Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?
Extrémne bolestivá menštruácia
Nestresujte ju, ja som mala niečo podobne, bežne som v obdobi menzesu odpadávala, bola celá bledá, zvraciavala som, bola som u gynekologa a ten mi na to iba povedal, že mam dve možnosti, buď HAK, alebo si to budem musieť pretrpieť. Samozrejme že som vybrala druhú možnost... take grcky ako antikoncepcia si davať do tela nebudem predsa...
Ale u každej je to inak, môže mať aj endometriozu, to nevyvraciam, ale je zbytočne tu dievča strašit, ked to nemá potvrdené a ešte ani nebola u gynekologa (asi)...
No u každá žena to ma inak, ako píšem... ja nemôžem prvy den menzesu isť nikam, vždy mám volno a spím, to je najlepšie to vyspať ak ti nič nezaberá... vela štastia
Keď ti hučalo v hlave, tak ti asi veľmi klesol tlak a mohla si odpadnúť. Také silné bolesti by si naozaj mala riešiť na gynde.
veľmi bolestivá menštruácia môže byť príznakom endometriózy, určite navštív gynekológa
Bola si uz u gynekologa?