám oči a život začína byť krajší a naplnený.
Nesúdte ma.Rozhodla som sa vziat si život.A hladám podobnich ludi kt.sa chcú zabit.Možme to spravit spoločne.Bezbolestne-lieky a alkohol.Žiadna bolest.Túžim len zaspať a už sa nezobudit.Z tohto sveta je mi zle.A mám nato aj vela osobných dovodov.Možte mi písat na mail hviezdicka1991@azet.sk možme sa stretnút porozprávat o svojich problémoch-konecne sa mozte niekomu zdoverit,niekomu o kom viete že vás pochopí a dohodneme si spolocne sposob svojho odchodu.Uz sa mi nechce čakat na zazkak ze raz to bude vsetko lepsie..tak píste.
možeš písať o sebe a o svojich pocitoch a nie o mne. to, kto som, čo chcem spraviť a či to chcem spraviť viem ja. a vobec nie som z tých, čo sa ľutujú, tak nesúď a nerieš ma. trošku rozhľadený človek vie, že ľudia nepáchajú samovraždy len v skratovej situácii, ale sú aj takí, čo nad tým uvažujú dlhšie, dajú si dokopy všetky záležitosti okolo seba a chcú odísť a odídu relatívne pokojne. to je aj moj prípad. nepoznáš ma, nerieš ma. inak, ďakujem za radu. len o to mi ide. tvoj, ani ničí názor ma nezaujíma.
Zabit sa liekmi nie je take jednoduche a vobec nie bezbolestne ako si asi predstavujes. Obycajne lieky ani skusat nemusis. Akurat sa povracias a par dni budes mat neskutocne bolesti v zaludku.
Silne lieky zozenies iba na predpis a mozu to byt lieky na spanie alebo antidepresiva. A mas aj dalsiu moznost - takze drogy. Tak si vyber.
Ale ak by si sa chcela naozaj zabit, nebudes o tom kecat ale spravis to, takze je ocividne ze sa iba lutujes. Smrt boli a boli velmi. Tak nad tym porozmyslaj, pretoze ked ti to nevyjde, moze byt z teba mrzak.
A na čo chceš páchať samovraždy? Mne sa nechce ani vyjsť von a pozrieť sa, či je vonku sneh alebo nie, ale na T.3 dávali, že vraj nesneží, ale keď je jar, tak kde sú snežienky? Ja som si počas spánku myslel, že dostanem infarkt a že ma vystrie. Proste nerob nič, počkaj, ono to príde, raz, o deň, o dva, o týždeň (maybe I don´t know), o minútu...