ahojte komu sa uz mam vyzalovat? predstavte si ze mate vztah uz roky, svadba pomaly a vas chlap sa k vam chova ako debil, co ma ubija, uz som jak holden caufield,ale ubija ma to, zabija a nici moju podstatu. kedysi tutut mutu, stale iba pekne slovka, milo sa spraval, a zrazu nepovie nic pekne, ziadna romantika, iba suche odpovede
na dnesnu moju nevinnu otazku,ci by si este raz so mnou zacal,kebyze vratil cas,odpovie stroje neviem a zmeni temu.
ked si vyprosim,aby mi uz nieco pekne povie,poviem mu ,ved teda povec nieco pekne, co ma potesi, potes ma nejako, (kedze on sa sam nedovtipuje)povie bez zaujmu lubim ta..alebo ostane ticho
toto je priiprava pred manzelstvo?
bol to chlap co rozdaval radost,pekne sa spraval, strasne mi to chyba, totalne sa vzdalujeme, AKoby zabudol na mna, uz sa snazim byt taka pekna, ucesem sa krasne, namalujem, topka on sa ani nepozrie ani nepovie,ze aka si pekna, to vzdy sa deje v takomto dlhorocnom vztahu???takyto dlhy vztah som este nemala
aj dnes,dala som mu mikulasa, za okno,ako prekvapko krasne zabalene(lebo zajtra ide prec a nebudeme uz spolu),a on mi nedal nic, ze ci sme deti..ale ja chcem zachovavat take tradicie predsa u nas doma to tak je.
stale ma sere niecim, nic pekne mi nepovie
nepozrie sa mi do oci a nepove nic cim by ma potesil,preco ma netesi?
da sa znova vzbudit laska? ked poviem, ze nech ma niecim potesi, netesi ma nijako, a ja ho hladkam, poviem mu, doslova sa mu prosim, spravim mu aj pekny oral napriklad a on nic, namiesto krvi mu v zilach koluje lad a kamen no nebol takito
neprejavuje mi nijako lasku
raz za tyzden mozno dva mi neuprimne a bez citov povie, lubim ta ako mechanika
okamzte na mna utoci, pokazil sa mi fen dnes, prestal fukat, co mi kupil minule na meniny asi pred pol rokom, a som mu povedala zlatko ten fen prestal ist, je este v zaruke treba ho vymenit a on ze co si s nim robila mas boha pri sebe tebe nieco dat do ruky radsej sa zabit a taketo slovicka a vety pouziva akosi pricasto
ja som z toho cela rozmrzena a mam dost svojich starosti a este necitim ani lasku ked ho ja neobjimem ani ma neobijme ked ho nepohladkam, ja stale som ta co vynaklada namahu, snazila som sa aj nerobit to,nepchat sa mu,ale nepomohlo, bol ladovy ako skala, este horsie to biolo, to potom nas vztah uz bol uuplne na mrtvom bode.co sa s nim porobilo? zazili ste?
zabije ma raz a ubije,
Čo čakáte od opíc, keď ešte poriadne nezliezli zo stromu :D
Pre "desatoro":
Pochybujem, že sa k nej ten chlap chová zle kvôli tomu, že mu slečna robí "orál". Chová sa k nej zle preto, že má dotyčný zlú povahu alebo absentujúci charakter. A tomu bohužiaľ žiadne modlenie sa ani cirkevné rituály nepomôžu. Nerob prosím z ľudí nesvojprávnych idiotov, ktorí nemôžu kontrolovať svoje konanie a sú pod vplyvom nejakých "temných síl". Maximálne ak majú nejaké zdravotné problémy typu choroba mozgu, problémy so štítnou žľazou možno, hormonálnu nerovnováhu, prípadne užívanie nejakých drog a pod.
To vážne ešte na Slovensku existujú ľudia, čo veria takýmto prísnym staromódnym asketickým dogmám? Alebo je to provokácia?
ze "spravim mu aj pekny oral... " dievca ty si ako normalna?
Pan nam povedal, co vsetko mame zachovat vo vztahu a co robit a co nerobit. Povedal, ze sa mate modlit, a nerobit ziadne sexualne nepristojnosti, ani predmanzelsky sex. A Tebe to nedochadza??? Ako vazne Ti nedochadza, ze ten oral asi nemas robit? Ze ked pred tym varuju vsetky nabozenstva... ze sa vzdalujete. A zmiza laska. Cim to asi bude? Pan povedal, co robit, aby ostala laska zachovana na cely zivot. A co robis Ty? Kolkatich si uz mala? Kolkatim si to uz robila? Mas mat jednoho chlapa na cely zivot, a nemas mat predmanzelsky sex.
Rychlo sa obrat k Bohu, prestan robit oral a sexualne nepristojnosti, a modli sa kazdy den. A popros Boha o pomoc, on Ti napovie, co mas robit dalej. Nenechaj to tak, lebo nezazijes lasku na cely zivot, a nebudes mat manzelstvo.
No čo ti na to povedať? Vážne si sprostá a komu niet rady tomu niet pomoci. Vieš že robíš zle, ty ho nemilujes, len sa nevieš odpútať a to je rozdiel. Dobrovolne trpis, tak veľa šťastia a utrpenia...
Zena precitaj si co to je stockholmsky syndrom. A hned potom ako si uvedomis co ti je, konaj. Konaj, cim skor, tym lepsie, inak zle dopadnes!
Ale u mna nemá ziadny konfort, praveze nebyvame spolu, kazdy zvlast zatial. Takze ja mu neperem spinave slypy a aani mu nevarim do papule, takze neviem konfort to nebude
mne akosi nejde veriť, ze ma uz nelubi, jeden den tak sa sprava, druhy den zase naopak. Vcera bol na mna nasraty a rozculeny, uplne penil na mna, pre nic za nic ( za to, ze som si dovolila zmenit termin u lekara) a sa nasral na mna, ze " ako si to viem manazovat take zakladne veci, ze som blba)
takze pre nic toto
A potom ho majte radi a milujte.:(
a ja ho aj tka milujem, potom som sa s nim este aj pomilovala ja som asi sprosta
Áno moja, nie všetci ľudia na svete sú milí, sú aj chrapuni čo dokážu predstierať lásku a áno, aj zatĺkať len aby nestratili komfort-aky má napríklad u teba. Tiež som bola ako ty, slepo som verila že miluje len mňa, no časom som zistila že on milovať ľudí nedokáže.Akurat ho tak dokáže zas nova nejak očariť, keď sa mu súčasná partnerka znudi. Tiež mi nazaciatku narozpraval ako ešte nikdy nikoho tak nemiloval-tiez nemal moc vzťahov. Nechcela som si dlho priznať že už ma neľúbi aj keď som to silno intuitívne cítila, bola som naňho veľmi naviazaná ale sama som videla že sa ničím a nevedie to nikam a že lepšie to už nebude s ním. Sú aj takí ľudia... Lepšie si to priznať a cim skôr odísť z takého vzťahu. No som mu v podstate aj vďačná, lebo som sa pri ňom naučila ako vedia chlapi oblbovat a manipulovať, a teraz si dávam sakramentsky pozor s kým si začnem. Odstupom času to už beriem pozitívne a zrejme ma ten vzťah mal naučiť, aby som nebola prehnane dôverčiva a milá. Nevravím že som k ľuďom zlá ale viem vycítiť kto mi klame, kto sa snaží má manipulovať atď. Niesom už naivná ako predtým, myslela som že keď budem vždy milá takisto budú aj ľudia ku mne. Ale žiaľ takto to nefunguje. Ľudia sú aj zlí a aj zákerni, a často aj bezdôvodne. Dokážem si už spraviť odstup od ľudí čo sa mi snažia nejakým spôsobom uškodiť
Terazsima uplne touto otazkou ubila.ani vo sne mi toto nenapadlo.A preco by potom bolso mnou ak by lubil inu?Mozebyt niekto tak chrapun necestny?tomu mi srdce odmieta verit. Ako jednaz moznostito je,ze sa sprava ako chrapun,ale slubili sme si oredsa lasku a otvoreny vztah,nie zatlkanie.
Neviem,cije v jeho okoli nejaka zena,pp ktorej byprahol.Ale velmi nema ani kamosky ani kolegyne,robi sam.Nestretava sa so zenami.ako by mohol takto ciganit.?ako podliak.ale pytala somsa aj na toto ked ma moc vytocil uz tym chladom a povedal ,ze nie,
"...takze to, ze nemiloval nikoho viac ako mna, kedze my sme uz spolu roky, je bezne. Ked to povie."
Ako vieš, že nie je celé tie roky platonicky zamilovaný do niekoho, koho nemôže (alebo predtým nemohol) mať? Ako vieš, či náhodou nedávno nestretol nejakú inú, ktorá by sa mu zapáčila?
Chlap sa k tebe nechová tak že by ťa to robilo šťastnou a jeho správanie nemáš ako zmeniť, pokiaľ to on sám nechce...
Solituda skusala som byt aj hnusna a chladna ako on, fungovalo to asi ako u teba, tieto hry ma nebavia,a kedze som krestanka, chcem sa spravat k ludom dobre,a preto praveze mu chcem dokazat a ukazat, ako sa ma spravat ku mne, teda ako sa spravam ja k nemu, milo a privetivo, zalubene. Nechcem hrat nanho hry, som cestna zena. To dobíjanie ma potom nebaví.
Ako som uz naznacila, nema ine problemy ani zle obdobie, dari sa mu aj v sukromnom aj profesijnom zivote dost dobre. Nevybija si na mne nic.
A kratke znamosti, tym som myslela max mesacnu znamost, aj to iba dve, takze to, ze nemiloval nikoho viac ako mna, kedze my sme uz spolu roky, je bezne. Ked to povie.
Ale nuz citim, ze mu na mne take nezalezi, ako by som si priala,aby zalezalo. Co je smutne pre mna. velmi by som chcela zmenit situaciu na lepsiu. Ano, velmi sa chce zanho bvydat, pretoze predstavuje cloveka akeho chcem, predstavoval, a preto som sa aj zamilovala.