Čo môžete ponúknuť VY - ženy?

Príspevok v téme: Čo môžete ponúknuť VY - ženy?
uzivatel5491

Často keď si nejaký chlap na internete (aj tu na tejto stránke) vylieva srdce o tom ako ho žiadna nechce tak je zavalený otázkami typu "čo môžeš ponúknuť?" "A prečo by mali chcieť práve teba?" a podobne...

Ako keby sme boli na nejakom pracovnom pohovore alebo robili nejaké ekonomické analýzy alebo čo... ale OK, zostaňme v tom, ale otočme kartu:

Čo môžete VY ženy ponúknuť chlapcom?

Čo vás oprávňuje mať požiadavky na chlapa? Keď má chlap nejaké požiadavky na ženu tak je hneď odsúdený ako povrchné vyberavé hovädo, ale keď má žena povedzme aj milión požiadaviek tak ju ešte potľapkajú po ramene a pochvália!

Čo vy ženy môžete ponúknuť chlapom? Okrem vášho pohlavného orgánu, zadku a poprsia? No som veľmi zvedavý na vaše odpovede....

keď chlap musí byť inteligentný, vtipný, charizmatický, sebavedomý, šikovný, zábavný, zdravý, vysoký,silný, mať vlastné bývanie, vlastné auto (v najlepšom prípade nejaké nové), mať zaujímavý život, veľa priateľov, dobrú prácu, víziu do budúcnosti.... a takto by som mohol pokračovať do nekonečna. Čo vás ženy oprávňuje pýtať sa chlapov "Čo môžeš ponúknuť?" To že niekomu navaríte a upracete neznamená, že ten človek je neschopný urobiť si to aj sám.

Takže skúste sa nad sebou zamyslieť a napíšte aspoň jeden rozumný bod, ktorý zodpovedal na otázku "Čo mi môžeš ponúknuť?" Som chlap a pýtam sa to vás žien: Čo mi môžete ponúknuť? Prečo by som vás mal mať rád? Čo je na vás také špeciálne aby som sa do vás zamiloval a chcel vás mať za partnerku?

usmev187

Vies nie som mrcha :-D ludia su svine ale nezabudaj nie vsetci :-D to ze by ma niekto podvadzal alebo by bol na mna zly a nevazil by si ma. Tak by som s nim nebola. A vies on nechce aby som platila. :-D raz v zivote som platila a to ma skoro zjedol zaziva :-D :-D a pri tom by som s tym nemala ziadny problem. :-P

barborkabrum

Presne taketo hlupe husicky s ruzovymi okuliarmi chlapi potrebuju, co budu za nich platit, nic od nich nechciet, ktore budu vyuzivat, podvadzat a pred kamosmi si z nich robit srandu, ake su hlupe a naivne.
Na chlapa musi byt zena mrcha, lebo oni su egocentricky a chcu vladnut a podmanovat si.

usmev187

Poziadavky? Nejak som sa nad tym nezamyslala aky by mal byt. Napriklad na vyske mi nezalezi ci by mal 2 metre alebo 160cm ani na vahe ani na farbe oci alebo vlasoch. Ked mas toho cloveka naozaj rad tak to je jedno ako vyzera. Aj tak vsetci budeme raz stary. Mam priatela a beriem ho takeho aky je. Ci mi ide o peniaze?. Vobec nie. Nemam problem zaplatit. Chcem byt s nim v dobrych aj v zlych casoch a byt tu pre neho. A tak no...

barborkabrum

Mitt, zlatko, pises o sebe? Aku velkost musi mat tvoj mozocek, ked si zo seba horko-tazko vypotil tak sofistikovany prispevok?

Mitt

Azdá len nečakáš, že ti tu nejaké ženy s ich mozgami veľkosti hrášku normálne odpovedia na otázku uvedenú v nadpise témy. Len to obratia na útok a ich otrepané primitívne frázy.

aha20

uzivatel nestazuj sa ludi do svojho zivota si vyberas len a len ty... podla mna ta odpalkovala nejaka mladucka kraska a teraz si tu na fore vybijas zlost.... ako velmi vela muzov...

realitasveta

byt na tomto svete nieje ziadna vyhra a narodit sa ako clovek uz vobec nie....neviem preco ma kazdy clovek zivot za nieco vynimocne ked raz nas aj tak zahrabu alebo spopolnia ... len sa tu clovek trapi privedie sem potomkov co sa budu tiez trapit....zivot nestoji za nic....

Ernesto

ja napisem svoj pohlad chlapa :-D

co mne zeny mozu ponuknut, tak to je v prvom rade potomok. je vela chlapov co deti nechcu, ale este nas ostalo dost normalnych, takze ludstvo tak skoro nevymrie :D

dalej je to pocit domova. navstivil som kvantum ludi v ich domovoch /rodina, kamosi, kolegovia atd/ a nikdy som nezazil, aby to bol otec, kto to teplo domova, tu harmoniu vytvara. vzdy to bola zena.

opatera o deti. ja ako chlap svojim buducim deckam nikdy nebudem vediet dat tolko lasky ako to dokaze matka. proste sme emocne zakrneli oproti zenskym.

toto su pre mna tri najvacsie hodnoty. nehovorim ze je to spravne, kazdy sme inak nastaveni, ale toto su naj hodnoty, ktore mi mozu zeny ponuknut.

samozrejme ocakavam, ze bude varit, upratovat, trtkat prvu ligu a vyzerat jak modelka :-D