Vzťah medzi manželom a manželkou po 12 rokoch

Príspevok v téme: Vzťah medzi manželom a manželkou po 12 rokoch
Silla2447

Dobrý deň,chcela by som zistiť ako vyzerá vzťah medzi manželmi u inych,pretože náš vzťah práve prežíva krizu,a neviem ako
sa pohnúť ďalej..sme spolu 10 rokov ale posledné roky je to trápenie,ja by som potrebovala lásku,nehu,pozornosť,ale moja polovička to vidí inak.jej staci iba jedna vec,viete si predstaviť aká..už neviem co je to mať pekný deň a ráno sa tešiť z ďalšieho dňa..nechce sa mi ani zobudiť..najhoršie je že si moju zlú náladu odnesú vždy deti:(prosím opíšte ako to vyzerá u vás a ako s tým bojujete.. ďakujem

Preteba

Silla, áno znie to až neuveriteľne, ale ten kto Mu verí z celého srdca, uvidí zázraky. Sama som to neraz zažila. Boh je Tvoj Otec a chce mať s Tebou vzťah, aj s každým človekom. Hovor k Nemu zo srdca, vylej si svoje srdce a ďakuj Mu za všetko. Vďačnosť má svoju cenu. A čítaj si, to zas hovorí On k Tebe, vtedy funguje vzťah, keď dvaja hovoria. Budem sa ďalej za Teba modliť a verím, že Boh Ťa mocne požehná. On je vždy s Tebou.

Silla2447

Preteba-je to obdivuhodné,az sa mi to zdá nemožné ale skúsiť to môžem..ďakujem..hádam sa mi to podarí..s pomocou Pana Boha..

Preteba

Silla, obrátila som sa celým srdcom k Bohu, prijala som Pána Ježiša Krista za svojho osobného Spasiteľa a odovzdala som Mu manžela. Už som sa ho nesnažila premeniť, pochopila som, že to nie je v mojich silách, ale uverila som, že v Božej moci to je. Vyznala som Bohu, doma v súkromí, že bez Neho to nedokážem uniesť, že od tejto chvíle sa budem spoliehať len na Jeho milosť a lásku. Každý deň od vtedy čítam Božie slovo a ukazuje mi veľké veci. Prestala som bojovať proti manželovým útokom a snažila som sa mu prejavovať lásku a začala som ho žehnať. Netrvalo dlho a Boh sa oslávil. Manžel začal túžiť po tom pokoji a radosti, ktorou ma Boh naplnil a keď bol sám, začal si čítať bibliu tiež. A Boh ho začal premieňať. Bolo to úžasné. Teraz mi sám povie, choď ak chceš niekde ísť:) Boh je tu pre každé úprimné srdce.

Silla2447

Ahoj preteba.do kostola chodím,každú nedeľu pana boha prosím.ale aj tam chodím s jeho doprovodom.nemozem sa ale ani pozrieť hoci kde..náhodou abyvsi nemyslel že niekoho obzerám..ako si to prosím ťa vyriešila ty?porad..ďakujem..

Preteba

Silla, musíš sa tomu postaviť, nesmieš sa nechať obmedzovať. Manžel Ti nemôže vziať slobodnú vôľu sa rozhodovať za seba. Si veriaca? Áno, aj môj manžel bol žiarlivý, bolo to hrozne ťažké, ešte sme robili v tej istej práci. Ale vďaka Bohu, ktorý ho od toho oslobodil. Ďakujem Bohu, za veľa vecí v mojom živote. Nechceš na obrátiť na Neho? Nemyslím, chodiť do kostola...to Ti v ničom nepomôže, ale dať to všetko, vzťah, zdravie, rodinu do Božích rúk. On Ti pomôže, keď budeš chcieť. Ja som síce ďaleko, keby si mohla aspoň volať, ale Boh je bližšie ako myslíme. :)

Silla2447

Alverde-chyba je tá že si deti omota okolo prsta,nieje s nimi celé dni ako ja od malicka,ja im všetko prikazuje mi,zakazujem,a on sa iba vezie..lubi ich to nemôžem poprieť..tu doma vyrastali,majú tu všetko,preto keby si mali vybrať ostať alebo ísť určite by to bolo ťažké všetkého sa vzdať:(preteba-tak to sme ďaleko od seba,ja som z banskej Štiavnici.mala si takého manžela aj ty?najhoršie je to že si zato môžem ja..keď si spatne na všetko spominam,on zostal žiarlivý postupne.mohla som to stopnúť a nezobrat si ho..ale bola som hlúpa a zaľúbená.. čo teraz robiť?

Preteba

Bývam pri Žiline. Tú chorobnú žiarlivosť poznám osobne, je to psychický teror a to doslova. To, že Ťa chce chrániť je blbosť, klame sám seba, on Ťa chce vlastniť.

alverde

nemá kam ísť.. aké typické...

a deti by nešli s nou?? nechápem ako je možné že deti nechcu byť so svojou matkou...? kde je chyba...?

Silla2447

Preteba-môžem vedieť z kadiaľ si?samozrejme-nemam malé deti,8 ročného chlapca a 5 ročné dievčatko..môj problém je,a ťažko sa mi to hovori.:môj manžel je chorobne žiarlivý..nepustí ma ani do obchodu..radšej ide on..vraj ma strašne ľúbi a vie aký sú chlapi svine a chce ma brániť..ja viem..hovoríte si či som normálna..aj ja niekedy o tom pochybujem..ale neviem povedať dosť..nedá sa to..nemám kde ísť..nemám nikoho a deti by so mnou nešli..a bez nich ja neodídem..majte sa:(