Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

príliš "super"???

Príspevok v téme: príliš "super"???
milana

mám taký problém, že chlapci sa ma boja. neviem prečo. nič zlé nikoomu nerobím. Keď som sa pýtala kamaráta povedal mi, že je to preto že som vraj \"príliš pekná\" a chalani sa boja že ich odmietnem a myslia si že som preto namyslená. A to vôbec nie je pravda pretože ja niesom namyslená. A teraz neviem čo mám robiť pretože už ma to nebaví že baby po mne vždy zazerajú a čakajú kedy spravím nejakú chybu a chalani sú pri mne ticho ako neviem čo. Vždy ma len očumujú ale nikdy sa mi neprihovoria. AJ hocikedy keď idem po ulici alebo si niekam ideme sadnúť s kamoškami denne zažijem aj zo 5 očumovačov ale nič z toho. A viem aj že sa vraví že mám počkať na toho pravého a tak, lenže čo ak to zmeškám pretože sa ten pravý bude hanbiť ma osloviť? Už mi dosť lezie na nervy že mám 16 rokov ešte som s nikým nechodila a vždy len počúvam o tom aká som krásna a samé komplimenty ale nikto o mna nemá záujem. A serie ma aj to že všetky špatné dievčatá (sorry za výraz) chalanov majú a ja stále nič. Som k ľudom milá a priateľská a stále nič. Čím som milšia tým sú ku mne horší. Poradte mi čo mám robiť???

sedmikraska

podla vas maju holky o sebe stale tvrdit, ze su skarede? Nemusi byt namyslena, ked hovori, ze je pekna. Asi maju doma zrkadlo a nie je slepa! Tiez o sebe mozem povedat, ze som pekna ale nie som namyslena. chlapy sa po mne pozeraju atiez mi to niekedy nie je prijemne, ked na mna vonku piskaju a dotieravo sa prihovaraju.Milane sa asi tiez neprihovaraju ti spravni ludia a keby ju to netrapilo, tak sem nepise.Keby sa chcela chvastat, tak by mohla napisat na stranky kde sa holky lutuju, ze nie su pekne

lea

a nie je to tym, ze si prilis namyslena? na mna sa tiez chlapi lepia, ale nepisala by som o tom do fora clanok s nazvom "prilis super"

sunnysweetie

..a ked si das nahodou vystrih,ze ti je vidiet az do zaludka,..tak ja sa necudujem,ze ta este niekto neznasilnil :)))
dneska vy mlade "babiky" chodite tak spotroodete,ze to je nenormalne..
byt chlapom..takym nejakym nooo..hned po nejakej skocim :) ved vy ich normalne provokujete..a potom sa asi tak cuduj,ze preco po tebe piskaju..
nie ze by ti to lichotilo..tebe to vadi..ty kokso..
mne to lichoti..este s nimi aj nejaku vetu prehodim..zasrandujem a o tom to je..
nie sa za to zduvat..
ked si furt zduta..kto by ta chcel :)))

sunnysweetie

aka si ty namyslena :))) aj ja som pekna a vsetci kamosi po mne idu a ja uz mam uz 5r. svojho princa..ja by som hladala hybu v sebe..mozno si vazne namyslena a taka,ze ich ignorujes..alebo si moc rozmaznana a uskriekana..
dnes nestaci krasny vzhlad..ale hlavne aj inteligencia :)

milana

katty19 ale ja sa s ním nechcem zoznámiť, chcem sa ho len niečo spýtať pretože tá situácia čo opisoval mi niečo pripomenula a chcela som vedieť jeho názor

katty19

myslím, že máš robiť toto: ostať sama sebou, nedomýšľať si, byť priateľská a láskavá aj ku škaredším z opačného pohlavia, udržiavať dobré vzťahy so ženami a keď ten pravý objaví čaro tvojej osobnosti, určite mu už tvoja krása "vadiť" nebude; vzchop sa, byť krásnou ženou je výsada, mnohé by chceli, ale nie je im to dané; no nikdy nezabudni, jedine osobnosť, to ako žiješ, tvoje názory a sposoby možu skutočne zaujať; nech ti tvoja krása nie je prekážkou, ale velikánskou radosťou, to ti skutočne prajem

katty19

iba toľko, milana, vin diesel ešte neprispel do žiadnej témy, chytil sa iba na tvoje slová, tak neviem, mysli si čo chceš, ja si myslím svoje; viem, že vo svete internetu povedať, som príliž pekná, je tak trocha risk, ale prenechávam to na tvoju hlavu, ty sama vieš, koľko unesieš

katharinka

tak im dovol, aby ta lepšie spoznali, chodte na nejaku party, akciu spolu... s kamoskami a ak sa ti bude pacit nejaky rozumny chalan, proste si vypytaj cislo a napis mu prva, hlavne sa nechovaj presne podla toho co si o tebe myslia, ze si namyslena, ukaz im ze si v pohode, vtipna, rozumna baba. Vies ono to mozno bude aj tym, ze napr. ja ked zbadam peknu babu, vycsinou su to fakt take sproste baby, namyslene, trapne az to boli... neda sa ich ani pocuvat a mozno ludia si myslia, pekna rovna sa blba no ty musim ukazat pravy opak! Nechovaj sa ako hlupa hus, bud inteligentna a zhovaraj sa s kazdym tak ako ty chces aby sa ludia zhovarali s tebou, nezalezi na tom ci ti ten clovek je sympaticky alebo nie.