ahojte komu sa uz mam vyzalovat? predstavte si ze mate vztah uz roky, svadba pomaly a vas chlap sa k vam chova ako debil, co ma ubija, uz som jak holden caufield,ale ubija ma to, zabija a nici moju podstatu. kedysi tutut mutu, stale iba pekne slovka, milo sa spraval, a zrazu nepovie nic pekne, ziadna romantika, iba suche odpovede
na dnesnu moju nevinnu otazku,ci by si este raz so mnou zacal,kebyze vratil cas,odpovie stroje neviem a zmeni temu.
ked si vyprosim,aby mi uz nieco pekne povie,poviem mu ,ved teda povec nieco pekne, co ma potesi, potes ma nejako, (kedze on sa sam nedovtipuje)povie bez zaujmu lubim ta..alebo ostane ticho
toto je priiprava pred manzelstvo?
bol to chlap co rozdaval radost,pekne sa spraval, strasne mi to chyba, totalne sa vzdalujeme, AKoby zabudol na mna, uz sa snazim byt taka pekna, ucesem sa krasne, namalujem, topka on sa ani nepozrie ani nepovie,ze aka si pekna, to vzdy sa deje v takomto dlhorocnom vztahu???takyto dlhy vztah som este nemala
aj dnes,dala som mu mikulasa, za okno,ako prekvapko krasne zabalene(lebo zajtra ide prec a nebudeme uz spolu),a on mi nedal nic, ze ci sme deti..ale ja chcem zachovavat take tradicie predsa u nas doma to tak je.
stale ma sere niecim, nic pekne mi nepovie
nepozrie sa mi do oci a nepove nic cim by ma potesil,preco ma netesi?
da sa znova vzbudit laska? ked poviem, ze nech ma niecim potesi, netesi ma nijako, a ja ho hladkam, poviem mu, doslova sa mu prosim, spravim mu aj pekny oral napriklad a on nic, namiesto krvi mu v zilach koluje lad a kamen no nebol takito
neprejavuje mi nijako lasku
raz za tyzden mozno dva mi neuprimne a bez citov povie, lubim ta ako mechanika
okamzte na mna utoci, pokazil sa mi fen dnes, prestal fukat, co mi kupil minule na meniny asi pred pol rokom, a som mu povedala zlatko ten fen prestal ist, je este v zaruke treba ho vymenit a on ze co si s nim robila mas boha pri sebe tebe nieco dat do ruky radsej sa zabit a taketo slovicka a vety pouziva akosi pricasto
ja som z toho cela rozmrzena a mam dost svojich starosti a este necitim ani lasku ked ho ja neobjimem ani ma neobijme ked ho nepohladkam, ja stale som ta co vynaklada namahu, snazila som sa aj nerobit to,nepchat sa mu,ale nepomohlo, bol ladovy ako skala, este horsie to biolo, to potom nas vztah uz bol uuplne na mrtvom bode.co sa s nim porobilo? zazili ste?
zabije ma raz a ubije,
stale ma spravanie akoby som nieco zle robila, akoby som bola ta najhroznejsia partnerka na svete,akoby bol nasraty na mna jednym kusom, nehovoriac o tom,ze mozno raz za par mesiacov sa na mna usmeje a aj to iba ak si zo mna robi srandu,ale ziadny mily usmev na mna, zamilovany pohlad do oci, kdeze. To jedine ja dokazem.
na vztah uz ma vek aa tiez by mal byt schopny pomaly zenby a deti, taky ma vek, ved ma 33 paneboze!
nie je nevyzrety fagan
a predo mnou mal iba kratke znamosti a vraj ich ani nelubil, a nahovoril mi zo zaciatku ze iba mna miluje a vzdy miloval a teraz sa rokmi takto sprava? a toto spravanie bohuzail nie je iba posledny mesiac, ale trpim tymto spravanim uz ovela dlhsie, mozno aj vyse roka.
Môj názor je ten že z jeho strany to už skončilo. A čo sa teba týka myslím že si až prehnane iniciatívna si k nemu veľmi dobrá a milá, čo aj chápem keďže ho miluješ, no jeho to zrejme až otravuje, ma ťá už istú tak sa k tebe správa ako debil. Tiež som mala taký vzťah a mohla som sa aj poskladať, vždy bolo všetko zle, vždy ma buzeroval za všetko až som sa rozhodla to ukončiť. Pochopila som že iný chlap by si toto vážil a este mi aj opätoval lásku.takyto partner má zrejme problém sám so sebou, no ja som to pochopila až odstupom času, že nieje na vzťah zrelý a neváži si nič a nikoho. Dovtedy som si myslela celý čas že ja som ťa hlupana sprostá nemotorna čo všetko pokazí atď... Moje sebavedomie pri ňom bolo v minuse, čo dovtedy kým som ho spoznala som bola krasna a sebavedomá. Zdeptal ma totálne psychicky a nahovárala som si že sa to zmení ale ver mi že nie. Lepšie to už nebude takže radim ti koniec. A nie ešte svadbu, nebuď hlupa, myslíš že po svadbe sa to zlepší?
nema problemy, nic neviem, praveze si zije fest pekny zivot
nie ako ja ja ma kopu toho na hlave
zamilovanost vazne odisla?z jeho strayn?
preco u mna zostala aj po rokoch?
ja ho chcem mat, hrat sa s nim, chcem mu byt dobrou zenou, milovat ho chcem chcem sa aj vydat,
citim, ze to vyprchalo z neho, ale neviem ved moji stari rodicia aj po rokoch sa lubia, nie je to iba o zvyku
nema inu zenu, viem ale toto spravanie ma ubije uplne uz sama nie som sebou uz uplne blaznim z toho a dostavam hysak ked je to takto
Ma problem a nechce ta ranit. No ked v partnerstve chyba otvorenost a vzajomna dovera,nema vyznam ho posuvat dalej k manzelstvu. To by len predlzovalo trapenie a neistotu.
Niekedy koniec je mensie zlo ako viera za bude lepsie.
Radsej ho nechaj,mozno ma inu. Alebo je este nedozrety na dlhodoby vztah.
Chceš sa za neho ešte vydávať keď je takýto? Z vlastnej skúsenosti Ti poviem, že to podľa mňa nemá zmysel... jeho zamilovanosť a láska vyprchala a už sa nikdy nevráti. Podľa mňa nemá zmysel to ďalej ťahať.
Druhá (podľa mňa nepravdepodobná) príčina problému môže byť, že ho niečo trápi, niečo s čím si nevie rady alebo má nejaký problém, a nechce sa Ti s tým zverovať ale berie mu to energiu. Ale nemyslím si, že je to tak... skôr si ho už len omrzela a prestal sa o Teba zaujímať...
* * *
Kto sa staví, že sem príde prispievateľka kafe a napíše zase, že to je téma od ferihitky? :))))
Je úplne prirodzené, že zamilovanosť po určitej dobe vo vzťahu odchádza. Partneri sú postupne vo vzťahu len zo zvyku. Hlavná úloha vzťahov je tá reprodukčná, postupne by mala ísť romantika bokom a nastúpiť starostlivosť o potomstvo. Už sme tak naprogramovaní.