Dobrý deň,chcela by som zistiť ako vyzerá vzťah medzi manželmi u inych,pretože náš vzťah práve prežíva krizu,a neviem ako
sa pohnúť ďalej..sme spolu 10 rokov ale posledné roky je to trápenie,ja by som potrebovala lásku,nehu,pozornosť,ale moja polovička to vidí inak.jej staci iba jedna vec,viete si predstaviť aká..už neviem co je to mať pekný deň a ráno sa tešiť z ďalšieho dňa..nechce sa mi ani zobudiť..najhoršie je že si moju zlú náladu odnesú vždy deti:(prosím opíšte ako to vyzerá u vás a ako s tým bojujete.. ďakujem
Vzťah medzi manželom a manželkou po 12 rokoch
Ja mu to hovorím,čo potrebujem..funguje to určitý čas ale potom príde obdobie ktoré vždy príde a potom je to hore nohami..teraz je to obdobie ktoré je dobré..to asi preto,lebo je konečne doma a má voľno..je kľudný a oddýchnutý. .sme spolu 12 rokov ale niekedy mám pocit že je iný každú hodinu.. proste náladový..vtedy je to ťažké..teraz si užívam kľud pohodu,čo bude zajtra netuším..jeden deň ho milujem ako v prvý deň keď som ho stretla a na druhý by som ho utopila v lyžičke vody..je to normálne?
Muži sa vyjadruju tým dole, a myslia si že to pochopíš. Musíš ho to naučiť, aj iné popri,začni on bude opakovať verbalne alebo ukážkovo.
Po 12 rokoch by to malo byť super lebo sa poznate,pokial ste nemali burlivý život-to asi nie.
Ya tých 12 rokov už si mohla mať plno pokusov z tvojej strany.
Ale uplne sa prerobiť nedá.Povedy mu to čo by si rada.uvidíš.Asi je nechapavý.potrebuje to počuť nedomyslí si Neprehnať to
vy ste este spolu?
Prepáčte že odpisujem tak neskoro,ale ani som nedufala ze mi niekto napise.:)ehmo ďakujem za radu, skúsim ju a dám vedieť či to funguje.. staré hriechy a to že bývame zo svokrovcami má asi veľký vplyv na náš život.mozem vedieť kto je preteba?nemôžem mu napísať lebo by to manžel zistil,a on je veľmi žiarlivý..ozvyte sa.. čakám..šťastný nový rok
Menej sexujte a viac sa milujte !
Pred svadbou sa ludia drzia za ruky kvoli laske....
10 rokov po svadbe sa ludia drzia za ruky kvoli sebaobrane !
Krizy vo vztahoch su zle, obidvaja sa musite naucit nielen vrcat na seba, ale si aj odpustat a nezivit stare hriechy. Ak ta to ukludni, tak vedz, ze kazdy pár presiel krízami.