príliš "super"???

Príspevok v téme: príliš "super"???
milana

mám taký problém, že chlapci sa ma boja. neviem prečo. nič zlé nikoomu nerobím. Keď som sa pýtala kamaráta povedal mi, že je to preto že som vraj \"príliš pekná\" a chalani sa boja že ich odmietnem a myslia si že som preto namyslená. A to vôbec nie je pravda pretože ja niesom namyslená. A teraz neviem čo mám robiť pretože už ma to nebaví že baby po mne vždy zazerajú a čakajú kedy spravím nejakú chybu a chalani sú pri mne ticho ako neviem čo. Vždy ma len očumujú ale nikdy sa mi neprihovoria. AJ hocikedy keď idem po ulici alebo si niekam ideme sadnúť s kamoškami denne zažijem aj zo 5 očumovačov ale nič z toho. A viem aj že sa vraví že mám počkať na toho pravého a tak, lenže čo ak to zmeškám pretože sa ten pravý bude hanbiť ma osloviť? Už mi dosť lezie na nervy že mám 16 rokov ešte som s nikým nechodila a vždy len počúvam o tom aká som krásna a samé komplimenty ale nikto o mna nemá záujem. A serie ma aj to že všetky špatné dievčatá (sorry za výraz) chalanov majú a ja stále nič. Som k ľudom milá a priateľská a stále nič. Čím som milšia tým sú ku mne horší. Poradte mi čo mám robiť???

rise

viem, ze to sem nepatri, ale ja nerozumiem, co chce milana 222 touto skomolenou slovencinou povedat..vsak keby to mala povedat tak sa jej jazyk tak zamota, ze uz by jej ho museli iba rozstrihnut..fakt nechapem, co to tu vladne medzi pubertakmi za "super" modu.
Ak ste skarede mate problemy, ak ste pekne, tiez ich mate..ludia ja nechapem o co vam ide...

milanaa222

awojj.. moja ja bduem mat teraz 15 a mam presne taqy isty problem.. kazdy vravi ze som pekna a este som s nikym nexodila.. a moje akmsoky uz jj.. a ja tomu nexpame.. a nmn sa tiez nik neprihovori a .. ked thak tha len atqii mno.. a teraz som myslela zed aso bdeue ale tha ejden soamr.. je taky magor ze koenc.. mi pride ze ma len ojebal sory za vyraz

fraise

Hm, tych ocumovacov bude vzdy vela, na to si treba zvyknut, aj ked to ide poriadne na nervy ze sa na cloveka cumia aj vtedy ked sa napchava makovnikom. Ja si nemyslim ze chlapi s tebou nechcu chodit, lebo si az taka uzasna. Mozno potom vyzeras ako zo skatulky. Pekna baba a prirodzena nema nudzu o frajerov, mile pekne baby ( nie vtirky a stetky) maju vela zaujemcov. Alebo potom vyzeras namyslene.

vin diesel

Prave som sa rozhodol ze milane nenapisem. Skratka nie... :-))
Co sa tyka Vas ostatnych, s nikym sa tu nechcem hadat, ale asi sa strasne nudite. Ze sa Vam vobec chce pisat, resp. "hadat" o tom ci je taka baba pekna atd...
Keby som sa v tejto chvili nenudil, urcite by som ani za PC nesadol... :-)))

Co sa tyka tych minisukien a toho vsetkeho, ked chce baba uputat zrak chalanov, ked je baba nadrzana chce strasne sex, a celkovo chce vyzerat sexi tak je to vporiadku ze si da minisuknu... :-P - mnam...

Ale ked baba nechce nic z toho co som pisal, naco si na seba take natahuje? Uz sa mi stal jeden trapas s babou. Som si vyhliadol v skole peknu holku. Vyzor, pekna, a este aj to extravagantne oblecenie = sexica. Naraz citam na jej stranke a este aj dokonca na pokeci, ze ona nemoze mat sex bez lasky atd... bla bla bla...
Baby ktore su pekne a nechcu uputavat zraky ludi nech nenosia taketo veci.
Mne sa ako kazdemu chalanovy paci, ked je baba krasna-sexi, v skratke vystrih minisukna atd co k tomu patri. Ale ked baba nieje inteligentna tak ju mozem poslat kade lahsie. Namyslene krasky-stupid si chodia jak velke bohyne(sexu - :D) len sa chechcu sami nevedia co poriadne robia, a na pekneho sa len pozeraju, usmievaju - clovek pridu ku cinom, a potom sa vyhybaju atd... Niekedy fakt nechapem co tym myslia. Pokial to neje nejaky, neviem v mojom veku hip-hoper, al. niekto taky cool, tak pekny chalan nema sancu. Preto ked chcem babu sa tak musim obliect...

to be continued...
uz sa mi dneska nece pisat... :-P

katharinka

jasné že sa chlapi boja chodit s takouto babou, ved kto by chcel stále žiarliť a mat pri sebe babu ktorú mu všetci závidia a ktorá si može vyberat, ani sa im nečudujem že sa radšej držia stranou.. Takže na vašom mieste by som bola inciatívnejšia ja, ked by sa mi niekto páčil, chlap ktorý to myslí vážne a nejde mu len o sex, určite by som začala ja a v prípade vztahu by som sa snažila mu nedávat žiadne zámienky k tomu aby žiarlil. Nedávno tu niekto na nete povedal jednu vec, bol to chlap a ohladom pekných žien: že keď sa na nejaku taku pozrie, ktorá vyzerá super, super oblečená, vlasy, make up všetko tip top tak si ju akurát tak predstaví v posteli čo všetko by s nou robil ale inak si o takejto myslí že je to vypatlaná hlúpa hus a nič viac e že tie nenápadné baby su stokrát lepšie aj do vztahu. Nehovorím že s ním suhlasím ale asi na tom niečo bude,takto nejako asi chlapi rozmýšlajú.

viena123

ja mam dve kamaratky ktore maju taky isty problem, su krasne, postava ako modelka, inteligentne (obidve skoncili vysoku a dobre sa uplatnili),komunikativne, zabavne,atd. a ziadny chlap, proste chlapi maju pred nimi strach. No v podstate aj ja mam podobny problem az na to ze vyzeram priemerne. A uz davno nam odbila dvadsiatka. Takze na vyzore nezalezi, a v poslednej dobe mam pocit ze ti moze len pekny vyzor uskodit lebo pritahuje len chlapov ktori chcu len sex

milana

sunnysweetie buď taká dobrá a láskavo ma tu nesúď keď ma nepoznáš. Nevieš ako sa obliekam a nevieš ani to, ako sa chovám. A nemáš páru ani o tom, ako som na tom s inteligenciou. Zrejme si nepochopila čo som tam hore napísala. Nešlo mi o to, aby ma niekto ľutoval. Chcela som len radu od niekoho kto bol v podobnej situácii ako ja. A okrem toho neverím tomu že ty si úplne vyrovnaná pretože človek ktorý nemá nijaký komplex alebo niečo také nehladá chyby zbytočne na druhých. A nemysli si neurazilo ma nič z toho čo si napísala pretože ma nepoznáš a ja nepoznám teba a je mi to jedno. Ty si to proste nepochopila a dosť.

sunnysweetie

a katharinka..ze je to tak..daju si suknu jak opaok,mamine stekle :) a ide "balit chlapov" a ked nejaky na nu zapiska, tak sa este stazuje :O)))))