Čo môžete ponúknuť VY - ženy?

Príspevok v téme: Čo môžete ponúknuť VY - ženy?
uzivatel5491

Často keď si nejaký chlap na internete (aj tu na tejto stránke) vylieva srdce o tom ako ho žiadna nechce tak je zavalený otázkami typu "čo môžeš ponúknuť?" "A prečo by mali chcieť práve teba?" a podobne...

Ako keby sme boli na nejakom pracovnom pohovore alebo robili nejaké ekonomické analýzy alebo čo... ale OK, zostaňme v tom, ale otočme kartu:

Čo môžete VY ženy ponúknuť chlapcom?

Čo vás oprávňuje mať požiadavky na chlapa? Keď má chlap nejaké požiadavky na ženu tak je hneď odsúdený ako povrchné vyberavé hovädo, ale keď má žena povedzme aj milión požiadaviek tak ju ešte potľapkajú po ramene a pochvália!

Čo vy ženy môžete ponúknuť chlapom? Okrem vášho pohlavného orgánu, zadku a poprsia? No som veľmi zvedavý na vaše odpovede....

keď chlap musí byť inteligentný, vtipný, charizmatický, sebavedomý, šikovný, zábavný, zdravý, vysoký,silný, mať vlastné bývanie, vlastné auto (v najlepšom prípade nejaké nové), mať zaujímavý život, veľa priateľov, dobrú prácu, víziu do budúcnosti.... a takto by som mohol pokračovať do nekonečna. Čo vás ženy oprávňuje pýtať sa chlapov "Čo môžeš ponúknuť?" To že niekomu navaríte a upracete neznamená, že ten človek je neschopný urobiť si to aj sám.

Takže skúste sa nad sebou zamyslieť a napíšte aspoň jeden rozumný bod, ktorý zodpovedal na otázku "Čo mi môžeš ponúknuť?" Som chlap a pýtam sa to vás žien: Čo mi môžete ponúknuť? Prečo by som vás mal mať rád? Čo je na vás také špeciálne aby som sa do vás zamiloval a chcel vás mať za partnerku?

Jana Lukacova

matejkool: sú páry, ktoré nedisponujú množštvom financií, napriek tomu majú krásny vzťah a naopak sú páry, ktoré disponujú množstvom financií, ale nie sú vo vzťahu šťastní...peniaze nie sú determinantom šťastného vzťahu, naopak v zrelom, šťastnom vzťahu spolu partneri ľahšie zvládajú aj finančné, alebo akékoľvek problémy, ktoré im prídu do cesty...

...rovnako mnoho ľudí, ktorí nie sú šťastní vo vzťahu sa častokrát snaží kompenzovať si tento nedostatok "vonkajšou náplasťou" - novým autom, iPhone-om, bytom, dovolenkou, plastikou, atď, atď, čo samozrejme vytvára nároky na rozpočet...

Omen

Človeka nevnímam ako tovar, preto nič nenúkam, nekupujem, nepredávam. A priori nie som na predaj ani ja sama!!!

tururu

No to znamena,ze nebudem s niekym kvoli peniazom. Ano su strasne dolezite,uz nic ine neexistuje,vam dnes riadne hrabe z tych penazi.

matejkool

tururu ty mas 18 ked mas taky nazor? :D a byvanie aby si s partnerkou mal kde byvat si zaplatis zo vzduchu? :D ved ked nemas peniaze ani na kavu babu nemozes zobrat ani na veceru.. financie su vo vztahu praveze strasne dolezite...

Tururu

Suhlasim s janou lukacovou, vztah by mal byt o darovani seba sameho druhemu. A ked sa chcem niekomu darovat,snazim sa byt co najlepsi,aby som toho druheho spravil stastnym a nie len kladol poziadavky.

dalsi

Blondska, nieste schopnejsie :D ty uz mas vlastny byt, s autom, bez pozicky? Vziat si obrovsku pozicku si vie aj neschopny hlupak... Vztahy su tazke, ludia omylny, chybny. Patri to k zivotu...

bloncka3

Ked je zena v dnesnej dobe schopna zisti ze ani chlapa nepotrebuje..dokaze si sama kupit byt zabezpecit sa naco by jej bol? aby ju v manzelstve opustil vymenil za mladsiu a aby sa trapila sama s detmi bez pomoci ?? zeny su v dnesnej dobe schopnejsie ako muzi...