Praca

Príspevok v téme: Praca
Mischell2222

Ahojte chcem sa Vás opýtať zvažujem nad tým odist z rodného mesta kde mám pekný byt len občasné brigády za niečím lepším na západ Slovenska kde sa dá viacej peňazí zarobiť.Urobili by ste to aj vy?Mám 25rokou a mám aj niake sny a nielen tu prežívať a od chlapa sa nechať živiť

nicollette12

Mischell2222 - prepac, ale radsej ostan doma u vas na str. Slovensku, vidim ze ti to este stale nedoslo, co to znamena zit v BA, ake velke naklady tu budes mat na zivot, najprv si to vsetko spocitaj, ci sa ti to vobec oplati, lebo mat brigadu a byt normalne zamestnany je dost velky rozdiel... a brigadovat predpokladam nebudes donekonecna...

Mischell2222

Ja poznám doktorku čoskoro čo si nevie nájsť robotu v Londýne lebo je veľká konkurencia tam.To nieje také lahke keď nemáš známosti mne tu kamoš akurát tak umývanie riadou vybaví za drobné

mercedesbenz

to sa našetríš...
nemusela by si mať milion brigád,.. sú pracovne pozicie kde nie je nutná znalosť NJ, prípadne treba si kúpiť slovnik s konveraziami a naučiš sa...
teraz tvrdíš že auto ti netreba lebo znižuješ zo svojich narokov, lebo na to nemáš... ale časom ti to auto bude treba si uvedomíš že lepsie sa autom presúva.. aj nákupy ked budeš vláčiť cez celu BA v igelitkách a stát v MHD...

Mischell2222

Ja za to nemôžem je tu taká situácia debil niesom len sa mi tu nepáči som šikovná hrávam tenis a mám ukončenú hotelovú akadémiu.Chcem ísť na jablká v lete ocino bol a si pochvaľoval

Plakla

Čo si vyštudovala, aby si dostávala plat pod 400€?

Len aj zahraničiu treba niečo ponúknuť, nikde vám nebudú padať pečené holuby do úst :-).

Mischell2222

Jj v Tom máš pravdu oni sa majú lepšie lebo my na nich robíme.Ale zas Rakusania niesu až takí zlý ľudia.Horsi sú iné národy napr jedna krajina spod Ruska sa mi smial že som zo Slovenska

Mischell2222

Len tá reč ja som v Ba chodila do školy a mala som milión brigád pekne som si zarobila už tam mne to stačí na restiky kabelky kozmetiku drahšiu auto napr nechcem.A chcem hlavne šetriť a sporiť

petrzlen

Mischell2222. Aj nasi dedovia utekali za more aby prezili , tak to vzdy bolo lebo zapadne staty vzdy na tom trvali , my Slovania budeme pre nich iba podradna rasa , otroci, preto je to tak a ich skosnatele myslenie sa nezmeni ani za 1000 rokov.

Najčítanejšie články