Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako potlačiť city a emócie ?

Príspevok v téme: Ako potlačiť city a emócie ?
NedariSa

Dobrý večer prajem.
Už vyše roka som zamilovaná do človeka, o ktorom viem, že mi lásku neopätuje. Stretávame sa pravidelne, chodíme totiž do školy, do tej istej triedy. Snažím sa odmilovať, v škole tie city a emócie potláčať, tváriť sa, že sa nič nedeje, no už strácam silu. Cítim, že onedlho sa to už nebude dať.
V škole sa snažím byť v pohode, ale už sa mi nedarí. Keď prídem domov, zavriem sa do izby a vyplačem sa. Celé dni mávam silné úzkosti, keďže na toho človeka vkuse myslím. Už aj rodičia si všimli, že som vkuse podráždená. V minulosti som taká nebola.

Poraďte mi, ako to zvládnuť ?

jakubbb

A prečo s nim nepokecáš a riadiš sa tým, čo hovoria iní?
Uvidíš, možno si sadnete, nič nie je stratené... Mne, čo sa vypomstilo s predošlých skúseností bolo to, že som nejednal na rovinu a zbytočne som sa utrápil.

NedariSa

akoviete - Musím priznať, je to dievča. Najprv som nechcela prezradiť pohlavie, pretože som si myslela, že je to jedno. Láska ako láska.

chapemta - Tak to bolo vážne kruté. Uff... Ale keď si z toho nič nerobila, tak by som to za kamarátstvo nepovažovala.

Ako som povedala, z času na čas sa bavíme, vymieňame si pohľady, úsmevy, dotyky a mohla by som prerušiť aj ten minimálny kontakt, ktorý máme, ale zas, hryzlo by ma svedomie. Ja neviem človeka len tak odpísať, pravdupovediac sa mi to hnusí, aj napriek tomu čo prežívam. Nemám na to srdce. A navyše, ju mám rada. Neviem sa s ňou len tak nebaviť, keď som vkuse v jej prítomnosti. Jej nechápavé pohľady by ma zničili.

chapemta

Nedarisa-nie naštastie niesme spoluziačky..proste som jej povedala že som snou skoncila...krute ale ona si stoho nerobila skoro nic

dalsi

Nedarisa,
Vychutnavaj si tuto etapu zivota, kedy citis, milovat je krastny cit, bud rada a aj hrda nato ze ho mas. Aj ked je to neopetovane. Mnoho ludi ten cit nema. A cim sme starsi, tak srdce ide do uzadia, zacne viest rozum, stracame schopnost citit.
A ved skus tej osobe naznacovat, aj ak by to bolo zakazane...

NedariSa

chapemta - S tou bývalou kamarátkou nie ste spolužiačky však ? Ak nie, aspoň to máš ľahšie. Nemusíš sa s ňou stretávať.
A to si sa s ňou prestala stýkať zo dňa na deň alebo ako ? Ako si jej to odlúčenie zdôvodnila ?
Predsa len, je ťažké sa len tak rozlúčiť s kamarátkou.

philips

Ahoj, viem, ako sa cítiš, mám to rovnaké, trvá to už 14 mesiacov, láska na prvý pohľad a nič z toho. Každopádne nesnaž sa potlačiť emócie, budeš na tom ešte horšie, univerzálne riešenie neexistuje, musíš len prerušiť všetky kontakty a čakať, raz to povolí. Držím palce. :)
Ak si chceš pokecať, tak nechaj kontakt na seba - mail, Pokec..

chapemta

Chcem ti napísať že ta uplne dokonale chápem.Pretože zaživam niečo veľmi podobné.Mam 17 rokov a takisto to trva vyše roka,,Snažim sa odmilovať ale zatial sa nedarí..Uplne akoby som to pisala ja..V mojom pripade je to oto horšie že ma zaujem o moju blizku(teda už bývalu) kamaratku..Kvoli tomu som snou prerušila kontakty..Niežeby zato mohla ale nedokazala by som sa snou už normalne baviť,ubližovalo by mi to...Lenže mne sa to stane vždy..Nikdy som nezažila opätovanu lasku..Je to na zblaznenie... Zatial u mna neplati: Zíde z oči,zíde z myslie...Tak dufam že u teba to platit bude :/ drž sa...papa