Často keď si nejaký chlap na internete (aj tu na tejto stránke) vylieva srdce o tom ako ho žiadna nechce tak je zavalený otázkami typu "čo môžeš ponúknuť?" "A prečo by mali chcieť práve teba?" a podobne...
Ako keby sme boli na nejakom pracovnom pohovore alebo robili nejaké ekonomické analýzy alebo čo... ale OK, zostaňme v tom, ale otočme kartu:
Čo môžete VY ženy ponúknuť chlapcom?
Čo vás oprávňuje mať požiadavky na chlapa? Keď má chlap nejaké požiadavky na ženu tak je hneď odsúdený ako povrchné vyberavé hovädo, ale keď má žena povedzme aj milión požiadaviek tak ju ešte potľapkajú po ramene a pochvália!
Čo vy ženy môžete ponúknuť chlapom? Okrem vášho pohlavného orgánu, zadku a poprsia? No som veľmi zvedavý na vaše odpovede....
keď chlap musí byť inteligentný, vtipný, charizmatický, sebavedomý, šikovný, zábavný, zdravý, vysoký,silný, mať vlastné bývanie, vlastné auto (v najlepšom prípade nejaké nové), mať zaujímavý život, veľa priateľov, dobrú prácu, víziu do budúcnosti.... a takto by som mohol pokračovať do nekonečna. Čo vás ženy oprávňuje pýtať sa chlapov "Čo môžeš ponúknuť?" To že niekomu navaríte a upracete neznamená, že ten človek je neschopný urobiť si to aj sám.
Takže skúste sa nad sebou zamyslieť a napíšte aspoň jeden rozumný bod, ktorý zodpovedal na otázku "Čo mi môžeš ponúknuť?" Som chlap a pýtam sa to vás žien: Čo mi môžete ponúknuť? Prečo by som vás mal mať rád? Čo je na vás také špeciálne aby som sa do vás zamiloval a chcel vás mať za partnerku?