Dobry vecer.Cez internet som spoznala muza.Dobre sme si rozumeli,pisali sme si isty cas a sam mi navrhol:rande naslepo.Obaja sme hladali vazny vztah.Stretli sme sa a sympatie boli obojstranne.Povedal mi,ze sa mu velmi pacim,pritahujem ho.Presedeli sme spolu hodiny,mali sme sa stale o com rozpravat,rozumeli sme si.Uz tam ma tak automaticky chytil za ruku.Bol ma vyprevadit k domu.Cestou sme sa drzali za ruky, objimal ma.Padli bozky medzi nami.On sa vyjadril,ze ma o mna vazny zaujem.Pisal mi.Volal.Ja jemu tiez.Mali sme sa vcera vecer znova stretnut.Pisal,ze nieco predtym este ma,ale zeby to mal stihat.Cez den mi vsak napisal,ze mu to nevychadza,chcel sa stretnut dnes,ale to zas mne nevyhovovalo.
A o co ide?Ja som citila,ze vcera mal asi stretnutie s inou zenou.Naozaj vam to neviem vysvetlit,ale bol to tak silny pocit,tusenie.Velmi silny pocit som mala,ze je s inou zenou.Tak som sa na tej soc.sieti,kde sme sa spoznali,pod inym menom prihlasila a pozerala som,ci tam je prihlaseny.Nebol. Prihlasil sa tam az okolo 23h.Dovtedy mi ani sms nepisal,ale ked sa prihlasil na internet,uz mi zacal aj sms posielat na mobil.Inokedy mi vsak pise stale.Takze bol asi naozaj s inou zenou,preto mi ani sms nepisal a ani na internete nebol.Casovo to zodpovedalo aj nasmu prvemu stretnutiu,ked sme boli spolu my dvaja na nasom rande vonku.A ked som si ho tam klikala pod tym inym menom-musel to asi vidiet,lebo mi hned napisal a oslovil ma.Tak som mu odpisala,ale nepriznala som sa mu,ze som to ja.Pisal mi,ze hlada vazny vztah.Pytal sa,co tam hladam ja a kolko mam rokov,aku mam pracu,ci mam priatela-deti,a tak dalej.Tak som hrala jeho hru-bola som zvedava,co bude nasledovat dalej.Pytal sa ma,ci som sa uz odtial s niekym stretla?Napisala som mu,ze ano,ze som si myslela,ze sme si padli do oka,rozumieme si,ze nieco z toho bude-ale ze to ohladne zien hral na viac stran.Pytala som sa ho na to iste.Napisal mi,ze mal tiez stretnutie,ale ze to nevyslo,inak by sa venoval teraz jej a nepisal by mne.Pisal,ze nema nikoho,ze si hlada vazny vztah.Pytala som sa,vcom bol problem,ked mu nevyslo to rande?Napisal,ze ona sa mu pacila,ale on jej asi nie,lebo sa odvtedy odmlcala,vobec mu nepise.
Pytal sa ma,ci sa zoznamime?Ja som mu napisala,ze nieje moj typ a odhlasila som sa.
A dnes rano mi uz pisal zalubene sms.Ja nanho nereagujem.Poobede mi pisal,ze ci sa nanho hnevam?
Som ticho.Mam v telefone aj odfotenu tu vcerajsiu nasu konverzaciu,kde mi pisal,ze si hlada znamost,vazny vztah,ako mu rande nevyslo a preto si hlada dalej priatelku. Co mi radite spravit?Stale mi pise a ze nechape,co sa deje,preco som ticho,preco mu uz nepisem?
Ked si predstavim,ako sme mali rande,ako mi vravel,ze ma o mna vazny zaujem,ako sa mu pacim,ze ma chce za priatelku a hned o 2.dni randi s inou,bali cez internet ine zeny,je mi z neho naozaj zle.
Co by ste robili vy na mojom mieste?
Stale si hlada nove zeny
To muzi casto robia aj vo vztahu, manzelstve, nie iba na zaciatku. Stale hladaju nieco lepsie, krajsie a mozno to uz davno maju, ale casto na to pridu, az ked to stratia. Su stale nespokojni a nevedia si vazit, co maju.
Kym niekto ma uz v 20tke postaveny dom, splodene dieta a stara sa o rodinu ako chlap, iny este aj v 50tke nevie najst dokonalu zenu, ktora by ho bola hodna a ktora neexistuje.
Je to o hodnotach? Vyspelosti? Odpovedz si sama.
Mali ste iba 1 stretnutie. Nemozes cakat, ze ti bude verny a lojalny, ci si ta na 2 stretnuti hned vezme.
Mozno ho to povzbudilo, dodalo sebavedomie a mysli si, ze da aj nejaku modelku. Asi by si mu nikdy nebola dost dobra, len by si sa trapila, hoci by si sa snazila zo vsetkych sil, nikdy by nebol spokojny.
Ja ta chápem. A WHISPER nemá rada muzov alebo vztahy celkovo preto ti píše to co píše :D
Podla mna si dobre urobila. Sla si si ho preklepnut ci to nieje typickový pokecový balič ktorému jedna nestačí. Ale nemozes to riesit ze budes ticho. Mala by si mu napisat sms ze to ty si bola za tým účtom nech vie co sa stalo lebo teraz si o tebe bude mysliet ze si nejaká namyslená ked neodpisujes. To ja ked som cez zoznamku spozbala priatela tak tam zniva zacal chodit az ked sme sa rozisli.
Napis mu ze to vieš a potom nanho kasli. Navyse uvidis jeho reakciu lebo pravdepodobne sa bude hnevat. Uvidis ako ti berie, ci je vybusny ci ti bude nadávať alebo to zoberie v pohode. Konaj a v ziadnom prípade nebuď ticho
WHlSPER,nechodievam von na rande kazdy druhy den s inymi muzmi.Ked som s jednym,nechodim s druhymi.On sa stretnut chcel,aj ked netusil,kto som.Nic sme si neslubovali.Mas pravdu.Ale tebe nejaky muz nieco slubuje,ked zacinate spolu chodit?Odkial vies,ze s niekym vlastne chodis?Posle ti chodiacu zmluvu?Povie-tak uz spolu chodime?A ak je niekto promiskuitny,tak neriskujem s takym muzom vztah.Lebo ak by toto robil aj vo vztahu,v manzelstve-tak vtedy je uz neskoro plakat,ze som si mala tieto signaly vsimat skor..
a ty si inak OK??? žiarlivá hysterka si už teraz a to spolu ešte nechodíte, nič ti nesluboval! dali ste si iba nezaväzne rande...
jedno! z ktoreho nevie hned usudiť či si tá pravá...
ty si prečo sla na ten pokec? ty si snád nepíšeš s inými?
sledovať ho a zistovat kde bol , ved ty si chorá! nie si normálna..
ešte mu samozrejme ukáž tie odfotené správy a ver tomu že sa z teba bude smiať polovica mesta, lebo sa s tým každemu kamaratovi pochvali s akou hysterkou sa stretol...