Vzťah medzi manželom a manželkou po 12 rokoch

Príspevok v téme: Vzťah medzi manželom a manželkou po 12 rokoch
Silla2447

Dobrý deň,chcela by som zistiť ako vyzerá vzťah medzi manželmi u inych,pretože náš vzťah práve prežíva krizu,a neviem ako
sa pohnúť ďalej..sme spolu 10 rokov ale posledné roky je to trápenie,ja by som potrebovala lásku,nehu,pozornosť,ale moja polovička to vidí inak.jej staci iba jedna vec,viete si predstaviť aká..už neviem co je to mať pekný deň a ráno sa tešiť z ďalšieho dňa..nechce sa mi ani zobudiť..najhoršie je že si moju zlú náladu odnesú vždy deti:(prosím opíšte ako to vyzerá u vás a ako s tým bojujete.. ďakujem

Silla2447

Samozrejme:máme kde dať deti,len problém je ten že môj muž nieje spoločenský typ a ja sa mu musím prispôsobiť.do roboty nechodím,kamošky nemám,som len taká domáca slúžka..je to ťažké pochopiť ako stále mozem byť ešte s ním..neviem prečo to robím..či len kôli detom,lebo sú na neho naviazané,alebo pre tých pár pekných 5minutovych chvíľ..neviem

samozrejme

a prečo si nervy kompenzuješ na detoch, chceš aby ta neznasali?
chod radsej hlavu von vyvetrať, chod si zabehať, svičiť, von s kamoskami alebo niečo...
nemá vám kto deti postrážiť? ze by ste na jeden celý den sli niekam sami? napriklad do wellnes? do virivky, sauna, masáž...?

Preteba

Silla2447, po tom, čo si napísala mi je jasné, že Ťa to valcuje. Keď nemôžeš písať, môžeš volať? Chodíš von, do práce, máš nejaké súkromné voľno? Zavolala by som Ti. Najlepšie by bolo osobne, ale možno bývame ďaleko. Chcela by som Ti povedať aj osobné veci, tak nie do fóra.

Silla2447

Ahojte,prepáčte že sa ozyvam zase tak neskoro:) preteba a ty si nejaká MUDr.ze by si mi mohla pomôcť?na mail ti nemôžem napísať lebo akakolvek správa mi príde manželovi to pipa na telefóne..a on nas vzťah neberie ako problém..nevie sa vrátiť späť a spomenúť si na tie pekné 4roky ktoré sme prežili kým sme neboli manželia a nebyvali sme so svokrovcami..neviem ako to vyriešiť..jeden deň je dobré potom zle...chcela by som zase zažiť niečo pekné a nielen na 5 minút..poraď mi..ja viem že je to asi v tých sprostých peniazoch.nemozme sa vyhrabať od svokrovcov,koli ním sa len hádame,oni nás len využívajú a chyba je aj v praci,tu u nás nieje poriadna robota,a keď manžel nemá istotu tak je nervózny a zozeriem si to potom ja..čo si o tom myslíš ty?ďakujem..pekný deň..

Preteba

Silla2447, nie je to nič, čo by som ja nemohla napísať tu, ale keby som Ti chcela pomôcť sa dopracovať k príčine, musela by som vedieť viac o vašom vzťahu a to by si asi nechcela Ty rozpisovať na fóre. A aby to nebola konverzácia nás dvoch:) nemusíš písať, len ak by si chcela. Pekný deň Ti prajem

Silla2447

Ahojte!,preteba, a môžem vedieť čo si mi chcela povedat keď som sa ti mala ozvať na mail?je to niečo čo nemôžeš napísať tu?

Silla2447

Ahojte,bibena máš pravdu,už ho nezmením..je náladový.aj dnes ráno som myslela že ho utopim v lyžičke vody..chlapi sú niekedy horší ako ženy..čo hodina to novina...máme to ťažké mi ženy..

bibena

Manželstvo je niekedy drina, asi ho už moc nezmeniš, trpezlivosť.musíš mať .
Moc temperamentny asi v naladach