mám taký problém, že chlapci sa ma boja. neviem prečo. nič zlé nikoomu nerobím. Keď som sa pýtala kamaráta povedal mi, že je to preto že som vraj \"príliš pekná\" a chalani sa boja že ich odmietnem a myslia si že som preto namyslená. A to vôbec nie je pravda pretože ja niesom namyslená. A teraz neviem čo mám robiť pretože už ma to nebaví že baby po mne vždy zazerajú a čakajú kedy spravím nejakú chybu a chalani sú pri mne ticho ako neviem čo. Vždy ma len očumujú ale nikdy sa mi neprihovoria. AJ hocikedy keď idem po ulici alebo si niekam ideme sadnúť s kamoškami denne zažijem aj zo 5 očumovačov ale nič z toho. A viem aj že sa vraví že mám počkať na toho pravého a tak, lenže čo ak to zmeškám pretože sa ten pravý bude hanbiť ma osloviť? Už mi dosť lezie na nervy že mám 16 rokov ešte som s nikým nechodila a vždy len počúvam o tom aká som krásna a samé komplimenty ale nikto o mna nemá záujem. A serie ma aj to že všetky špatné dievčatá (sorry za výraz) chalanov majú a ja stále nič. Som k ľudom milá a priateľská a stále nič. Čím som milšia tým sú ku mne horší. Poradte mi čo mám robiť???
príliš "super"???
katarinka je to pravda ze ked je baba taka krajsia tak sa boja oslovit ju je to pravda aj mne to bolo povedane kasdy ma tipuje za londyncanku alebo inu americku krasku ale som statsna ze som slovenka a ver mi neni to blbost naozaj sa chlapi boja peknych zien ze ich odmietne sak aj tak uroby no nie ?a nenamyslam si ked bdete nieco pisat
ach boze boze. stazovat sa na to ze je clovek pekny???
ok. podla mna je minimum peknych ludi. je vela sympatickych ale ne peknych. to ze dobre vyzeras neznamena ze si pekna. a nikdy nebudes pekna pre kazdeho. kazdy ma iny ideal krasy. takze si zbytocne nenamyslajte dievcatka ze ste az moc pekne pre tento hnusny svet.
Katharinka ja som to nemyslela v zlom, tvoj citat som pouzila aby to viaceri pochopili, inak v jednej teme tu holka riesila ci maprvy krok urobit chalan a vsetci jej radili nech caka kedy ho urobi on, tak Milana cakaj, aj ked ja emam nic proti iniciative zien, s pribudajucimi skusenostami sa na to budes pozerat inak, ale v 16 to je este tazke
no mne teda fakt pripada ze si namyslena a neiteligentna.nejde o to, ze ma baba hovorit o tom ci je alebo nie je skareda.ide o to neriesit sa.su dva typy namyslenych ludi.jedna skupina vyhlasuje do sveta aki su uzasny a ostatni maju viete kde.ta druha na poznamku ze su namysleni reaguje nasranim.a za hodinku uz hovoria o tom kolkati ich chcu a kto sa na nich pozrel.a pod. slepiciny. ty si asi v tej druhej.dam ti radu neries ako vyzeras.nejsom natolko primitivna aby som si pisala ze nosis vystrihy po kolena, alebo pod. viem ze to nemusi clovek aby bol pekny.zmier sa so sebou ale nenamyslaj si.a najdes si priatelov, frajerov vsetkych ak budes mat charakter.vypocut ludi, vediet ich rozosmiat, mat na nich cas, usmievat sa, a vediet povedat nie, byt u tich ktori ta potrebuju.pre tich ktorych milujes obetovat vsetko.ale musis to robit so srdca.a potom uz bude mat naozaj co chces.no mozno okrem tych penazi, a zdravia..;)
a to že sa nemože kvoli svojej kráse s nikým spoznat lebo chlapi sa jej boja je totálna blbosť, určite chodí do spoločnosti a má kamošky cez ktoré sa zoznamuje s chlapmi. Ak je naozaj rozumná a inteligentná tak by si niekoho mala nájsť, chlapi sa boja namyslených a hlúpych ženských no ked zbadajú že sa s nou dá normálne kecať tak sa to trochu zmení
Sedmikraska ak si všimneš hned za tým som napísala riešenie a to také, že byt na mieste tých báb, bola by som iniciatívna ja, keby sa mi niekto páčil snažila by som sa spravit všetko pre to aby ma spoznal a aby som sa mu zapáčila aj svojím vnutrom a počas vztahu by som mu nedávala žiadne zámienky k tomu aby žarlil...
ja uz nie som pubertacka a mam uz svojho priatela s ktorym spolu zijeme.Aj ked uz ineho nehladam stale sa pekne obliekam a chodim upravena. Ked ho idem pockat do prace musim prejst cez mesto acesta trva asi hodinu, mam si teda obliect teplaky a az pred nim sa prezliect do peknych siat, aby si o mne niekto nepomyslel, ze chcem aby na mna pozerali? trochu blbost nie?
Katharinka citujem ta: jasné že sa chlapi boja chodit s takouto babou, ved kto by chcel stále žiarliť a mat pri sebe babu ktorú mu všetci závidia a ktorá si može vyberat, ani sa im nečudujem že sa radšej držia stranou..
presne pre toto zalozila tu temu, semtam si teda precitaj co sama pises.
No hej fraisee, ja som bola tiez taka..uz asi starnem, ked mi tu tieto problemy pripadaju o nicom..pekny vecer
hm, co ja viem, ved pubertiacky riesia taketo zalezitosti celkom rady. nemaju o com inom rozpravat. iba chlapci a vlastna krasa ich zaujima