Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo môžete ponúknuť VY - ženy?

Príspevok v téme: Čo môžete ponúknuť VY - ženy?
uzivatel5491

Často keď si nejaký chlap na internete (aj tu na tejto stránke) vylieva srdce o tom ako ho žiadna nechce tak je zavalený otázkami typu "čo môžeš ponúknuť?" "A prečo by mali chcieť práve teba?" a podobne...

Ako keby sme boli na nejakom pracovnom pohovore alebo robili nejaké ekonomické analýzy alebo čo... ale OK, zostaňme v tom, ale otočme kartu:

Čo môžete VY ženy ponúknuť chlapcom?

Čo vás oprávňuje mať požiadavky na chlapa? Keď má chlap nejaké požiadavky na ženu tak je hneď odsúdený ako povrchné vyberavé hovädo, ale keď má žena povedzme aj milión požiadaviek tak ju ešte potľapkajú po ramene a pochvália!

Čo vy ženy môžete ponúknuť chlapom? Okrem vášho pohlavného orgánu, zadku a poprsia? No som veľmi zvedavý na vaše odpovede....

keď chlap musí byť inteligentný, vtipný, charizmatický, sebavedomý, šikovný, zábavný, zdravý, vysoký,silný, mať vlastné bývanie, vlastné auto (v najlepšom prípade nejaké nové), mať zaujímavý život, veľa priateľov, dobrú prácu, víziu do budúcnosti.... a takto by som mohol pokračovať do nekonečna. Čo vás ženy oprávňuje pýtať sa chlapov "Čo môžeš ponúknuť?" To že niekomu navaríte a upracete neznamená, že ten človek je neschopný urobiť si to aj sám.

Takže skúste sa nad sebou zamyslieť a napíšte aspoň jeden rozumný bod, ktorý zodpovedal na otázku "Čo mi môžeš ponúknuť?" Som chlap a pýtam sa to vás žien: Čo mi môžete ponúknuť? Prečo by som vás mal mať rád? Čo je na vás také špeciálne aby som sa do vás zamiloval a chcel vás mať za partnerku?

ZenySuMrchy

Zeny su vychcane mrchy. Automaticky idu vzdy len po peniazoch a mozno si to ani neuvedomuju, hovoria, ze nie su s dotycnym kvoli peniazom, vravia, ze to je laska a ze ho lubia kvoli tomu, aky je ale razom ako by ten chlap zostal na nule, uz by pre ne nebol atraktivny a pomali by sa z toho vztahu zacali nejako nenapadne vykrucat. Proste ten chlap pre ne strati svoj sarm, charizmu, vsetko ak jej nema cim zaplatit drink alebo obycajnu kavu. A laska je zrazu prec.

figu

Ked si schopny urobit si to aj sam, nepotrebujes zenu, nemusis splnat jej poziadavky a trapit ju tym, ze budes utekat domov k mamicke, lebo ti vsetko urobi ona, ale akoze si to urobis sam.
Muzi su nesamostatne deti, ktori potrebuju, aby im okolo riti stale niekto behal a myslia si, ze zeny su povinne robit to zadarmo tak, ako to robia ich mamicky.