Praca

Príspevok v téme: Praca
Mischell2222

Ahojte chcem sa Vás opýtať zvažujem nad tým odist z rodného mesta kde mám pekný byt len občasné brigády za niečím lepším na západ Slovenska kde sa dá viacej peňazí zarobiť.Urobili by ste to aj vy?Mám 25rokou a mám aj niake sny a nielen tu prežívať a od chlapa sa nechať živiť

Plakla

Ja nemam ziadne kontakty, pracujem v BA a zarabam po 5 rokoch s VS 2700 eur v cistom tak nesplietajte, zalezi od ludi...

Tomas12345

A este by som dodal ze da sa zarabat v bratislave pri niektorych pracach aj s len maturitou viac nez inde na Slovensku. Napriklad znama robi vo wolkswagene a zaraba 750 eur v cistom lenze ona sa v tej automobilke skutocne ze namaka a robi navyse aj nocne takze nie je to najlahsia praca.

Tomas12345

Zalezi aj na tom ci mas vysoku skolu alebo len maturitu. Ak mas len maturitu tak si nemyslim ze v Bratislave si najdes pracu v ktorej budes zarabat o dost viac nez tam kde teraz si a ze nebudes zivorit. Totiz aj v Bratislave väčšina ludi skor zivori s vynimkou tych ktori maju vysoke ti zarabaju docela normalne .

nicollette12

No tak alka, to mas asi velmi bujnu predstavu o tom ze sa zamestna...mozno tak v Mcdonalde... tu ide vsetko cez kontakty takze ona moze byt rada tej podradnej robote :)

Alkaaaa

Co mate stale s tym zahranicim? Ak tam bude robit podradnu pracu a bude mat vydaje tak nic nezarobi. A v BA sa zivia mlade baby prostituciou lebo su to neschopne chudery s prazdnou hlavou. Ak mas vedomosti a si sikovna 600 eur teda nezarobis urcite viac.

bagramian

A nad tym neuvazujes, ze len najom v BA ta vyjde mozno 3x vyssie ako u vas doma? Ja byvam len 15km od BA a uz aj tu je dobry rozdiel v cenach, tak co na vychode?

nicollette12

Preco radsej nejdes do zahranicia? Ale jasne vsetci z vychodu do BA, aj tak uz vas tu je vela... a neviem ako si to vy predstavujete, ze dojdete a hned sa zamestnate a budete mat plat 3000€???? S tym sa rovno rozluc, budes rada ked zarobis 600€.... takze nie je to nejaky rozdiel :) a byvanie nestoji 100€ na mesiac, to ked uvidis tie palky za prenajom obycajnej garsonky, tak hned sa budes chciet vratit za chlapom, nech ta radsej vydrziava...tak zi v reale a nie v snoch...a radsej ti ani nepoviem ako sa tu zivia mlade baby aby na to byvanie vobec mali, ked nemaju stastie na pracu...takze si to premysli..

Najčítanejšie články