Chudnutie

Lesliee

Ahojte. Mam na vas otazku. Mam 18 rokov asi 173 cm a okolo 68 kg. Viem, ze to je hrozne vela a preto sa snazim schudnut.
Behavam 4 krat tyzdenne min. 30 min vkuse alebo niekedy kratsie vzdialenosti v rychlejsom tempe. Piatok oddych a cez soboty a nedele mam min. 30 min cvicenie skor na cele telo posilnovacie.
Snazim sa lepsie jest aj kvoli traveniu, ktore nemaam pravidelne, vacsinou idem na velku tak 2krat to tyzdna, uz neviem ako to zmenit. Nikdy som nemala moc velke brucho ale teraz je vypukle ako by som bola v 4 mesiaci. Neviem ci je daco s mojimi crevami alebo som proste len tucna po vianociach
Neviem ci to co zjem za den je vela preto pisem co si o tom myslite: dneska napr som to mala takto:
Ranajky - ceralie cini minies s mliekom (niekedy mam jogurt alebo ovsene /ryzove kase)
Desiata - pomaranc a celozrnne pecivo s maslom, syrom a paprikou (niekedy mam jogurt namiesto toho)
Obed - cesnakova polievka (snazim sa jest polievky kvoli traveniu) a myslim ze to bolo hovadzie maso s bulgurom
Olovrant - niekedy ho ani nemam ale dnes som mala jablko nastruhane s ovsenymi vlockami ceraliami a potom este maslovu briosku kt. Lutujem ze som si dala
Vecera- hovadz.polievka a kebab (ano ten kebab som nemala :/ inokedy mavam normalnejsie jedlo ako maso alebo ryza alebo cestoviny alebo zelenina dusena alebo kase ovsene ryzove atd)
Cez den pijem vela. Vzdy sa snazim o tie 2 litre. Pijem cistu vodu, caje bcas mineralku a mavam kavu niekedy. Dzus niekedy kvoli traveniu. Vecer slivky po veceri z toho isteho dovodu. Snazim sa nejest sladke ale niekedy si daco dam. Napr piatky ked mam volno od cvicenia si dovolim dat si sladke ale nie vela. Alebo cez vikend ak je nejaky kolac alebo ak nieco pecieme :( mala by som to uplne obmedzit? Jem vela? Prosim poradte mi, naozaj to potrebujem. A naozaj chcem schudnut uz konecne. Myslite ze s tymto dosiahnem vysledky? A ak ano kedy?

Mayojo

tiež si myslím, že všetko robi strava a pohyb. Podla mna ak vynechaš cukry a zredukuješ biele pečivo, vaha pojde dole

IvaPetric

Dobrý deň, vedela by som vám pomôcť s chudnutim aj celkovo s detoxom organizmu. Rada pomôžem :) Napíšte mi na messengeri- Ivana Petričová

Tomas12345

dobreuz :

Aha, no prehliadol som to, no každopádne ja si nemyslim ze by mala autorka schudnut, jej postava je normálna, možno i dake to kilo este pribrat.

petroneta

ja chcem schudnúť 8 kíl. Ty si čo zato doposiaľ urobila? Ako si pribrala, miesto schudnutia? Začala si podľa niečoho, nejakej diéty a dopadlo to s opačným efektom? Alebo ako? Ja som zatiaľ začala, že miesto normálneho chleba mám tie pukané chlebíky, suché, ale iba na raňajky, a večer po práci nevidím od hladu a keď sa aj najem, ešte potom stále niečo nájdem v chladničke, do čoho si zahryznem, či dám.... aj keď nie som hladná...

Chikita

Ahooojte,
Namiesto toho ze som schudla som pribrala na 66 kg.prvy ciel mam56 kg.poradte ako sa presne stravovat ?kolko minut sa hybat?DAkujem za kazdu odpoved?

Jablko Belmac

Vyskúšajte kúru na chudnutie, ktorá spočíva v pití jablčného octu každý deň. Dokonca si ho viete lacno a jednoducho vyrobiť aj doma, recept nájdete tu, ja to mám odskúšané.
tamajkova.fmkucm.sk