Chcem niekam zmiznúť

Príspevok v téme: Chcem niekam zmiznúť
somvycerpana

Dobrý večer.
Ako už názov napovedá, chcem niekam na nejakú dobu zmiznúť. Niekde na opustené miesto. Som na tom totiž psychicky veľmi zle. Mávam depresie, panickú poruchu (stále mávam ataky). Doma sa stále rozčuľujem, hádam, každý deň plačem a potom ho prespím, som strašne unavená.... V škole sa s nikým nebavím. Nemám potrebu sa baviť s falošnými ľuďmi a nikto iný o mňa ani nezakopne.
Nemá mi kto pomôcť, pretože nemám nikoho takého. Žiadnych kamarátov/tky, rodičia s tým aj tak nič nespravia, k psychológovi ísť nechcem a k psychiatrovi chodím, ale on mi len predpíše lieky (neberiem ich) a dovidenia. Mám už aj samovražedné myšienky. Každý deň. Nikdy som si nemyslela, že to môže zájsť tak ďaleko. Tá depresia ma pomaly zabíja a ja s tým nechcem nič robiť. Tabletky neberiem zo strachu, že mi po nich bude ešte horšie.

Prospel by mi útek z domova na nejaký čas. Aj keď mám 19, stále tomu hovorím útek, pretože bývam s rodičmi a chodím do školy. Ale potrebujem si prevetrať hlavu, utriediť si myšlienky, lebo zošaliem. Už to nezvládam. Nech si ma pre mňa za mňa hľadajú aj policajti.

Kam by ste mi radili zmiznúť ?

TibusBenedicto

Ja som nikdy nemal ten pocit že mám priateľa nakoľko si musím priznať že so homosexuálne doslova fanatický.Milovať ľudí a chcieť im dobre to je GRO môjho poslania na zemi.Mne by nevadilo kebyže mám aj mám aj priateľa z basy.Len nech ukojí moje sexuálne chute a radovánky.Mne nevadí či by bol podnikateľ cigán arab terorista vrah alebo
tyran.Mňa vzrušuje predstava že ma homosexuálny partner bičuje po zadku a chrbte a práve takéto typy ma neskutočne vzrušujú.Skúšal som nejaké finty na chlapov po dedine ale nič.....nikdy som neuspel.Posielal som milostné listy do schránok chlapcom po dedine a zase nič....Skúšal som predávať huby cez facebok a nájsť si homosexuálneho partnera a zase nič.Facebok je to pravé miesto ,človek' nikdy nevie na aké krásne chlapčenské riťky naďabí....Potom som nadával chlapom po dedine do vrahov-nechceli ma vyplatiť.Ďalšieho som skúšal pobozkať za kulturákom v parku...dopadlo to zle prefackal ma.Potom som skúšal obchytkávať ďalšieho nevyšlo to....tak aj tomu som vynadal do sadistov satanov a vrahov že keď mi nepodrží že pôjde do pekla...ale zase nič....nechcel ma??nie som atraktívny???alebo vzdelaný???alebo zlý??BOH vie...potom som si povedal serem na homosexualitu.No tak som sa priplichtil ku skupinke dôchodcov že budem s nimi chodiť na čurbesy s palicou a ruksakom.Zatiaľ mi to ide dúfam že tam zapadnem sme vekovo približne rovnako starý tak mi držte palce

Tomas12345

Ahoj somvycerpana vies ono tie panicke ataky ono ich mas aj z toho ze si v podstate vkuse v depresii a mas negativne myslenie, potrebujes zmenit myslenie na pozitivne a potrebujes sa tesit zo zivota .Ak budes pozitivne mysliet a tesit sa zo zivota mat radost tak sa ti bude tvorit viac serotoninu v mozgu ktory je proti atakom, takze skus aj ked je to tazke si povedat ze odteraz budem pozitivne mysliet a tesit sa zo zivota a uvidis ze ataky zachvilu prejdu, a do toho si davaj este magne b6.

Bolo by fajn kebyze si najdes nejake konicky ktore ti budu robit radost , a mne osobne velmi pomohla hlavne viera v Boha, verim ze aj tebe by mohla pomoct.

Bolo by tiez fajn kebyze skocis dakde do sauny, na masaz, skratka relax si daj na par dni :)

Ako09

Úplne ti rozumiem mám to presne tak isto ja by som najradšej tiež niekde vypadla aspoň na mesiac kde mozem robit veci čo má zatiaľ ešte baví je ich už len pár pretože má všetko prestali baviť aj škola .. rada som sa učila a teraz vôbec nic..

DlVERGENCIA

pozri sa na to z ineho pohladu:
tvoji rodičia si mozu dovoliť neprist do práce a zmyznuť? no asi nie, aby ich rozmaznane decko 19 ročne neskoncilo aj s nimi pod mostom..

ku psychiatrovi chodíš (na čo?) ale ku psychologovi isť nechceš? dovod? psycholog chce reálne pomocť,.. psychiater ta chce len nadrogovať aby si bola totalne mimo lebo ma z toho velke prachy od poistovní.. tak na čo k nemu chodíš, zvlast ked lieky neberieš...?

dokonči strednu aby si mala maturitu, kedze maš 19, no a chod niekam za prácou , aby si zbadala čo to je starať sa o seba, otvori ti to oči.. že svet neni gombička, ze treba aj učty platit, zdravotku..atd..
ty ako student este nemusis nič... ale tvoji rodičia by mali za teba problemy lebo beru na teba kym studujes detske pridavky a mali by socialku na krku.....

tak sa uvedom....
ked sa nudíš najdi si brigádu... ziskaš pracovne navyky...

nicollette12

Tak na to, ze mas 19, tak rozmyslas ako 13 rocna pubertiacka, ktora je nastvana na cely svet a nevie co so sebou.. radsej si to, co ta trapi vyries a neutekaj pred tym.. uvidis ze iba tak si pretriedis myslienky, ze zacnes nieco s nimi robit.. dobre si premysli veci predtym, ako nieco urobis... vela ludi by to mohlo boliet, napriklad tvojich rodicov.. ani si nevies predstavit aky strach by mali o teba..aj ked to tak mozno niekedy nevyzera... ked si das vsetko do poriadku, potom si utekaj.. som zvedava ci tak budes potom uvazovat...